Какво да се очаква, ако "Национален сбор" вземе властта във Франция?

Българката Иванка Димитрова е на път да влезе във френския парламент
2 юли 2024 17:30, Елка Василева
58
Какво да се очаква, ако "Национален сбор" вземе властта във Франция?
кадър: Нова тв

Две българки се борят за депутатски места във френския парламент като част от партията на Марин льо Пен „Национален сбор“ - Славка Михайлова и Иванка Димитрова.

Димитрова спечели убедително първия тур в своя избирателен район Сен-e-Марн, край Париж.

Още по темата
„Аз съм българка, която е избрала да има две родини в сърцето си”, казва Иванка Димитрова пред Нова тв. „Сърцето събира толкова любов, колкото му се даде. То няма нужда от място. България остава моята родна страна, а Франция е родината, която ме е приела и в която продължавам името си”, казва Димитрова, която живее от 35 години във Франция.

Преди да започне да се занимава с политика, е преподавала английски език, първо в България, после – във Франция. След това със съпруга ѝ започват свой бизнес. След това решава, че може да даде енергия за подобряването на държавата, която е станала нейна втора родина.

„Преди 3 години ме представиха за първи път като кандидат на окръжни избори. Следващата година бях кандидат на парламентарните избори, но тогава не можах да се класирам на втори тур. Оттогава обстановката във Франция се разви много динамично и тази година отново издигнаха кандидатурата ми. Този път се оказва, че нашият общ труд започва да дава своите плодове”, казва Иванка Димитрова.

Запитана какво може да се очаква, ако „Националният сбор” вземе властта, Димитрова каза, че е изключено да поискат излизане на Франция от Европа.

„Очаква се да работим и с други патриотични сили в европейски страни да променим начина, по който се управлява Европа”, каза още Димитрова.

По отношение на Украйна според Иванка Димитрова Европа трябва да продължи да помага, но по различен начин.

„Очевидно този начин, който избрахме - да помагаме с големи парични средства и с въоръжаване, вероятно няма да даде исканите резултати. Може би трябва да се помисли за възстановяване на дипломатическите начини за уреждане на този конфликт, по такъв начин, че Украйна да не загуби войната”, каза Димитрова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от Общество
Доц. Соня Тотева: Дилърите са изобретателни, вече продават вафли с амфетамини
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
нема да стане и там така наречените социалисти за гепени от сорос и ще изпълняват кавното нареди - а тия от националния фронт са си обикновени французи и крайното им е че искат ред в държавата си а краварите не дават
50
0
 
2
 
! Отговори
Утепан балканопитек преди 1 ден
До БонгоМилфХънтър. Брадчед, какво се правиш на разсеян, уж не ме познаваш? Баща ми е баджанак на татко ти по твоя майчина линия. Не ми се прави на модерен азиатец. И там ромите не са почит. И индийските сериали не помагат, и руските ромски ансамбли тоже. И там не те зачитат, брадчед. Ела си у маалата, да ти дойде душа на място. Ний сНИ ром(б)и християни, не като комшията Коцко, дето се продаде на чеченската вяра заради неккъв подземен акбарин Вовата, тоС не е от наште. Гнус ни е от плъшоци.
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ми да се борят, кой им пречи? Забавляват се, демек. Какво като няма да спечелят. "Целта е нищо. Пътят е всичко.".
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До Анонимен До 45 Не, не сме чели последните ти сценарии от фейк нюза. Нема нужда, мерси! Прозрачен си като стара руска ваденка, отлепяща се при намокряне;).
47
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До Анонимен 34 Като не си ходил никъде, откъде знаеш как е там? От Митрофанова с играта на развален телефон? Коментирай само България, без да я плюеш обаче. Щото нямаш сравнителна база. Защо лъга, че си ходил във Франция, пък после се отметна. Записвай си кога кого за какво си лъгал. Ще се оплетеш хептен в кълчищата си. Една жена каза... )))
46
4
 
4
 
! Отговори
Нищо не се очаква преди 1 ден
Защото няма да вземе власта
45
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
А вие гледахте ли Спора за ,,демокрацията,, във Франция и Азербайджан с президента на Азербайджан ? Дето вика при протестите на жълтите жилетки френската полиция е убила 10 протистиращи а при протести в Азербайджан няма жертви . ЕС ту се управлява от Урсула която не е избрана на избори а в Азербайджан се избира човека с властта . Франция има назначена псевдодемокрация а в Азербайджан има исборна демокрация . Това с един френски ,,журналист,, Направо кърти и е истинска журналистика не като нашата
44
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Френска възрожденка, с носталгия по соца и московско мислене!
43
3
 
2
 
! Отговори
БонгоМилфХънтър преди 2 дни
да я пробваме ли тази леля? ако сте за, палец ногоре, ако сте утепани балканопитеци палец надолу. Ако има 100 палеца нагоре ще качим видеото с 25 сантовата боа и модмоазел в ексхамстер. Айде банда.
42
3
 
10
 
! Отговори
Бидон с деменция преди 2 дни
това лелче иванка е натюрел на боката, той такива ги избира - леля цецка, другата цеца, леля теменужка, леля сачевица и други подобни изумруди
41
9
 
11
 
! Отговори
Развеселен преди 2 дни
Преподавателка по английски живееща във Франция, но иначе на другите пробува "руский мир". :))) Все едо гледам Кимчо дето учи севернокорейците да ядат люцерна, но не слиза от Мерцедеса Ес600 :)))
40
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
С какъв чин от ДС е това бабе?
39
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тая даде пример за държави със силен обществен ред, Германия и Япония, току що по БиТиВи.В Германия управлява коалиция от социалдемократи, зелени и свободни либерали! Смятайте каква пълна каша и е в главата на тази семпла женица!
38
10
 
13
 
! Отговори
Пфф преди 2 дни
Още една българска повлекана дето се мисли за млада госпожица. Ама ***, ти не се от френски произход, чий ще го дириш във френския парламент? Как ще определяш политиката на държава, в която нито си родена, нито имаш нещо общо, освен че си излъгала някакъв беден и безнадежден французин преди 35 години да се ожени за теб.
37
3
 
6
 
! Отговори
Ром'с преди 2 дни
Нали не мислите ,че нашите могат да определят политика а на партията- на Ле Пен,каквото им се каже ,Това и ще правят Като в ГЕРБ
36
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До ГАВРИЛ Че тя си е точно ТАКАВА! Фен на ФАШИСТА ЛьоПен!
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
НИЩО.
34
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До АнонименНе ходим в Русия и не оставаме да живеем в Москва точно както не ходим в Германия и не оставаме да живеем в Берлин. Хайде стига с тези третокласни изказвания. Седим си в България и тук си ни е много добре. Това е отговор на всички които задават този въпрос под всяка тема всеки ден.
33
3
 
2
 
! Отговори
мбапи преди 2 дни
аз не харесва тва. иска всички чужденки не парляма а на мой банан. аз бойкотира мач.
32
6
 
12
 
! Отговори
Това преди 2 дни
Французите си връщат страната....