Трима загинали при удар на украински дрон по руско село

Атаката е била в с. Лави, Белгородска област
23 авг 2023 11:12, Александър Попов
80
Трима загинали при удар на украински дрон по руско село
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Трима души са загинали при удар на украински дрон по село Лави в Белгородска област, предадоха ТАСС и Франс прес, като цитират информация, публикувана в Телеграм канала на губернатора на областта Вячеслав Гладков.

"В резултат на повторния обстрел на територията на санаториума в село Лави във Валуйски окръг са загинали трима мирни жители. Украинските въоръжени сили хвърлиха от безпилотен летателен апарат взривно устройство, докато хората са се намирали на улицата. Двама мъже са загинали на място от получените рани. За живота на един пострадал лекарите се бориха до последно, но получените травми бяха несъвместими с жизнената дейност", съобщи Гладков.

По-рано беше съобщено, че дрон е хвърлил две бомби на територията на санаториума в село Лави. В резултат е била повредена фасадата на сградата и разбити четири прозореца./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
3
 
! Отговори
77 преди 8 месеца
Бой по украинските садисти избили хиледи деца
69
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Украинци, бягайте в славянските държави или в Унгария, Румъния и се спасявайте, предавайте се на руснаците и не се връщайте , докато не свърши този конфликт, за да оцелеете и живеете, не се колебайте, просто бягайте от Украйна, докато е време!
68
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Страх , не страх, украинците трябва да си потърсят правата и свободата и да възстанат срещу Киевската хунта с протести, която хунта и без това ги убива и използва за пушечно месо. Най-малко да искат мир, ако не могат да си осигурят свободата, поради страх!
67
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Бай Дрън"Напълно съгласен. Украинският народ, дори тия с полско и други самосъзнания, трябва да осъзнаят, че не Путин им е проблемът, а собственото им правителство! Влизайки в тоя филм, милиони още ще загинат за кефа на шепа хора в Киев!" ... , те са безсилни украинците, много украинци опитаха да се борят за свободата си и бяха убити или изтезавани, журналисти, политици, обикновени хора, младежи, всякакви хора, те се страхуват много от Киевската нацистка хунта, шанса за спасението е Русия!
66
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Христо ХристовАз не мисля, че вината е на ЕС , държавите от ЕС понасят огромни загуби, икономически и енергетически ги отслабиха и нямат никаква полза от тази война и от украинците, а неотдавна осъдиха украински управляващи, защото искали данъци от една американска фирма и това било "блокиране", а че те блокират украински фирми и фирми на европейски държави и ги съсипаха и беше взривена газова тръба за милиарди и торовата тръба с азот от Русия за ЕС, това за тях няма значение, а за своето с
65
6
 
6
 
! Отговори
Бай Дрън преди 8 месеца
Напълно съгласен. Украинският народ, дори тия с полско и други самосъзнания, трябва да осъзнаят, че не Путин им е проблемът, а собственото им правителство! Влизайки в тоя филм, милиони още ще загинат за кефа на шепа хора в Киев!
64
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
68: много си кух и как въобще пазиш равновесие е загадка. Говорим за мирни граждани, но какво да ти обяснявам
63
5
 
6
 
! Отговори
Абе преди 8 месеца
Харков, Херсон, Одеса и дунавските територии май ще се присъединят към Русия.
62
1
 
4
 
! Отговори
блицкриг преди 8 месеца
В селото е имало панаир на дронове а в санаториума китайски съветници.
61
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Избивай руската измееет
60
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Какъв хубав ден
59
2
 
3
 
! Отговори
До 60 преди 8 месеца
Цитата е от книгата на Захари Стоянов-,,Левски ", вече ако считаш че автора лъже си е твое мнение, малко руско ама айде, може ако искаш да го провериш, в смисъл че ако не ти е някакво толямо усилие
58
8
 
4
 
! Отговори
пенсионер преди 8 месеца
вова, наборе, заграждай и избивай фашистите, без милост, семето им да не остане на земята!...стига с това милосърдие!
57
8
 
10
 
! Отговори
до 56 преди 8 месеца
Со*ол си ти. Кой определя, че държавата е чужда? Донбас е вече част от Русия. И това го решиха хората, които живеят там. И те се борят ежедневно срещу киевския терор, който стреля по жилищните квартали на големите градове там. Кой нормален ще иска да е под управлението на хунта, която го избива? Или викаш, ако САЩ не кажат, значи хората на място нямат думата? Аман от прости продажници.
56
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Престанете да пишете пропагандата от комунизма че Левски е предаден от българин и народа ни не го осводил, защото е нямало интернет и никой не знаел откъде минава конвоя! Това беше агитпроп във време в което искаха да ни обезличат като народ, предадоха Македония, два пъти ни предлагаха за съветска република!
55
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако някой друг убива, това не ти дава правото и ти да убиваш. Ще има ли сега заповед за арест на Зеленски от Хага???
54
5
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 8 месеца
До Анонимен/41 "И кой е казал,,Който ни освободи той ще ни и пороби!" Левски!" - щот не е знаел кви без'р'одни пла'змодии ще го цитират.
53
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Брава Горбачов! Хубава перестройка.
52
3
 
12
 
! Отговори
Христо Христов преди 8 месеца
До Анонимен/36 "Как може една държава, пропита от дива корупция, с неонацистки паравоенни формирования, отнемаща елементарни права на другите етнически общности да претендира за ЕС и НАТО" - къф е проблемът? ЕС и нато са си синоним на кирупция и развъждане на тероризъм.
51
2
 
8
 
! Отговори
Bai Dun преди 8 месеца
Всички окраински терористи на съд !!!!