Трима загинали при удар на украински дрон по руско село

Атаката е била в с. Лави, Белгородска област
23 авг 2023 11:12, Александър Попов
80
Трима загинали при удар на украински дрон по руско село
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Трима души са загинали при удар на украински дрон по село Лави в Белгородска област, предадоха ТАСС и Франс прес, като цитират информация, публикувана в Телеграм канала на губернатора на областта Вячеслав Гладков.

"В резултат на повторния обстрел на територията на санаториума в село Лави във Валуйски окръг са загинали трима мирни жители. Украинските въоръжени сили хвърлиха от безпилотен летателен апарат взривно устройство, докато хората са се намирали на улицата. Двама мъже са загинали на място от получените рани. За живота на един пострадал лекарите се бориха до последно, но получените травми бяха несъвместими с жизнената дейност", съобщи Гладков.

По-рано беше съобщено, че дрон е хвърлил две бомби на територията на санаториума в село Лави. В резултат е била повредена фасадата на сградата и разбити четири прозореца./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 8 месеца
Единствено немската терористична държава атакува цивилни обекти като режима в киев.
49
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Колко руски села и загинали са равнозрачни на 80% унищожения Мариупол и неговите жертви?
48
4
 
10
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
Русия трябва да обяви пълна мобилизация и да приключва с терористите в Киев. Единствения проблем е, че тези които са на върха на хунтата, просто ще бъдат дръпнати някъде на запад, за да си живеят живота в някоя "демократична" организация. А в същото време стотици хиляди братя славяни ще бъдат избити. Най-доброто решение ще бъде бунт срещу хунтата от украинския народ и изправянето им пред народен съд.
47
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 47Преди няколко месеца укрите отстреля хуманитарен конвой от 80 леки автомобила бягащи при ОКУПАТОРА. Имаше и два с български номера. Нашите моряци от донецките милиции ги освободиха. И избраха през Русия да се приберат. А не през Украйна.
46
8
 
2
 
! Отговори
До 46 преди 8 месеца
Не бе, всъщност исках да кажа че украинците нападнаха Разия
45
6
 
8
 
! Отговори
до 47 преди 8 месеца
"Руската пропаганда няма равна на себе си! Никъде обаче не показаха, някой да ги чака като освободители!" -- Ами гледай руската телевизия. Там показват. По английската телевизия какво искаш да ти покажат? Не се ли усещаш, че и от двете страни те манипулират здраво?
44
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 41 Да ти имам висшето образование. Левски е убил малолетен ратай в Ловеч и е издал писмена заповед за екзекуция на врачански поп. Това в Османската империя ти е нарисувана бесилка. Ако не си убил никого, заточение! Това ти го пише човек с килийно образование, дето знае, че през Балканскта война Руската ИМПЕРИЯ е заплашила България в случай, че продължи към Истанул, ще бъде обстрелвана от руския флот.
43
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Те ще извикат и избягалите руснаци в чужбина и ще мобилизират към 90-100 милиона готови да умрат веднага за едно жуже!
42
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Руската пропаганда няма равна на себе си! Никъде обаче не показаха, някой да ги чака като освободители! А вчера в едно село местни баби посрещнаха и прегръщаха украинските бойци с думите - Толкова дълго се надявахме , чак не може да повярваме, че вече сте тук".
41
6
 
4
 
! Отговори
до 41 преди 8 месеца
"Граф Игнатиев позволи Левски да бъде обесен ако не знаеш! С твоите познания по история си за основното училище!" -- Сега остава да кажеш, че руснаците обесиха Левски, въпреки че турските ни съюзници искаха да го запазят жив.
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И каква ефективност е имала руската армия, те от 200 хиляди избили всички, е как тогава са спечелили? Нали знаете че е лъжа?
39
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ще има нова мобилизация в Русия и този път ще мобилизират 10 млн. души и официално ще обявят война на Украйна. Натам върви работата. На зла круша, зъл прът. Ако НАТО изпрати войски в Украйна, отиваме към Трета световна. Никой няма да отстъпи без бой.
38
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Путин от бункера 35 Кой избива мирни жители? Я пак? В театъра, дето руснаците думнаха онзи ден е имало изложение на точно такива дронове. Преди това от пицарията вадиха трупове с американски униформи. От хосписа вадеха трупове с полски униформи. "Патриотите"падат по улиците на градовете между колите. Украйнските зенитни ракети колко жилищни сгради повредиха? За рекетните установки за залпов огън няма да питам. Като свърши ракетите, установката защо веднага отива в МОЛ а? Да си купи ***?
37
3
 
9
 
! Отговори
Кармазъ Сикиш преди 8 месеца
Всички бомбени "мирни" жители в Русия, са били съседи с окопани стрелкови позиции или складове за муниции. Нали не си мислите че Руснаците ще използват калибри за милиони за да избиват произволни урко-се-ляци, от които нищо не зависи.Отделно половината попадения по жилищни блокове доказано бяха от урко-ракети за ПВО. Напомяням: полските се-ляци.Това тука в Руското село си е класически тероризъм по правоверен тертип. Надявам се урко-райна да бъде изрината до края на годината.
36
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Граф Игнатиев позволи Левски да бъде обесен ако не знаеш! С твоите познания по история си за основното училище! Защото не искат ти да се освободиш, искат те да те освободят и след това да ти казват ще правиш каквото аз ти кажа! Това е чуждо освобождение! И кой е казал,,Който ни освободи той ще ни и пороби!" Левски!
35
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Белгород си е украинска област, президентът Зеленски каза че ще я освободи и нея от путинско робство
34
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тия тримата да не се окажат че са редници от втората армия в света тръгнали да крадат пералня?
33
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ТряБва на рояци да им пускат дронове на bатенките, да търчат по улиците и да пищят от ужас кога ще им падне бомба на главата, и ще се научат да не почват война друг път
32
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 25Саше, Сашеее, много си...... Крим, Луганск, Донбас, Одеса, Харков са повече от 50% етнически руснаци. Изконни руски територии, населени от векове с руснаци. При СССР вождове: етничеки евреи, грузинци, най-вече УКРАИНЦИ са си чертаели границите как им е изнасяло. През 1921г.украинците в Крим са едва 5%!!!! Как може една държава, пропита от дива корупция, с неонацистки паравоенни формирования, отнемаща елементарни права на другите етнически общности да претендира за ЕС и НАТО!
31
9
 
6
 
! Отговори
Путин от бункера преди 8 месеца
Не е хубаво така, Русия има право да избива мирни жители на Украйна, да ги бомбардира с дронове и ракети, а на Украйна кой им е издал разрешително за такива работи?