Трима загинали при удар на украински дрон по руско село

Атаката е била в с. Лави, Белгородска област
23 авг 2023 11:12, Александър Попов
80
Трима загинали при удар на украински дрон по руско село
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Трима души са загинали при удар на украински дрон по село Лави в Белгородска област, предадоха ТАСС и Франс прес, като цитират информация, публикувана в Телеграм канала на губернатора на областта Вячеслав Гладков.

"В резултат на повторния обстрел на територията на санаториума в село Лави във Валуйски окръг са загинали трима мирни жители. Украинските въоръжени сили хвърлиха от безпилотен летателен апарат взривно устройство, докато хората са се намирали на улицата. Двама мъже са загинали на място от получените рани. За живота на един пострадал лекарите се бориха до последно, но получените травми бяха несъвместими с жизнената дейност", съобщи Гладков.

По-рано беше съобщено, че дрон е хвърлил две бомби на територията на санаториума в село Лави. В резултат е била повредена фасадата на сградата и разбити четири прозореца./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
8
 
! Отговори
42 преди 8 месеца
До Анонимен25-ти, даже нямаше да ходим с фесове и потури. Щяха по разни парламенти да приемат някакви декларации за годишнината от геноцида на българите, както за геноцида на арменците. С една разлика - част от арменците са живели не в границите на турската, а на руската империя, затова още има арменска нация. А Раковски, Левски, Ботев и Априлското въстание са национални мъченици, но ефективно са нямали успех.
29
10
 
10
 
! Отговори
До 26 преди 8 месеца
Каква война се завръща бе кравар ? Укропитеците вече водят партизански, диверсионни терорестични акции с дронове ли ще побеждават Русия бе кравар ?
28
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да видят руснаците че путин ги вкара във война Имаше един клип преди месец Руснак снима от прозореца на апартамента си как край блока им в Москва минава украински дрон и вика - Давай да се махаме от тука ... Лесно приемат войната руснаците щом е далеч от тях
27
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нали укрите беха нато светици и щяха да удрят само по армията.
26
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Чудесна новина! На руските диващииини това е начина за отговор!
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 25 И как завърши Априлското въстание? А, и кой позволи Левски да бъде обесен, при условие, че османската власт дава възможност (заведен е със символична охрана) да бъде освободен? И има ли подпис на българин под смърната му присъда? Та пробвай пак да кажеш какъв народ сме!
24
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Защо сега в БГ се ползват всякакви пропагандни канали за да се размие това че Русия е агресор!? Ползват се и всякви исторически лъжи, че ако не са били те и досега ще щели да ходим с фесове и потури! Ние нямаме Левски, Ботев,Бенковси, Раковски, Априлско въстание, ние сме най тъпия народ на света!!!
23
8
 
14
 
! Отговори
Тия преди 8 месеца
укри си го търсят от ден на ден. Ще има както е тръгнало удар с тактическо ядрено оръжие. И нито американци нито мексиканци ще им помогнат.
22
5
 
12
 
! Отговори
Хяйа преди 8 месеца
Очевидно никой не вярва вече в Украйна, върнат я на изкуствено дишане иначе отдавна да е умряла
21
7
 
6
 
! Отговори
do 19 джо преди 8 месеца
Грешиш, тоя който натвори това седи скрит в бункера, защото света му идва тесен.
20
2
 
5
 
! Отговори
Мда преди 8 месеца
Бившият главнокомандващ Сухопътните войски на Полша :"Като сериозен проблем той определя бягството на огромен брой хора от конфликта, както и липсата на условия за завръщането на милиони украинци в страната. В същото време Скшипчак изразява надежда, че войната ще приключи, преди всички, които умеят да носят оръжие, да бъдат избити на фронта"
19
11
 
7
 
! Отговори
До 14 преди 8 месеца
Малко ли Украински градове сринаха със земята мирните Руснаци? Какво искате още? Сега започва шоуто, от тука на татък руснаците ще живеят като украинците през последната година и половина в постоянно очакване че я дрон я ракета може да им падне на главата.
18
5
 
9
 
! Отговори
джо преди 8 месеца
До тъжно Много сте загрижени за народа напоследък, а наркомана дето обиколи света да се снима за реклама кога ще плаща за всичко което натвори????
17
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мдя, скоро ще настъпи момент, в който Укрия ще капитулира безусловно.
16
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Руснаците направиха война и ще воюват, сами си я пожелаха. Със сигурност има партизански групи, които се саморганизират и правят саботажи. Едно време, когато е имало атентати във фашистка Германия, едва ли на някой му е било тъжно.
15
4
 
5
 
! Отговори
Мдя преди 8 месеца
Това е бившият главнокомандващ на полските сухопътни войски , едва ли има симпатии към Русия но е поредният трезвен глас !
14
13
 
11
 
! Отговори
... преди 8 месеца
Нагли терористи! Не ги е срам така да удрят по блатная! Само Русия има право да бомбардира градове и села!
13
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Докато не изпържат поне един голям укропски град,тия проошляци няма да се кротнат!Имам чувството,че точно към това се стремят,те и техните господари!
12
2
 
4
 
! Отговори
Мдя преди 8 месеца
Полският генерал Валдемар Скшипчак не вярва в перспективата за продължителна война в Украйна, тъй като сериозната икономическа криза в страната се задълбочава все повече и без финансова помощ от Запада тя изобщо няма да оцелее. В статия за изданието Wprost той призовава политиците да търсят мирно решение, приемливо и за двете страни.Скшипчак е уверен, че и Украйна, и Русия са изтощени от конфликта, така че при всички положения ще настъпи момент, в който и двете страни ще бъдат принудени да тър
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Пентагонът обвини Русия, че пречи на Starlink да си върши работата в Украйна.