Нов удар за Джокович: Само ваксинирани и на Ролан Гарос

Франция въвежда covid паспорти за зрители и участници
17 яну 2022 11:53, Красимир Ангелов
231
Нов удар за Джокович: Само ваксинирани и на Ролан Гарос
Снимка: БГНЕС

Френският спортен министър Роксан Марасинeану обяви, че само тенисистите, които са ваксинирани, ще могат да играят на "Ролан Гарос" през 2022 г.

"Въвеждаме covid паспорти. Веднага, след като законът бъде обнародван, те ще бъдат задължителни за влизане на обществени места за всички зрители, лекари, френски или чуждестранни играчи. Ще работим заедно, за да поддържаме конкуренцията жива и да бъдем лицето на мерките срещу ваксинацията в международен план", обяви Марасинeану, цитиран от АФП.

Още по темата
По този начин това ще е предизвикателство за Новак Джокович, който вероятно няма да бъде допуснат и на "Уимбълдън" поради липсата на ваксина срещу Ковид 19.

Както е известно, Новак Джокович бе депортиран от Австралия и няма да играе на Australian Open поради това, че не отговаря на условието за влизане в страната да бъде ваксиниран. След 11-дневна сага, в която той бе арестуван и настанен в хотел за бежанци, след това съдът определи решението за отнемане на визата му като незаконно, министърът на имиграцията Алекс Хоук оспори решението на регионалния съд в Мелбърн и отне повторно правото за влизане на Джокович в страната.

Всичко за казуса Джокович четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
5
 
10
 
! Отговори
... преди 2 години
Джокович спокойно може да дойде и в България,защото тук антивирусните мерки са само на хартия и никой не ги спазва...
125
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 123,О, да със сигурност, и болниците щяха да не смогнат и още по-голяма смъртност щяхме да имаме. Както е казал Сталин - има човек има проблем, няма човек няма проблем. Слушайте Мангъров и далеч ще стигнете!
124
7
 
10
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Къде се слагаш бе..." -- Казах кога и къде. Обърни се към Копейкин да ти финансира идването НА София. 40 лева надник не са никак малко за хора от твоята черга :)
123
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лакост прекратява договора си с антиваксъра жокович. Скоро ще бъде изхвърлен на бунището. Никой не може да рита срещу световното правителство, набийте си го в празните балкански глави. Затова петков ще подпише каквото е нужно в скопие а вие лайте лузъри
122
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 121,"Войната" срещу Джокович, не е срещу него. В Америка, Русия, Франция, Англия, Италия, Китай, ... и къде ли още не вече искат ваксина. Воювай, като горд българин.
121
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джоката е пичага , а не като Надал ревльото, който сега ще играе на Австралия Оупън с детската градина и ще се има за голямата работа.
120
1
 
9
 
! Отговори
До германец преди 2 години
Къде се слагаш бе плъх..
119
6
 
13
 
! Отговори
Картофчо преди 2 години
Ако не се занимаваха със затваряне на хората с локдауни, сега прогнозата на Мангъров щеше да е вярна на 100% и да сме заблавили вече за този грипен вирус.
118
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 113,Ти май не си анатемосан. Не виждам проблема?
117
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Друга новина от днес: "Pfizer планира инвестиции от 520 милиона евро във Франция".. AА в Австралия е от 1956 годиниа.. Така ли наричат подкупите вече - "инвестиции" ?!? Войната срещу Джокович е поръчкова и е ясно кой стои зад нея.
116
2
 
6
 
! Отговори
До 105 преди 2 години
Радвам се, че вече никой не може да бъде излъган. Което улеснява отпора. И тройноваксинираните знаят какво става.
115
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонимен""Този хлапак да знае ,""" Този е направил огромни дарения за държавата си, които не са правени в нашата от никого, спортист, бизнесмен и прочие. Железен както на корта така и извън него. Балкански коментар си написал ти! Ролан гарос няма да има онлай парички за гледане, поне от мен!!!
114
1
 
4
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Не че нещо, ама Днес проверявайте какво пишете - Министър на спорта на Франция е жена и се казва Роксана Марасинеану.
113
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джокер, ай купи си един сертификат вече, дай банкова сметка да ти преведа 150 лв. и отиди да ги мачкаш с 200.... ----------------------------- Той вече си е купил. Уж преболедувал.
112
13
 
9
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Да си направят турнир в Сърбия. Там правилата ги определя Вучич, а може и да не се спазват.
111
12
 
2
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Страхуват се. И Бау, германеца, разни женки.. И има защо." -- И защо? От физическа разправа ли ме е страх? В сряда в 18 часа съм на попа. Елате повече :)
110
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До "***: ...Това, дето ви баламосваха, че като се ваксинират 70% вируса приключва и ще ни държи 1-2 години се оказа фейк.." _______________________________ Както и прогнозите на Мангъров от пролетта на 2020: ще приключи през лятото. Не, не стана. Тогава, краят идва есента. Пак не стана неговата.
109
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Извършва се масово престъпление срещу човечеството. Всеки нормален, здравомислещ и неваксиниран, ще бъде анатемосан и отлъчен от обществото.
108
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи задължително ваксинирани или неваксинирани по здравословни причини проявени несъвместими от първите две ваксини,като две дози от една марка или две марки и три марки с бустерните дози на ваксини от които много спортисти освен че се сдобиха с здравословни дефекти заради които отпаднаха от спортни права и останаха без дългосрочна кариера в спорта за който тренираха от 10 годишна възраст и край в младежка възраст за мъжкия спорт за категории по групи като не звезди,а лампи светнали-угаснали.
107
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А каква е логиката да допускат само ваксинирани след като преболедувалите също имат имунитет? Позоваат се на науката само когато призовават всички да се бодат, а се прваят на хамави относно естествения имунитет.