35-годишен сериен убиец на жени шокира Кипър

Той е военен и признал за 7 убийства, предимно на азиатки
27 апр 2019 08:25, Александър Попов
47
35-годишен сериен убиец на жени шокира Кипър
Снимка: Reuters

Кипърската полиция издирва жертви на 35-годишен сериен убиец, който е офицер от армията. Властите съобщиха, че военният е признал, че е убил общо седем души - пет жени и две момичета. Повечето от убитите са азиатки, които са пристигнали в Кипър, за да работят, съобщава Ройтерс.

Стотици хора се събраха в столицата Никозия на организирано в социалните мрежи бдение в памет на жертвите, а мнозина обвиняват управляващите за шокиращия случай.

70-годишен мъж каза, че е подал сигнал в полицията, че изчезват жени, но вместо да разследват, полицаите започнали да го разпитват за мотивите му да подаде сигнала.

Президентът на Кипър Никос Анастасиадис изрази "дълбоко съжаление и безпокойство" заради убийствата, информира Асошиейтед прес. Той посочи, че споделя "отвращението" на народа си, тъй като убийствата очевидно са били насочени към чужденки, дошли в страната, за да работят. Той призова към спокойствие, за да може полицията да приключи спокойно разследването си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: Кипърсериен убиец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
7
 
2
 
! Отговори
До 10 преди 5 години
Пак дапопитам, в другите държави няма ли убийства? Примерът си ми е съвсем на място, защото показва колко са ти неадекватни аргументите!
11
10
 
14
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Обединените нации отказват да упълномощят за действие навреме умиротворителните си сили в Руанда, за да предприемат действия за спиране на убийствата. Независимо от многобройните предупреждения преди и по време на конфликта от канадския генерал-лейтенант Ромео Далер на умиротворителните сили на ООН в Руанда е забранено да стрелят, освен ако не се стреля по тях.Всичко това се нарича демократичен неолиберализъм в действие,т.е.нека се избиват нас не ни интересува,интересуват ни парите
10
12
 
15
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
За циничните недоучки"Геноцидът в Руанда е избиване на около 937 000 тутси и умерени хуту, извършено в по-голямата си част от 2 екстремистки бойни групи на хуту - Интерахамве и Импузамугамби, за период от 100 дни от 6 април до средата на юли 1994 г. За много геноцидът в Руанда се откроява като исторически значителен не само заради големия брой убити за толкова кратък период от време, но и заради начина, по който Западните страни реагират на зверствата. Независимо от сведенията не се намесват
9
8
 
5
 
! Отговори
ь преди 5 години
До До 3Аргументите ми хич не са нелепи, а може би трябва да ти надробя информацията още по-достъпно. Значи, виж сега, никоя жена не е длъжна да търпи агресивно, деструктивно, заплашително поведение от страна на мъжа, нито е длъжна да ражда тройно повече отколкото до сега от него, особено ако изобщо правят секс, защото хич не е сигурно. Първо.Защо, след като няма пари за пенсии, младите са в чужбина, защо старците не се напънат че да си родят още деца, които да им изкарат парите за пенсия.
8
3
 
26
 
! Отговори
Циник до 7 преди 5 години
60 000 бебета ...мда...55 000 от тях като Мехмедчо ...дето го беха забравили на паркинга.
7
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коментарът ми е до 4
6
8
 
3
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Колко жени да са избити? 25-30 годишно. При катастрофи измират десетки пъти повече. За да няма намаляване на населението в България, раждаемостта трябва да се удвои и утрои, при положение че сега се раждат около 60 000 бебета годишно. Схващаш ли колко са ти нелепи аргументите?
5
7
 
19
 
! Отговори
Циник до 3 преди 5 години
В Сомалия - в гражданската им война ( междуплеменен масакар Хуту и Туци - клане ) за 1 година бяха изклани 800 000 ...в днешна Нигерия ...не е ясно колко изклаха Боку Харам....но тук в Европа...трябва да се съобразяваме с некултурните традиции на арабските и африкански гости на Меркел и Макарон
4
7
 
14
 
! Отговори
ь преди 5 години
Защо в България нямаше протести след всичките избити жени в детеродна възраст при съществуващата демографска криза заради която няма да има пари за пенсии? Какво направиха пенсионерите по въпроса? само едно тц тц нали
3
6
 
16
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Защо бе, НПО активисте? В другите държави няма ли изнасилвания и убийства? Я се сети за Телфорд и Ритерхам във Великобритания, Кьолн в Германия, ами в едната Швеция!
2
21
 
13
 
! Отговори
Циник до Waffen SS преди 5 години
Виж ся ....***.."звучи ли ти родно"...времената когато взривявахте св.Неделя....и трепахте мъже..жени и деца...слава богу - вече са минало....макарче ген.Рад - off още призовава военните към преврат....такива сте си - превратаджии.Мотивите на този са, че филипинки отнемат работни места от народа му...а вашите бяха да вкарате пияните болшевици - да ни колят и бесят!
1
30
 
9
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
"35-годишен сериен убиец, който е офицер от армията. Властите съобщиха, че военният е признал, че е убил общо седем души - пет жени и две момичета."Звучи много родно.Сигурно ли е ,че не е българин.Ако е такъв,веднага да поиска екстрадация у нас,а тук вече родната правосъдна система ще му гарантира пускане по каранция , а той както му е обичая ще изчезне в неизвестно направление.Ама много ми е лбопитно ,къде изчезват от погледа на правосъдието