Звездни диети - Ъшър разкри, че не се храни в сряда

Ето как рапърът поддържа форма
23 юни 2024 12:17, Дарена Найденова
4
Звездни диети - Ъшър разкри, че не се храни в сряда
Снимка: Getty Images

През последните години Ъшър все по-често демонстрира завидната си физика и коремни мускули, а сега най-накрая разкри как поддържа перфектна форма. 

45-годишният певец говори за здравословния си режим в интервю за Wall Street Journal, където разказва подробно как типичната му ежедневна рутина започва със сок от целина вместо кафе и начините, по които осигурява време за умствена и физическа активност. Един забележителен аспект от режима на Ъшър е седмичното му гладуване - нещо, което той е възприел от баба си. 
 
Ето как Ъшър поддържа физичката и психиката си в цветущо здраве
 
Йогата е задължителна всяка сутрин
 
Ъшър започва всеки ден с преднамереност, като си поставя за цел да се събуди рано и да влезе в размишляващо и спокойно мислене. Казва, че някои дни може да посегне към книга и да чете, за да стимулира ума си. Друг ден може да се отдаде на тиха медитация, но най-често разчита на йогата за правилно събуждане. По думите му, практиката наистина помага за активиране на органите и ума, като кара тялото да се движи в правилната посока. 
 
Не пие кафе
 
"Всичко зависи от това как съм завършил предишната вечер. Понякога е подходящо да пийна мартини кафе", шегува се рапърът. Говорейки сериозно, той споделя, че обикновено сутрините му започват със сок от целина, в който включва още лимон, джинджифил, вода и лют червен пипер. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Миш-маш
Идеалният панталон според типа фигура
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Леле-мале... каква брутална неграмотност и неадекватност... Ясно е, че го карате на копи-пейст и гугъл преводач, но поне някой що-годе грамотен и с акъла си не можете ли да намерите да ги изчита и оформя тези текстове?... Пълна излагация.
1
4
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 дни
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГЛУ-ПАВО ЗАГЛАВИЕ! НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ГЛУПОСТИ! ЗАКУСКАТА Е НАЙ-ВАЖНОТО ХРАНЕНЕ ЗА ДЕНЯ! И Е ВСЕКИ ДЕН!