Стотици си взеха последно сбогом с бореца Николай Щерев

Бившият национал по борба почина на 33 години от коронавирус
Обновена: 17 юли 2020 15:43 | 17 юли 2020 15:01, Красимир Ангелов
102

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Стотици се стекоха да се сбогуват с починалия едва на 33 години национал по борба Николай Щерев. Синът на легендата Симеон Щерев почина след близо месец битка с коронавируса във ВМА.

Още по темата
На поклонението присъстваха близки, колеги и приятели на бореца, както и футболни фенове и известни български състезателки по художествена гимнастика, сред които и бившата годеница на Щерев – Катрин Тасева.

Николай Щерев е носител на Златния пояс "Дан Колов" през 2011 година, като стана и държавен първенец в категория 125 килограма през 2018 г.

В средата на юни стана ясно, че спортистът се намира във ВМА в тежко състояние след усложнения от коронавирус. Беше му направено и вливане на кръвна плазма, но в крайна сметка лекарите не успяха да се преборят за живота му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
17
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Бог да го прости!Поне повечето да си носеха маските щеше да е много по-добре, все пак е погребение на известен човек, можеха да бъдат за пример или все още мислят че всичко е лъжа?!?!?
69
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преброяване на австралопитеците
68
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доста повече даже, бих казал, ама понеже нали не е мутра, а беше срещу тях, та затова не дадоха да го изпратят повече близки. Но за мутрафона няма проблем, все пак живеем в мутренска държава.
67
3
 
20
 
! Отговори
до един преди мен преди 3 години
Не знам какъв е , но като гледам наборите му .... Не ще е бил цвете за мирисане.
66
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи Милен Цветков трябваше да го погребат в тесен семеен кръг, като даже не почина и от Коронавирус, а за погребението на този са се изсипали три чалготеки. Е, аре моля ви се.
65
7
 
23
 
! Отговори
??!?!?! преди 3 години
РЗИ ще се сезира ли че толкова народ на едно място е без маски. Или ги е страх от мутрите.
64
7
 
24
 
! Отговори
??? преди 3 години
Вижте снимките бе това не са хора това са фъшкuu.
63
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз съм контактувал с такива борчески натури по морето и искам да ви кажа,че няма по-*** и отмъстителни парчета от тези.аз по принцип уважавам всеки спорт включително и борбата...но това което се случва в тези среди е просто ужасяващо и плаче за прокурор-наркотици,алкохолни оргии до зори,проституция,побоища,кражби,пране на пари и т.н. и т.н.а иначе наистина жалко за това младо момче!
62
10
 
11
 
! Отговори
добре е преди 3 години
Една мyтpа по-малко - радост! Едно дете по-малко зависимо от наркотици заради "героя" дето ще ровят подобните му мутри и мутреси (вижда се от снимките, че няма нормални).
61
5
 
17
 
! Отговори
До 55 преди 3 години
Точно това момче не е такова.Вирусът е опасен.А ти си злoбар.Кажи едно Бог да прости.Човекът е починал.Обиждаш близките му.Ти човек ли си?
60
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баща му каза,че отишъл късно на лекар.Тренирал усилено, макар че е бил вече болен.Сигурно и друг път го е правил, понеже симптомите са близки до грипните, но тая опасна болест лесно може да бъде подценена.Бог да го прости.
59
4
 
14
 
! Отговори
Българите сме уникум преди 3 години
Николай Щерев почина от Ковид-19, но като гледам на снимките от погребението, което си е масово събиране, само 2-3ма са с маски.
58
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
искам да попитам тези здрави момчета на снимката знаят ли,че има и други неща в живота освен алкохол,наркотици и леки жени.
57
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стресни се племе закъсняло...
56
4
 
11
 
! Отговори
Анатема @й дуци преди 3 години
Вечна му памет.А три милиона чакат с нетърпение да кажат сбогом на "бореца" с каскета.
55
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
жалко че толкова млад си отиде.но нали знаете с какви неща се занимават тези борчета по морските ни курорти...по цели дни и нощи алкохол и наркотици!
54
4
 
19
 
! Отговори
Нестор преди 3 години
Колко е хубаво че в държавата в която живея няма двупръсточели питекантропи като тея от снимките :)! Животът е прекрасен !
53
2
 
20
 
! Отговори
*** преди 3 години
Да почива в мир момчето, ама какви са тия батки, опитващи се да изглеждат като шефове на мафията.
52
7
 
17
 
! Отговори
KamKam преди 3 години
Това не е нормално!!Тези са ненормални.Момчето си отиде от корона,1-2 души с правилно сложени маски,без никаква дистанция.Не го разбират,нямат капацитет да го разбират,може ли някой да ми обясни??
51
4
 
20
 
! Отговори
ahaa преди 3 години
Хората сега протестират против такива като тия на поклонението на тоя бандит бе, разликата м/у едните и другите е че едните са във власта, а другите още се занимават само с наркотици и сводничество.