Назарян: България има нужда от сигурност

Резултати се постигат с редовно и успешно правителство
27 окт 2024 11:43, Инна Ангелова
23
Назарян: България има нужда от сигурност
Снимка: БГНЕС

В днешния ден е най-важно българите да бъдат активни и да гласуват. Този път трябва да бъде съставено редовно правителство, заяви председателят на Народното събрание Рая Назарян. Тя гласува в в 175-а детска градина в София.

"Гласувах за отговорната политическа формация, която е доказала, че може да съставя редовни и успешни правителства с пълен управленски мандат. България има нужда повече от всякога от сигурност, стабилност и справедливост. Такива резултатите се постигат само с редовно и успешно правителство, което може да отговори на очакванията на гражданите за просперитет, развитие, както и за предизвикателствата, пред които са изправени страната ни и светът всеки ден", каза Назарян.

Председателят на НС допълни, че вотът ще определи бъдещето на страната ни. Назарян се надява на по-висока избирателна активност, “защото това ще повиши легитимността на Народното събрание и ще е индикатор за възвръщане на доверието в политическите процеси като цяло."

На въпрос кой би могъл да бъде подходящ коалиционен партньор, Назарян отговори: "Първо трябва да видим резултатите. Неведнъж сме заявявали кой е подходящ, доказвали сме, че можем, работили сме с тях и сме постигали резултати. Предстои анализ, съставяне на формула и много разсъждения, защото този път трябва да бъде съставено редовно правителство”, каза още Назарян.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от Избори 2024
Възрастните от селата трудно стигат до избирателните секции
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Ръсенето преди 48 минути
на подобни клишета едва ли ще вдигне чуствителни избирателната активност
18
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 1 час
Няколко пъти бивша,тази хитра като лисица арменка,се присламнчи за банкянкият и днес стои при президента по време на национални празници.Дошла от никъде,тази трябва да бъде далеч от отговорни постове.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
След Назарян,очаквайте Хекимян.Турци и арменци се точат да ви яхат.А един стои зад тях и лукаво се усмихва.
16
0
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 2 часа
България има необходимост от спокойствие,просперитет,но не и от теб арменска кукувице.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Тая и тя си повярва....ако не те бе дрънчал ония с кривата уста от раио Габрово Томи Дончев щеше да си секретарка на някой юрист
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
На тия им е написано на едно листче какво да говорят и всички повтарят едно и също до затъпяване.Никакво въображение!
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Голяма нужда има със сигурност всички навлеци в политиката да се пенсионират и да спрат да ни докарват още такива като тях. Шефът на калинките каза "сигурност", калинките повтарят "сигурност".
12
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 2 часа
Аууу писна ми! Сега е Назарян! Утре ще е Харпарцурян,в други ден Халваджиян! Баф ти утрепките формиращи мирогледа на българина! Все повече симпатизирам на турците от азърбайдамджан,дето ги зануляват! Гнусари...
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Малиии, калинката...
10
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
до 11 Тази поне знае на 100% правилника на НС и има и визия, другите скаапаняци и това нямат. Ти кой скаапаняк предлагаш за шеф на парламента( не на държавата както си изръсил самия ти тази простотия тук)???
9
2
 
9
 
! Отговори
Anonimen преди 2 часа
И тая женка е начело на държавата, представяте ли си?!
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Ако се съберете с ПП крадците окончателно че съсипят държавата,долу ПП крадците на 12 милиарда ,Борисов да ги вкара у затвора ,за 20 г
7
11
 
5
 
! Отговори
80-ти набор преди 3 часа
до 7 Само дето тази е 100 пъти по-красива и по-умна от ония с чорапогащниците на дупки и фигурки. А ако имах възможност да се оженя за нея без да се замислям го правя. Страхотна мадама. Няма какво повече да искаш от една жена.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Смени си името с българско и тогава ми пробутвай твойта сигурност. От колко време сте по българските земи и не искате да се интегрирате сред българите.
5
1
 
10
 
! Отговори
+++ преди 3 часа
Това момиче помни ли старата си визия - чорапогащник на фигурки и черна косичка????
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Тиквуции за едно се оказа прав, няма спор, лош маТрял се оказаха политиците.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Не ни трябва вашата сигурност в мизерията.
2
1
 
6
 
! Отговори
БУЛИЗХОД от ЕС преди 3 часа
Булгария, със сигурност, има нужда такива прохвостки как Назарян и нейни корупционерни шефове, и прочие нац предатели да са махнат многуу надалече от държавното корито.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Каза радио Ереван :)))