Гуцанов призова да се гласува и цитира Ралин

Когато отвратените не гласуват, управляват отвратителните
Обновена: 27 окт 2024 14:42 | 27 окт 2024 14:31, Инна Ангелова
10
Гуцанов призова да се гласува и цитира Ралин
Снимка: БГНЕС

“През последните три месеца обиколих страната няколко пъти. Хората имат няколко прости и ясни искания - градеж в страната, спокойствие и справедливост. Затова в тази кампания предложихме 100 решения за ускорено развитие на България. И затова ви призовавам - гласувайте!”.

Призивът отправи председателят на ПГ на "БСП за България" Борислав Гуцанов към българските граждани. Гуцанов правни правото си на глас в родния си град Варна. След пускането на бюлетината Гуцанов перифразира думите на Радой Ралин и каза: “Когато отвратените не гласуват, управляват отвратителните”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от Избори 2024
В Павликенско не вярват на политиците: Вода за къпане нямаме!
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
НОСТРАДАМУС преди 1 час
ВЪРВИ СИ ПО ЖИВО И ЗРАВО ОТ ПОЛИТИКАТА. 700000 ЕВРО В ЧЕКМИДЖЕ .БРАВО УСПЕШЕН ПАРАЛЮЮБЕЦ.
7
0
 
2
 
! Отговори
Тодор преди 1 час
Този обходил страната ни само за три месеца,три пъти ,хем надлъж, хем на шир,а как не видя,че политици,точно като теб крадат и лапат поръчки и конкурси по цялата страна българска!
6
0
 
6
 
! Отговори
Ангелина преди 2 часа
Гуцанов ,като е един от видните представители на отвратителните ,да не осквернява поне паметта на истинския човек и борец ,чрез словото си за справедливост и свобода ,който никога не е бил червей ,с извинение към тях ,че ги сравнявам с такива като въпросния представител на престъпния контингент . същият и не само ,ако бяхме правова държава ,не би бил в НС ,а на друго място с решетки и раирани дрехи.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Гуцанов се прави, че не знае, че той е един от тези, които отблъскват избирателите на БСП.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Нулите се обединиха, процентите и избирателите избягаха от модернистично-авангардно-екстравагантно-европеистичното Ново начало на БСП. Събраха изхвърления от БСП отппадък с метлата и лопатата и го хвърлиха обратно в стаята.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Много мъдри мисли, даже на древни философи, вече са неприложими, дори звучат наивно. Урсула казала, че няма да работи например с Възражване. А това означава какво? Останалите няма да получат парите си по ПВУ. А тогава какво ще последва? Платени протести, нови избори, докато какво - дойдат на власт отново "отвратителните". Значи проблемът е къде? Някой каза ли да напуснем ЕС? НЕ! Ами тъй ще е. До пролетта поне.
2
0
 
0
 
! Отговори
. преди 2 часа
Антикомуниста Ралин няма.....за медуза епиграма !
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 2 часа
И да се гласува, пак ще е от същото. А не беше пържола.