Нинова: Борисов управлява така, че по негово време сме на дъното на всички класации

София е разделена на две скорости, каза лидерът на БСП
25 май 2024 10:37, Елка Василева
120
Нинова: Борисов управлява така, че по негово време сме на дъното на всички класации
Снимка: БСП

„Борисов постоянно се хвали колко добре управлявал България. Толкова добре, че по негово време сме последни по всички класации в Европейския съюз“, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова.

Лидерът на социалистите се срещна с жителите на Нови Искър, Световрачене, Чепинци, Негован и Войняговци. На срещите бяха обсъдени проблемите на населените места, които се намират в 25 МИР София, където Нинова е водач на листата на БСП. Хората се оплакаха от много нерешени проблеми.

"София е разделена на две скорости. Хората в Световрачене, Негован, Чепинци и Кубратово нямат канализация. Готовият проект за такава е бил отхвърлен, а Фандъкова е пренасочила парите към Банкя. Познайте защо? На 12 населени места и 5 квартала има само 4 полицаи. В цели села нощем светят само две лампи. Борисов постоянно се хвали колко добре управлявал България. Толкова добре, че по негово време сме последни по всички класации в Европейския съюз. Но вижте как е управлявана София, как живеят хората в крайните квартали. Това е недопустимо", заяви Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
5
 
! Отговори
Х преди 3 месеца
ако ни сравнява с Германия - да. Бойко се справяше много добре.
4
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нинова- ето факти- при Борисов и моделът ГЕРБ- НСИ калкулатор инфлация март 2020г/март 2021г- инфлация- 0.6%, при теб мила за няколко месеца хвръкна на 18% а после на 30%- социалистка, но милионерка- лъжкиня!
3
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нинова , пак си неподготвена за изказването си , Буци управлява в интерес на собствената си изгода , а там показателите както чувам са много добри , какво го е еня тоя примитивен индивид за народ , държава , общество , та той ги и не знае , не са описани във Винитуто .
2
4
 
23
 
! Отговори
БСП са гадове преди 3 месеца
България беше на дъното а всички класации много преди Борисов, именно при управленията на БСП. И то май под дъното, така че после е много трудно да изкласиш нагоре, особено когато непрекъснато ти пречат. Отделно, че племето е достатъчно тъno и си спазва вица за казана с пълна сила.
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички "властвате" по абсолютно един и същ начин не се прави на ударена.