Ваня Григорова: Преборих ГЕРБ, но не знам дали на "Позитано" са разбрали

Никога не съм говорила за политически проект по време на кампанията, посочи тя
Обновена: 11 апр 2024 17:43 | 10 ное 2023 21:12, Красимир Ангелов
119
Ваня Григорова: Преборих ГЕРБ, но не знам дали на "Позитано" са разбрали

Съдът отказа да спре встъпването в длъжност на Васил Терзиев като кмет на София и така от понеделник той официално ще встъпи в длъжност, след като положи клетва.

"Абсолютно очакван ход на съда, което не означава, че ние няма да продължим да търсим какви са реалните резултати, без значение какво ще се окаже накрая. Силно се надявам съдът да вземе предвид всички доказателства и аргументи, които ще бъдат вписани в жалбата, която ще внесем. Така или иначе има много сериозни проблеми. Чух, че и г-н Терзиев каза, че има съмнения за част от резултатите. Очевидно, че и двете страни са недоволни и ще се радвам съдът да се вслуша", каза избраната за общински съветник от БСП Ваня Григорова в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
Тя вярва, че екипът ѝ от юристи е добър и те много добре знаят какво правят.

"Това, което се случи още преди първия тур, с тази злоупотреба с темата за машините, най-малко повдига въпросителни. Очевидно е, че двете неща са свързани - какво се случва и какви са резултатите от изборите, и как премиерът защитава незаконни действия на зам.-министър. Няма как да има повдигнати обвинения, защото все още тече разследване. Когато има такива нарушения, редно е да проследим какво се е случило вследствие на тези нарушения", допълни Григорова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Попитана как си обяснява факта, че 49% от симпатизантите на ГЕРБ са я подкрепили, Григорова отговори: "49% от тези, които въобще са излезли да гласуват. Не от всички. Останалите очевидно са гласували за г-н Терзиев. Това не е учудващо, особено след последното изказване на Борисов, че той подкрепя кандидата на правителството - Васил Терзиев. А кой е изнасилил ГЕРБ и защо някой "с отвращение" г-н Терзиев, как се стига до тази принуда - това е важен въпрос, на който Борисов трябва да отговори", посочи Григорова.

По думите ѝ тя самата е преборила модела "ГЕРБ", но Нинова все още не е разбрала.

"На първи тур аз имах повече гласове от кандидата на ГЕРБ. Преборих ГЕРБ, но някак не разбрах, че на "Позитано" са разбрали, че ГЕРБ е преборен и че следващият, който трябваше да се пребори, е следващата част от сглобката", добави Ваня Григорова.

Самата тя отрече да е имала разговори с лидера на ГЕРБ.

"Ако съм имала разговори и договорки с г-н Борисов, той нямаше да подкрепи г-н Терзиев. Не съм говорила и с г-жа Нинова, тя не е моя тема. Аз не съм партийно лице, аз съм непартиен кандидат. И никога не съм говорила за политически проект по време на кампанията. Ако някой това е чул - да посочи момента. Това, което предстои пред мен, е да се изготви детайлна жалба, която да насочим към съда. Аз и като общински съветник ще защитавам каузите", категорична е избраната за общински съветник.

Григорова призна, че партията ще има собствен кандидат за председател на СОС, като най-вероятно това ще е Иван Таков.

"Имаме няколко приоритета в СОС, със сигурност една от темите ще бъде преустановяването на нощния транспорт в столицата, тъй като няма достатъчни шофьори и автобуси. Ние първо трябва да гарантираме градския транспорт през деня, а после през нощта. Ние няма да сме против, просто за да сме против, ние сме там в интерес на софиянци", поясни тя.

Вижте целия разговор в следващото видео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
6
 
! Отговори
БРАВО НА СЪДА 2 преди 5 месеца
Другарко Ваня хората искат демокрация да живеят свободно, нормално и спокойно, без такива, като тебе нагли да им налагат досадните им простотии, а ако не бяха гласовете на хората които преди са подкрепяли ГЕРБ и сега са им сърдити и за наказание са си дали гласа нарочно за БСП, ти дори с купените ти гласове в циг.нските махали щеше, да имаш мижав резултат така че, не се превъзнасяй и не си мисли, че си голямата работа, защото хората казаха, че си въздухарка и досадна лъжкиня!
49
1
 
6
 
! Отговори
БРАВО НА СЪДА 1 преди 5 месеца
Едно ОГРОМНО БРАВО за Хората работещи в съда защото те доказаха, че работят отлично, без да нарушават конституцията и законите, след като Административен съд София - град отхвърли искането на Ваня Григорова да бъде спряно определянето на кмет на столицата. Другарко Ваня твоите лъжи за фалшифициран изборен вот минаха само в ромските махали, където си си платила за да си купиш гласовете от ГЕРБ, но няма как да ти минат измамите и в съда, защото там работят доста умни хора и лъжите ти не минават!
48
1
 
4
 
! Отговори
Public enemies преди 5 месеца
Не пребори ГЕРБ, от ГЕРБ изпратиха на избори само убиец Цецко Цачев.
47
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
бе разкарайте се вече. Терзиев е поне толкова добър кандидат, колкото и Григорова. стига глупости. и без друго няма значение кой е кметът.
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хем уж е надпартийна,хем говори за партията.Нещо много бързо си повярва и навири нос,накрая да не цопне в това,което каза вчера за другите,демек едно голямо кафяво ,близко до нейния тен.
45
9
 
5
 
! Отговори
Black River преди 5 месеца
Българските "мъже", вкупом скочиха на Ваня. Защото е жена. А както знаете, българският епилиран и татуиран мачо, обича да бие жени, защото...толкова може. Също така, българският "демократ и десен европеец" с удоволствие гласува за 100% наследник на ултракомунисти от най-висок ранг. От къде били парите на Ваня? А на Божествения Менискус от къде са? Забравихте за Фидосова, нали? Както и за още куп ГЕРБКП "политици" изсмукали милиони.
44
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ванчето се опълчи на Корнито, а две змии в една кошница не пеят.
43
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Д-р Иванов Що за "протестен вот" е да гласуваш против себе си. От злоба сте готови да се самонакажете. Без акъл останахте.
42
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Копейкин и Ваня щели да се женят. Хубава двойка са.
41
10
 
11
 
! Отговори
Д-р Иванов преди 5 месеца
Нивото на форума тук е ниско с преобладаващо присъствие на плaтени сopocoидни тpoлове (от най-пpоcтитe). Гласуването за Григорова беше протестен вот. Радостта на кpадците от ГЕРБ, на новите шapлатани от ПП-ДБ, че пак са излъгали хорате е много подвеждаща. Въпрос на време е да излезе истинска алтернатива, която ще помете цялата предишна и сегашна шaйка, метър ще минат само ДПС заради твърдия си електорат. Доброто също е, че хората разбраха, че Възраждане и Костадинов не са алтернатива, а патерица
40
4
 
12
 
! Отговори
Дин Дзън преди 5 месеца
Да се снима в някое порно за да осребри 15те мин. слава дето спечели...
39
10
 
13
 
! Отговори
Тодор Живков преди 5 месеца
Здравейте тyзeмци! Честит осми март. Вкусни ли са бананите! Нали усещате, че увеличение на доходите няма да има. Хa ха ха хаааа! A цените ще растат! Ха ха ха хаааа!
38
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
нека се бори Ванчето , така или иначе измисления милионер открадна изборите
37
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Едни 150 хиляди лева за къщата не се знае от къде са дошли . Така ли ще борим корупцията ? Не може на хора които влизат в политиката да не знаем от къде са парите за къщите им . Партиите немат матрял . Много слаби избори . По малките партии предложиха по добър матрял но хората гласуват партиино .
36
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Когато ГЕРБ предложат куцо магаре за кандидат това означава че се отказват от борбата. Така беше и с Цачева срещу Радев.
35
5
 
17
 
! Отговори
Дядя преди 5 месеца
Ванчето се превръща в героиня от Сапунен сериал, но поне има евтино закупена къща. Копие на Копейката. :)
34
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Бизнесмен - Интересна идея! Ами дано стане! Успех!
33
2
 
7
 
! Отговори
Полуанонимен преди 5 месеца
Да, пребориха те.
32
4
 
8
 
! Отговори
преди 5 месеца
До СТРАНДЖАТАТе всички подкрепяни от кремъл са такива
31
8
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 месеца
Българите изритаха ГЕРБ още пролетта на 2021, но шарлатаните на *** ги реабилитираха, а сега ще влязат и в писмено споразумение с тях. Всички играят в един отбор и всички са с червен произход.