Васил Терзиев се заклева като кмет на София в понеделник

Той ще може да започне да изпълнява функциите си, реши съдът
10 ное 2023 16:03, Александър Попов
70
Васил Терзиев се заклева като кмет на София в понеделник
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Васил Терзиев ще се закълне като кмет на София в понеделник, 13 ноември. Това стана ясно днес, след като Административния съд на София отхвърли искането на щаба на Ваня Григорова за спиране на предварителното изпълнение на решението на ОИК-София.

Така от началото на следващата седмица Терзиев ще може да започне да изпълнява функциите си.

Още по темата
"Това решение не е неочаквано за моя юридически екип и никога не съм имал притеснения. Още след изборите казах, че всички машинации са извън нашия отбор. Много от безобразията са всъщност в мой ущърб и от понеделник ще изпълнявам задълженията си като кмет на София в интерес на всички граждани. От ден едно ще сме в общината с добре подготвен екип, който заедно с Общинския съвет ще заработи за видима промяна на града ни като достойна европейска столица", заяви Терзиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Васил Терзиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
1
 
! Отговори
Тялото преди 5 месеца
Успех! По-лощо от Фандъкова и ГЕРБ не мога да си го предстаявя.Оправи ли проблема с балоина на имоти и задръстванията и ще живеем в друг свят, не град.
56
1
 
1
 
! Отговори
Айшето от Сливен преди 5 месеца
....Наше момче
55
0
 
2
 
! Отговори
Тръндафила преди 5 месеца
От 1999год. все се заклеват (всякакви) и какво, нещо да се промени положително....напротив,става все по лошо и по лошо....
54
1
 
2
 
! Отговори
Така преди 5 месеца
На това му се вика "цугцванг" в шаха.От ДС и комунистка, кой да избереш? По-способният и по-образваният, разбира се.От ром и българин, кой да избереш, избираш според собствения си етнос.Тези избори показаха само, че ромите са твърде много.
53
2
 
2
 
! Отговори
Браво преди 5 месеца
Интелигентният победи!Да говорите за ДС и комунисти е нелепо, защото държавата доскоро се управляваше от бодигарда на другаря Тодор Живков, а той от коя партия мислите, че беше? Доган също е бивш агент на ДС и т.н.Всички български политици, управлявали до момента са синове и дъщери на бивши изявени БКП кадри и ДС агенти.Други няма и не са били допускани дори до депутатски място.Лустрация в България нямаше, за разлика от всички други бивши соцстрани.
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А аз го проклинам по случай ДС-ти Ноември. Слон да му га нааабиеее, бел прайд да не види
51
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Честит ДС-ти ноември.
50
0
 
9
 
! Отговори
Anonymous преди 6 месеца
Журналистите в тази медия нямат ли някакво достойнство
49
2
 
10
 
! Отговори
Optimist преди 6 месеца
Докога ще ни занимавате с Василиса Терзиева
48
0
 
12
 
! Отговори
Аноним преди 6 месеца
Бърза червеното милионерче ДС и Бонев бързат хвърлили са око на парите София мила София защо
47
0
 
12
 
! Отговори
ха преди 6 месеца
приказки от 1001 нощ , милионер става кмет ? Що Илон Мъск не ще да стане кмет? Напудрена биография , няма милиони , ще се краде
46
1
 
10
 
! Отговори
ЕЙ СОФЕТА преди 6 месеца
Що ревете Бе??? Нали с Негласуване и с гласуване вие си го избрахте, а сега кой ми с...ра в гащите!!! Сега ви опипват почвата как да ви гепят имотите. Хак да ви е честито!!!
45
1
 
11
 
! Отговори
ЛУКАНОВ, ЖАН ВИДЕНОВ преди 6 месеца
ПП ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ..... В ПОНЕДЕЛНИК ВСИЧКИ НАШИ ХОРА ДА ДОЙДАТ ПРЕД КМЕТСТВОТО С ПРАЗНИТЕ КУФАРЧЕТА...... ЗАПОЧВА ТРЕТА СЕРИЯ НА ПРОМЕНИТЕ ОТ 1989....2023......
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
От утре цигарите скачат с 30 стотинки. От първи януари 2024 - с още 20 стотинки.
43
2
 
16
 
! Отговори
До 44 преди 6 месеца
Не си прав човече! Не го избраха софиянци, а синовете, дъщерите и внуците, внучките на червената номенклатура от провинцията, окупирали София!
42
1
 
14
 
! Отговори
Супер нахалство! преди 6 месеца
Ако е човек на място сам щеше да поиска отлагане с една седмица процедурата по встъпване в длъжност! Ама ДС си е ДС, всичко им се полага по-лесно от това на кралските особи!
41
6
 
11
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 6 месеца
Четвърто поколение софиянец съм по бащина линия . Национализирана имота ни в София и сега този деец на бившите управляващи комунисти от поколения ще ръководи по джендърски манталитет столицата на Република България, която предишните години беше уютно място за алкохолиците , наркоманите и обратните .
40
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това магаре стана само кмет . Предишното магаре стана президент . Ама кво то им сложат на софиянци в яслите тва ше е .
39
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя си го избраха софиянци ,да си му сърбат попарата
38
19
 
12
 
! Отговори
Синя София преди 6 месеца
Искрено се надявам едно от първите действия на г-н Терзиев да е премахването на м04а! Този срам в центъра на София, източник на злото, трябва час по-скоро да се изкорени. Минаха изборите и вече никой не отваря думи за него! Ако искате да спечелите и тези, които ви мислим за комунист, премахнете час по-скоро този грозен бетон час по-скоро, г-н Терзиев. Успех!