Ваня Григорова ще оспорва резултатите от втория тур в София

Преборихме се с едната сглобка, малко не ни остана да се преборим с другата част, посочи тя
Обновена: 6 ное 2023 17:15 | 6 ное 2023 16:00, Красимир Ангелов
327

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Данните, ако са истински, показват, че имаме двойно увеличение на хората, които са ни подкрепили между първи и втори тур. Действително сигурно разликата е още по-голяма. Преборихме се с едната сглобка, малко не ни остана да се преборим с другата част от сглобката", каза кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, която загуби битката за столицата на балотажа в неделя от кандидата на ПП-ДБ и "Спаси София" Васил Терзиев.

"Срещу нас беше впрегнат целия властови, финансов и технически ресурс, с който разполага ПП-ДБ и ГЕРБ", категорична бе тя.

Още по темата
"Аз ще бъда първата, която ще поздрави г-н Васил Терзиев, ако и когато съдът реши, че тези резултати и начинът, по който бяха постигнати, са законосъобразни", заяви Григорова. Тя обеща, че ще бори за всеки глас, на всеки софиянец.

"До последно ще се борим за всеки глас, защото за нас всеки софиянец е важен", заяви още кандидатът за кмет на София от местна коалиция „БСП за България“. "Надеждата остава жива, а свободата е на една ръка разстояние, което означава между 3000 и 5000 гласа", посочи тя.

Ваня Григорова каза, че продължават да получават сигнали за груби намеси в изборния процес.

За нас тези избори не са приключили, извършваме проверка секция по секция, бюлетина по бюлетина. Вече имаме достатъчно основания, за да оспорим крайния резултат от изборите, съобщи от своя страна Иван Таков.

Той бе категоричен, че вече има достатъчно основания да се оспори изборния резултат.

"За нас тези избори не са приключили, извършваме проверка секция по секция, бюлетина по бюлетина. Вече имаме достатъчно основания, за да оспорим крайния резултат от изборите", съобщи Иван Таков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
0
 
13
 
! Отговори
Амииии... преди 10 месеца
Даже Нинова не се кефи на популистката г.ювен.dия, но Радев я натисна и тя нямаше избор.
224
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защо трябва да се обръща внимание на тази парашутистка, спусната от Радев като първа дружка на жена му Деса ПУетеса. Най-обикновена шуробаджанащина. Горката Нинова нямаше избор, освен да я подкрепи. Уж безпартийната Ваня е всъщност БКП и КПСС по душа. Била е партийка, но в синдикатите на щат не е прието да си и е напуснала. Кого лъже и защо маже.
223
6
 
17
 
! Отговори
Прави си пиар Ванята преди 10 месеца
Нищо, хич нищо не е спечелила червената бабичка Ваня Григорова. Уста голяма, никакво съдържание, освен популизъм. Клонинг на Костадинов, Янка Такева и Митрофанова накуп. СОС много лесно могат да управляват София. 1. Игнорират БСП-то, което и без това не пее. 2. Слагат си лепенки на устите ВСИЧКИ (на Ваня двойно тиксо) 3. Слушат само Вили Лилков. Другите не стават.
222
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Милите копейки! Пак заложиха на куция кон.
221
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Даже възрожденците така се стресираха от изборите и от Ванка партизанка, че скоро никой не си е рязал жената с макетно ножче. Уплах повсеместен от червената чума.
220
10
 
3
 
! Отговори
а преди 10 месеца
Да не говорим за професионалния атлантик майната му на православието! Цялата бита сметана на нашето общество, ревеше, та се пушек вдигаше, в прослава на евроатлантическите ценности! Успокоително ми действаше тая шумова среда с ектремните си децибели! Ходех със слушалки в ушите, за да не изпусна нито една евроатлантическа ценност, която лееха устите на Настимир, Божанката и Манол Пейков, а нощем препрочитах евроатлантическите напътствия на кака Мара от село Хаджидимово, Неврокопско. Както би ка
219
11
 
2
 
! Отговори
а преди 10 месеца
Ахмед Доган от Дръндар препоръчваше евроатлантическите ценности, Карадайъ от Борино му пригласяше, Данчо Ментата от Карапелит се кълнеше в тях! Бойкикев и генерал Гном си ги бяха татуирали на едното място! На Баце, на Простата Кърджалийска, на Деситу и на двете Томита пъпът им гаче беше хвърлен насред Атлантика!Все отбор постсоциалистически евроатлантици, закърмени не с майчино мляко, а с водица от Атлантическия океан! Киро, Миро, Ленка и Асенка, че даже и Наско ( ако го помните ), се явявяха вече второ поколение евроатлантически каймак! Да не говорим за професионалния атлантик майната му на
218
11
 
1
 
! Отговори
а преди 10 месеца
Няма как да не са ценни, щом трийсет години ни задръстваха ушните канали с тях! Възхваляваха ги сороси, юнкери, урсули, байдъни, столтенберги, зелевци все първа ръка хора, световен елит, дет се вика! А на наша почва минчевци, фучевци ( Мама Фуч ), инджевци, дичевци, харалани, харизани и още една дузина мързелани, плевнелиевци, соломоновци, дайновци и майдайновци деряха гърла денонощно какво съкровище били евроатлантическите ценности! Как всеки, който няма в джоба си, на ревера или на снимката в профила си поне една евроатлантическа ценност, е путинист, рашист, мракобес, неудачник, неграмотни
217
12
 
2
 
! Отговори
а преди 10 месеца
ПОТЪНАХА ГЕМИИТЕ С ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ Невиждана беда сполетя човечеството! Изчезнаха му евроатлантическите ценности! Вдън земя ли се навряха или потънаха в Марианската падина?В сейф на Световната банка ли ги заключиха или ги скътаха в някой тайник на дълбоката държава? Извънземни ли ги отмъкнаха и ги отнесоха на неизвестна планета? Ценни ще да са тия ценности, разсъждавах аз, макар че до ден днешен никой не е дал определение за понятието евроатлантическа ценност.Ценни ще да са, щом всеки, който почнеше да ги прославя, ставаше я депутат, я министър и си купуваше я замъче, я островче.
216
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Трябва да се отървем от украинския злокобен модел, който ББ и ЦЦ създадоха и това продължава с част от хората на некоалицията! ДПС , макар и с доста недостатъци, е добра партия и не разбирам защо крепят Бойко толкова усилено, не разбирам, трябва да има някаква причина, но Бойко не е способен да управлява държава, много навреди на България и гражданите заедно с ЦЦ. И освен това, са под контрол на външни сили.
215
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ще и излязат още по-малко гласовете. Тя го знае, но вдига пиар пушилка, защото така и нареди Митрофанова.
214
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ми не бива да се изхвърля. Ще падне още надолу. Много си повярва, а не бива.
213
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ваня е моралния победител. Нито един лидер не я подкрепи освен Костадин Паскалев. Чест и слава и моите уважения за него много е умен и ерудиран.
212
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ваня е моралния победител. Нито един лидер не я подкрепи освен Костадин Паскалев чест и слава и моите уважения за него много ерудиран лифер и анализатор.
211
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И Ваня ли ще ни освобождава както Путин прави с Украйна?
210
4
 
11
 
! Отговори
Ваня сигането преди 10 месеца
Ей начиии не няма да моем да си крадем от общината Аре с братчеда копейкин от максуда маала да си берем жица и джилязо Аре джас у маалата
209
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Постоянно някой пише че Герб били подкрепили Ваня. Сега има разлика между гласоподаватели които са свободни хора тоест личности и може да гласуват свободно и от друга страна партията. Лидера на Герб в петък вечерта призова да се гласува за кандидата на Зглобката тоест не за Ваня .
208
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Важно е Пропагандата да нарече някой терорист и народа и вярва. Ето на например войната в близкия изток. Хамаз какво да правят стоят си и си викат що ли ей тъй на без никаква причина не вземем да ударим израелците. И хоп Пропагацдата ги нарича терористи със всички последствия след това...Българския народ харесва Пропагандата ....
207
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
По добре да си мислим че са фалшифицирани изборите отколкото че българския народ е такъв продажник и предател , защото такива са партиите които получиха власт. Много жалко че бг народ се оказа такъв.
206
9
 
13
 
! Отговори
Мда преди 10 месеца
След изявленията на Кирчо за ала-балата с изборите, оспорването е просто задължително. Всъщност ощетени са и останалите участници, не само В. Григорова.