Делян Добрев: Ако имат достойнство, ПП трябва да напуснат политиката завинаги

Той смята, че "Продължаваме промяната" нямат морал за мандат
29 май 2023 21:00, Йоана Цонева
258
Делян Добрев: Ако имат достойнство, ПП трябва да напуснат политиката завинаги
Снимка: БГНЕС

"Ако ПП имат малко достойнство, трябва да напуснат политиката завинаги", това написа депутатът от ГЕРБ Делян Добрев във "Фейсбук" профила си.

Добрев смята, че "Продължаваме промяната" нямат морал за мандат.

В понеделник президентът Румен Радев връчи втория проучвателен мандат на акад. Николай Денков от ПП-ДБ. Президентът призова акад. Денков да преосмисли изцяло целесъобразността от оползотворяването на мандата, защото той вече е дискредитиран.

"Като президент и върховен главнокомандващ съм пряко ангажиран с националната сигурност и призван да браня българската държава. И тук искам да заявя, че точно заради това не е целесъобразно от моя страна да ви връча мандат след изтеклите записи, и да поверя съдбините на България в ръцете на вашите лидери след изтеклите записи и публичните самопризнания", заяви Радев на кандидата за премиер от ПП-ДБ, припомняйки записите, публикувани от депутата Радостин Василев.

"Не мисля, че конституцията предполага друг да дава съвети на Народното събрание дали да избере правителство, или не", коментира акад. Денков на излизане от президентството. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
7
 
1
 
! Отговори
Тролска помия преди 10 месеца
Делян Добрев е от най-интелигентните и най-честните български политици! Само той показа далаверите на Румен Овчаров за двата излишни реактора, и болшевиките не пропуснаха да го наклепят и анатемосат! Лъжи след лъжи се ръсят по негов адрес, в луд троЛлски работохолизъм! С лъжи си направи Радев преврата, и смята че вечно ще вървят! А дано, ама надали!
179
2
 
2
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
и "моралиста"имащ лични с ПП,разобличили го жертва и надъхва Герб?ако България си въобръзява ще е заложник на личните на руски роби...няма начин!живеем в Глобален!няма тайни!няма и недосегаеми ...г-н бАрисов!България може и без герб и без пп...и без дпс,без *** ще просперира!
178
4
 
4
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
абе герак,утре България остава без Бюджет,разбирай пенсионери без пенсии,хора плащали си осигуровки,болници без пари,милиционери без заплати,армия без заплати,даскали без заплати...това иска резидента и пАсолството...за това работят...да е хаос!да запалят домовете и Държавата ни копирайки путин...обслужващи путин!
177
5
 
5
 
! Отговори
Герака преди 10 месеца
Най добрата алтернатива е да се забранят партии те
176
2
 
4
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
"евроатлантик"ограбващ ЕС данъкоплатците,финансиращи руски кухи "проекти"ви е ...моралният стожер???продаващият животите на децата ви ...говори за морал,докато те с мама "купуват"...подарени от руски фирми...имоти в софия!?!?лошите пп-та разобличили ги!!!
175
3
 
6
 
! Отговори
Хахаха преди 10 месеца
верно ни ограби с 4.5 милр презбелене платено раша и путин!!!и говори за морал???герб и морал???ченгаджийницата на руското посолство са!
174
3
 
8
 
! Отговори
Божееее преди 10 месеца
ама ти ограбилият Българите с над 4.5 милр.купуващ имоти в София с мама на безценица...си моралният гуру на Българите??...руски роб си...като бАрисов и резидентА!!!само до година ПП-ДБ ще имат пълно в Парламента,Българите не можете ги лъжете и манипулирате с чалгари и файтони от гетата,живеем в глобален който ще ви удари здраво...някой и смъртоносно,вАйна е и помагате убиствата на жени и деца,Света ни не е от вчера...сУлчак!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!! и да бъдете груби но почтенни!
173
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Противна гнус!
172
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А чекмеджан кога ще напуска политиката завинаги?
171
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Този дето назначи цялата си фамилия на службите с какви очи говори.
170
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ех, ако кандидат политиците прекарваха едно денонощие в Чистилището, преди да влязат за пръв път в Парламента... мнозина от тях щяха да си спестят... Пъкъла...
169
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А според мен герб, ако имат достойнство трябва да отидат всички в пандиза и сами да си заключат килията, ама ей го на...
168
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Долу Герб!Шайка престъпници! И този седнал да говори за достойнство!? Лидерът им е мутра и доказан престъпник ,когото Гешев прикрива..
167
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Деляне, държавата има нужда от редовно правителство, ти още ли не си разбрал??
166
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Щастието е градинка. Ако всеки ден се трудиш, ще има цветя. За мързеливите егоисти, които не ценят труда, своя и на другите, избуяват плевелите на завистта, злобата и алчността. С кражби се заграбва богатство, НО НЕ И ЩАСТИЕ ! Виждали сме мнозина богати и нещастни. ЩАСТИЕТО ИДВА СЪС САМОУВАЖЕНИЕТО, ЧЕ СМЕ ДАЛИ НЕЩО ЦЕННО НА СВЕТА И СВЕТЪТ НИ СЕ ОТПЛАЩА !
165
6
 
5
 
! Отговори
Достойнство !!!??? преди 10 месеца
тези жалки евро-атлантически свиннне и достойнство !!!???
164
4
 
11
 
! Отговори
Биляна преди 10 месеца
Деляне ама ти за какво достойнство говориш?! Лъжци,наглеци,не се знае точно колко са на другия бряг,свързани с бандити .Е такива дебелокожи, пердета могат ли да имат достойнство.Разкарайте ги вече,крайно време е!
163
8
 
3
 
! Отговори
Гербер преди 10 месеца
Деляне, ако имаше мозък и пиар щеше да напишеш на ПП да се извинят и да влязат (не да напускат) сериозно в политиката и да възстановите парламентарната република.
162
1
 
6
 
! Отговори
Лешояд преди 10 месеца
Делянчо, бъди послушен, стой си насигърно в ГЕРБ, щото ако се отцепиш хем герберите ще ти го нацепят, хем прокуратурата.
161
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тоя ка-унь е за затвора като вожда му ти-квата.