Делян Добрев: Ако имат достойнство, ПП трябва да напуснат политиката завинаги

Той смята, че "Продължаваме промяната" нямат морал за мандат
29 май 2023 21:00, Йоана Цонева
258
Делян Добрев: Ако имат достойнство, ПП трябва да напуснат политиката завинаги
Снимка: БГНЕС

"Ако ПП имат малко достойнство, трябва да напуснат политиката завинаги", това написа депутатът от ГЕРБ Делян Добрев във "Фейсбук" профила си.

Добрев смята, че "Продължаваме промяната" нямат морал за мандат.

В понеделник президентът Румен Радев връчи втория проучвателен мандат на акад. Николай Денков от ПП-ДБ. Президентът призова акад. Денков да преосмисли изцяло целесъобразността от оползотворяването на мандата, защото той вече е дискредитиран.

"Като президент и върховен главнокомандващ съм пряко ангажиран с националната сигурност и призван да браня българската държава. И тук искам да заявя, че точно заради това не е целесъобразно от моя страна да ви връча мандат след изтеклите записи, и да поверя съдбините на България в ръцете на вашите лидери след изтеклите записи и публичните самопризнания", заяви Радев на кандидата за премиер от ПП-ДБ, припомняйки записите, публикувани от депутата Радостин Василев.

"Не мисля, че конституцията предполага друг да дава съвети на Народното събрание дали да избере правителство, или не", коментира акад. Денков на излизане от президентството. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Разкажи как сте снимали с камери хората на БСП къде ходят и кой влиза и излиза в офисите на партията им и ги преследвахте и някои и ги убивахте тихомълком, а и масово ги уволнявахте!
199
3
 
9
 
! Отговори
дядо Йоцо преди 10 месеца
Деелянчо спря ли да взимаш пари от държавата, за да плащаш наем на майка си за това, че живееш в София и си депутатче недоразвито. С дебелите очи ли имаш наглостта да се показваш ами и да съдиш останалите. Не, че те са светци, но вашата основна задача е да мислите как да ги окепазите, а не как да спасявате държавата. Желанието на ПП да правят ротации с вас окончателно ще ги провали. Така става като влезеш с прасетата в калта!
198
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До до 217, Не си спомням Путин да ни е налагал санкции , рекетирал за оръжия, взривявал газови потоци , развалял и блокирал търговски отношения и покачвал цени или съсипвал икономиката на европейски държави, не видях такова нещо. Вие и ако се насеррррете в гащите, пак Путин ще ви е "виновен"!
197
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Никаква дружбаПравителството на коалицията БСП, ДПС и СДС, беше много по-добро от Бойковото, когато ДПС в коалиция с БСП,СДС управляваха, имаше мир и разбирателство в параламента и не умираха масово хората в България! Вижте си бройката население и колко българчета се раждат, това е най-големия проблем , демографската катастрофа! И причините довели до демографката кататстрофа в страната! Обезлюдените райони, занемарени, с лоша инфраструктура, безработица, закрити училища и детски градини.
196
2
 
1
 
! Отговори
до 217 преди 10 месеца
Войната на Путин те вкара в най-голямата инфлация.
195
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това не е първият случай когато Радев се притичва на помощ на Борисов.Направи го и когато изгубнаха протестите след кюлчета и чекмеджета а ДБ набираха главоломно скорост след Росенец. Тогава той излезна на площада с вдигнат юмрук, произнесе прословутите "Мутри вън" и по тозин начин иззе инициативата от протестиращите.На площада се намести едно отровно трио с които той се събра пред президентството след като Гешев инсцинира претърсвания в офиса му.Задачата на триото бе да "изрегулира" протеста така че да се изпусне насъбралата се пара и те се справиха чудесноГешев по онова време добре и
194
0
 
10
 
! Отговори
силно учудЕна преди 10 месеца
Деляно Джукати се е заблЮдил много, това важи силно за герП!
193
2
 
5
 
! Отговори
Никаква дружба преди 10 месеца
Партиите съсипали България цели 33 г. са: СДС, ДБ, ПП,ГЕРБ, ДПС, БСП. А най-лошото е, че като се разровите в биографиите им, всичко е комунист, милиционер, внук на комунист или милиционер, със специализации на Запад. Вчера един журналист много хубаво го каза: "тУмори, унищожаващи България".
192
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какво сте се хванали като бесни за ПП? Не че те са идеални, но през вашето управление не беше по-добре и хората умираха масово в България, изтребвани тихомълком с вълнови оръжия и преследвани, следени, а бинеса и партиите бяха буквално смазани и нямаше дискусии дори в парламента, защото командореше и крадеше Боко!
191
3
 
7
 
! Отговори
ПП/ДБ и ГЕРБ преди 10 месеца
Може да има дружба след като махнат този папагал. Направо да го изхвърлят от Парламента!
190
1
 
10
 
! Отговори
Правите сте да преди 10 месеца
критикувате. Но вие също имате много по-скандални записи. Така че докато СДС, ДБ, ПП, ГЕРБ, БСП, ДПС не излязат от политиката, България бавно, но сигурно изчезва. Я, обяснете какви са тези сметки за парно? 200 лв. за двустаен апартамент, месец април, най-топлата зима. Докога от 100 лв отопление на личен имот, ще прибирате 100 лева сградна на месец. Закривайте Топлофикация, тя устройва единствено крадците на парно.Пратихте ни на борсата ГЕРБ, и сметките се вдигнаха с 200%. С какво сте по-добри?
189
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това, че сте прави да ги критикувате , не означава, че не сте същите като тях. Нищoжествата от ПП-ДБ все пак не са решили на своя глава да пазят имунитета на Тиквун.
188
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То ако и ти имаше достойнство нямаше да си политик ама ей на .. български политик и достойнство - две несъвместими неща . Опропастихте , окрадохте и продадохте България !
187
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ГЕРБ,ДПС,БСП,ИТН,Възраждане и Радев ни готвят хиперинфлация и фалит на България !
186
3
 
8
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
и минусите на руските ферми...нямат значение...посланията са важни,хората разбират руската манипулация обслужвана от дпс-гроб-бсп и резидента решетников,работещи за още...руско робство,искате ли още Братя?аз не!!!искам Мустанг и бургер,кой от вас иска още...квас???
185
6
 
3
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
До Кирчо и Кокорчосамо факти който всеки може да провери,ограби България с 4.5 милр през Белене!на личностна основа насажда на Герб...да прецакаме пак България защото мразя...пп,ега ви и държавниците и политиците получаващи подоръци,скъпи имоти на безценица..."купени" с мама от руски...престъпник си...пропагандата ви и манипулацийте не променят нищо!Бог да пази САЩ и Свободният!
184
4
 
1
 
! Отговори
Кирчо и Кокорчо преди 10 месеца
Тихоооо, и теб шта омаскарим. Всички са маскари, зат'ва всичко ште омаскарим !!! Гласувайте уа.... маскари !!!
183
3
 
4
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
пратете ми радо гела да ме записва как призовавам САЩ и Свободният да започнат да убиват *** ...както те убиват жени и деца в Украйна!скандално е да приемаш и подпомагаш убийствата на мирни жени и деца в Украйна г-н резидент служещ на дявола и позорящ България!скандално и позорно е да изразиш не уважение към едни 500 х.гласивали за партия отказал да те обслужва г-н решетников!Импичмънт на руският резидент!!!Съд за Предателство!Бог да пази Свободният!
182
4
 
2
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
До ...хаха да разбираме фактите като "небивалици"?уау,САЩ и Свободният започнете да убивате русоробите безмилостно както те правят с жените и децата в Украйна,както правят с Народите си,превръщащи ги в нечовешки...по путински...Чембърлейн...не е решение!!!... г-н Чърчил...те имат само манипулацията и пропагандата...никога не са удряни сериозно...време е!!!
181
1
 
6
 
! Отговори
... преди 10 месеца
ББ-ко спешно да се прегледа! Ръси всякакви небивалици, и лошото е ,че и сам си верва в глупостите .