Йотова: Включването на учители в "черни списъци" е фашизъм

Радев няма да приеме кабинет, в който фигурира Калин Стоянов
24 авг 2024 14:05, Нели Христова
227
Йотова: Включването на учители в "черни списъци" е фашизъм
Снимка: БГНЕС

Димитър Главчев има втора възможност да представи кабинет, който да направи нормални, честни и прозрачни избори в България и да има редовно правителство до няколко месеца. Не виждам къде повече можем да падаме надолу и да задълбочаваме кризата.

Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова от Шипка.

Йотова се включи в тържествата по повод 147 години от Шипченската епопея.

Тя подчерта, че президентът Румен Радев няма да подпише указ, ако Калин Стоянов остане в списъка с министри в кабинета "Главчев 2“". "Стоянов поражда политическо напрежение и няма доверие в политическите партии. Той се стреми към политическа кариера и няма как да е гарант за честни избори", уточни Йотова.

Тя смята, че думите на президента при връчването на мандата на Главчев са били достатъчно ясни и разбрани от всички. „Въпреки гаврата с Конституцията, опитите да се ограничат правомощията му и да се стигне блокаж на държавата, Радев е последният гарант да се проведат нормални избори от правителство с максимална степен на доверие в тази ситуация“, посочи Йотова.

Тя призова разделителните линии да се затварят, а не всеки ден да се отварят нови и нови.

Йотова приветства позицията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, защото най-важният проблем, който сега трябва да се реши е безводието. "Дано това не е само предизборна хватка", добави тя.

Според нея включването на учители в така наречени "черни списъци" е форма на "съвременен фашизъм".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
2
 
15
 
! Отговори
В САЩ преди 3 седмици
Даже 1984 на Оруел е забранена за изучаване в училища както и много други книги, защото били пълни с комунистическа пропаганда!Политическата пропаганда в училище трябва да е забранена! ЛГБТ е политика на Нео Либералите- Демократи в САЩ..
124
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Разбрахте ли сега- Вапцаров се е борил за правата на п...те.
123
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Той списъка си е Фондациите на САЩ били са глупави , не са оправили правата в gogole docs
122
0
 
15
 
! Отговори
Политиката преди 3 седмици
И джендъризма като част от политиката трябва да останат ИЗВЪН училищата!
121
0
 
17
 
! Отговори
Тая знае ли кво е преди 3 седмици
Фашизъм? Да проповядваш една политическа идеология в училище това е! Както Хитлир югенд, но сега ЛГБТ Югенд!Училищато трябва да е извън всякаква политическа пропаганда!
120
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Има решение, и това е да се организират отделни класове за малки и големи жендерчета, които да си учат по тяхната програма, с тези учители от списъка.
119
2
 
13
 
! Отговори
Лена и Киро преди 3 седмици
Като развяваха измислени списъци с руски агенти, без никакви доказателства, това не беше фашизъм а? Хората не бяха уволнени, депортирани, обиждани итн?
118
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Учителите са подписали сами списъка. Укриването на този списък от обществото е престъпление.
117
0
 
20
 
! Отговори
В САЩ преди 3 седмици
Има закон за забрана на ЛГБТ пропаганда сред деца в много Щати! Например във Флорида, губернатора Де Сантис даже ограничи правата на Дисни, защото те изплискаха легена с ЛГБТ пропаганда спед децата..Защо в България да няма такъв закон?
116
0
 
16
 
! Отговори
Чекмеджан ефенди преди 3 седмици
А ПП-ДБ не пуснаха ли един списък по време на тяхното управление с хора които били на заплата към руското посолство. До ден днешен доказателство така и не изкараха. Който нож вади, от нож умира.
115
1
 
6
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 седмици
ЙОТЙОВА : " НЕ СЪМ ЛИЗИЙКА / ИМАМ ЛИ ДЕЦА - НЕ ЗНАМ / - НО ДАЛИ ПОДКРЕПЯМ ОБРАТНИТЕ --СЪЩО НЕ ЗНАМ ---СТАРОСТ НЕРАДОСТ !!!!!!!!!
114
2
 
8
 
! Отговори
Евро-Атлантик преди 3 седмици
Моят син ако не е обладан от някой обигран даскал .....как да знае харесва ли му или не ? Ако не му хареса значи ще е хетероненормален ...хареса ли му го приемам за мой син и директно го кръщавам Петя !
113
0
 
14
 
! Отговори
Трябва и закон преди 3 седмици
За чужди агенти! Да се знае политиците и НПОтата За ЛГБТ кой ги финансира, но официално!
112
8
 
4
 
! Отговори
Евро-Атлантик преди 3 седмици
Оставете на мира учителите ! Нека си практикуват педофилията свободно ! Как децата ни ще разберат какви искат да станат след като не са минали практика от обучаващите ги ? ПП"Възраждане" не са евролиберасти ...те нямат място във властта на велика и нова евроатлантическа България !
111
11
 
1
 
! Отговори
до 113 преди 3 седмици
До каро,това че ти си фашист и не ти харесва да ти казват истината си е твой проблем,стой си в пещерата и не се обаждай,питек не ща с тен
110
2
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 3 седмици
И на тая май ѝ плаща някое от въпросните НПОта?
109
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А бе днеска не е ли Нова Година? Честита, щастлива, Нова Година!!! За много Години! Чаши горе! Господ отпред и да помага и ние след него....
108
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен== Когато беше евродепутат тази,нищоправещата беше в списъка на сорос за верните му и подчинени агенти в джендърляшкия европарламент! Тя беше и върл защитник на Истанбулската конвенция и се хвалеше как денонощно са работили за да я стъкмят! А "черните"списъци са само в повредените им от долен слугинаж глави! В момента всички шошоро слуги са активирани да плюят по закона,защото той обърква сатанинските им планове за опропастяването на БЪЛГАРСКИТЕ деца! Долу шошоро лапите от децата ни!
107
3
 
11
 
! Отговори
каро преди 3 седмици
г.жа Йотова Агитация так на дечица за мина на пола и всякака гнусджендардия какво Е как се нарича според вас оли мириса на парите пи важен, вие забравяте на коя държава сте вицепрезидент и вие трябва да пазите нашите деца от извращенците а не да ги поощрявате
106
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Путин е поклонник на Юдата Сталин.... унищожил Руските Ковбои - Селяни, като ги пращал в Гулаг за да им изземе земите и да юдеите да си направят колхози и по този начин да станат собственици на земите! Същото стана и по Българките Земи след навлизане на СССР в България и ОсманЮдоКомунитите си присвоиха земите на Българските Ковбой и сега са собственици на ТКЗС етата и всички Хотели по Българското Черноморие... А виждате ли... а сега се борят с пендерунгията! Ще падна от смях!