10 признака, че връзката ви не върви

Стоите заедно само заради децата
23 окт 2024 22:30, Михаела Лазарова
2
10 признака, че връзката ви не върви
Снимка: Istock

Нездравословните връзки могат да ви причинят сериозен емоционален товар, дори да нанесат щети върху психичното и физическото ви здраве с течение на времето. Понякога причините да оставаме в нездравословни връзки са много. В такива случаи си повтаряме, че всичко ще се оправи и е въпрос на време нещата да се върнат постарому, както когато сте били щастливи. Признаците на нездравословните връзки също могат да са много и различни. Сред тях се открояват 15, които са особено показателни, че живеете в нездравословни отношения. Въпреки че се преструвате, че нещата не вървят зле, признаците са там и настоятелно подсказват, че отношенията във връзката ви не вървят добре.

Кои са 10-те признака, че връзката ви е нездравословна, въпреки че се преструвате, че това не е така?

1. Налице е насилие.

Най-отявленият признак на нездравословна връзка е насилието без значение дали става дума за физическо или психическо насилие. Тормозът във всичките му форми трови личността ви и ви води по опасен път, водещ до депресия, трудности в установяването на нови отношения, проблеми в професионалното развитие, проблеми в социалните връзки.

2. Извинявате партньора постоянно.

Ако намирате непрекъснати извинения за поведението на партньора си, значи имате проблем. Преструвате се, че всичко е наред, докато сами убеждавате себе си, че той се държи по определен начин, защото има причина.

Източник: 10 признака, че връзката ви не върви, колкото и да се преструвате

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от Миш-маш
Хитри начини да отслабнете без гладуване
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
д-р ВГЗ преди 1 час
до 1: мога да ви купя няколко кила от Кауфланд. Колко ви трябват?
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
ИМАМЕ СПЕШНА НУЖДА ОТ ДАРИТЕЛИ НА БЪБРЕЦИ, СЪС СУМАТА ОТ 800 000 евро,] СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ. Изпратете ни имейл: ( jaslokhospital20***gmail ) чрез д-р Сингх Кумар, ОТ КОЛЪМБИЙСКАТА АЗИАТСКА БОЛНИЦА ИНДИЯ. АЗ СЪМ СПЕЦИАЛИСТ ПО ОРГАННА ХИРУРГИЯ и ще купувам и продавам. ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ОРГАНИ Нуждаем се от вашия спешен отговор.

Спонсорирани публикации