Вижте нередактирано видео от стрелбата срещу Тръмп, той: Да бъдем единни

Кандидатът за президент бе ранен по време на митинг
Обновена: 14 юли 2024 16:34 | 14 юли 2024 16:25, Александър Попов
339
Вижте нередактирано видео от стрелбата срещу Тръмп, той: Да бъдем единни
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп бе ранен след стрелба по време на предизборен митинг в Бътлър, Пенсилвания. Той е бил прострелян в ухото, като стрелецът е бил елиминиран, загинал е и присъстващ на митинга.

Други двама са ранени.

ФБР е идентифицирало стрелеца, съобщава още Ройтерс.

Според източници на телевизията става дума за 20-годишения Томас Матю Крукс от Пенсилвания, който в свои изказвания заявявал, че мрази Тръмп и републиканците.

Още по темата

Доналд Тръмп заяви, че очаква с нетърпение да говори в Уисконсин, където идната седмица ще бъде открит Националният конгрес на Републиканската партия, предаде Ройтерс.

"В този момент е по-важно от всякога да останем единни, да покажем истинската си същност като американци, да останем силни и решителни", написа Тръмп в публикация в социалната си мрежа "Трут Соушъл".

Това е втората публикация на Тръмп, който ще бъде кандидат на Републиканската партия за президентските избори през ноември, откакто бе прострелян вчера на предизборна проява в щата Пенсилвания.

"Благодаря на всички за мислите и молитвите ви вчера, тъй като само Бог предотврати немислимото. Ние няма да се страхуваме, а ще останем непоколебими във вярата си и непреклонни пред лицето на злобата", добави той. Тръмп изрази съчувствие към жертвите на стрелбата и техните семейства.

ФБР заяви, че работи по установяването на мотива за нападението, при което загина един участник в митинга, а двама зрители бяха тежко ранени. Извършителят, чиято самоличност бе установена, бе убит малко след нападението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
41,ей сега таман му свърши обедната почивка на Радев и ще влезе да прочете "ценното" ти мнение.
43
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Според украинските нормални граждани, война няма.
42
11
 
12
 
! Отговори
Тотална преди 2 месеца
Инсценировка, оранжевият бабуин се стресира ,че демократите ще заменят Байдън и той ще загуби изборите. Това е пълен фарс , който е не съществен и не значим за световната общност.
41
14
 
7
 
! Отговори
ТЪПУТИНСКЪ ФЪШКИЯ преди 2 месеца
До 7 до 4/ КОГО ЛЪЖЕШ ТИ, ЧЕ БИЛ ФАВОРИТ! СЛЕД ПОБЕДОНОСНОТО СЛОВО НА БАЙДЪН, ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ВЕЧЕ НЕ БЕШЕ ФАВОРИТ ЗА ТОВА Е ТОВА ТЕАТРО ДА ПУКНЕШ СКОРО ТЪПУТИСКЪ ФЪШКИУ
40
18
 
6
 
! Отговори
Х преди 2 месеца
искам само да кажа нещо на тези дето си обичат Тръмп и Путин. Ако Тръмп може да спре войната за 1 ден, това означава, че Путин изпълнява командите му. Медитирайте в/у това. :D
39
3
 
3
 
! Отговори
До 40 преди 2 месеца
Има
38
16
 
5
 
! Отговори
ПРЕЗДЕНТСКАРЕПУБЛИКА преди 2 месеца
ПРЕЗИДЕНТСКАТА РЕПУБЛИКА Е ПО СЪЩЕСТВО ПРЕЗИДЕНТСКА ЕДНОЛИЧНА ДИКТАТУРА..... ЦЯЛАТА ВЛАСТ В ЕДИН ЧОВЕК - И ЦЯЛАТА НЕНАВИСТ НА ХОРАТА СЕ НАСОЧВА КЪМ НЕГО И ПОЧВА СТРЕЛБАТА.......... РАДЕВ И ОБКРЪЖЕНИЕТО МУ ДА НЕ СИ ГО И ПОМИСЛЯТ.... ...
37
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо няма убит или ранен от тези които са зад Тръмп ?
36
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А в една от американските телевизии у нас обявиха, че ще гостува нацист #1 на Киев кличко. Ей, водещият не разбра ли, че Русия няма как да бъде победена, особено от нацистката напаст.
35
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо убиха стрелеца, трябваше да го оставят жив и само да го бутнат в затвора. Там щяха да му се изредят, а той да се мъчи жив!! Така щеше да е справедливо.
34
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Чуват се ясно доста изстрели.
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Някъде прочетох, че тъпанчето може би е засегнато.
32
24
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 месеца
ТОТАЛЕН ЦИРКАДЖИЯ И НЕГОВИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ ОТ СЕКРЕТНИТЕ СЛУЖБИ! ВМЕСТО ДА ГО ИЗВЕДАТ И ТОЙ ДА БЯГА ТОЙ СЕДИ НА СЦЕНАТА С МИНУТИ И СКАНДИРА ПОБЕДА! ПРОКЛЕТ ДА Е УБИЕЦА ДОНАЛД ТРЪМП И НЕГОВИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ НАВЕКИ!
31
21
 
6
 
! Отговори
Христо преди 2 месеца
Уж имало един убит и няколко тежко ранени, пък никъде не се видяха убити хора, нито тежко ранени, а ако имаше такива, имената им щяха да бъдат публикувани в медиите.
30
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
План А се провали. Сега от Демократическата партия трябва да измислят друга стратегия за спечелване на изборите.
29
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако и сега не спечели, значи, че наистина светът се управлява от група хора, съвсем различна от Тръмп, Байдън и Урсула. Всички те са пионки в една груба игра със залог много власт и пари. Вярвайте си, че гласувате за партии че гласовете ви имат някакво значение. Истината е това, което се случва на седянките на СИФ! Путин е велик!
28
3
 
4
 
! Отговори
До 23 преди 2 месеца
Под всяка статия копи пействаш тая твоята глупост.
27
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Младежа да не е наемен убиец, даже заглушител си сложил, но се чуваше все едно пукат пиратки :))) Тръмпи се изложи нещо с този "атентат" срещу него, но да видим :)))
26
9
 
7
 
! Отговори
??? преди 2 месеца
А как е името на убитият човек? Нали един човек е убит? Защо ги няма имената му?
25
8
 
8
 
! Отговори
Stark преди 2 месеца
Да си беше мълчал Тръмп, че ще спре войната за един ден. От тогава само бели си навлича на оранжевата глава-съд, стрелба.

Спонсорирани публикации