Безплатни консултации за стерилитет в "Майчин дом"

Вижте как да се запишете при нужда
7
Безплатни консултации за стерилитет в "Майчин дом"
Доц. Мария Юнакова

Безплатни консултации за стерилитет при репродуктивния специалист доц. Мария Юнакова, акушер-гинеколог с над 23 години клинична практика, се провеждат в "Майчин дом" в София.
 
Консултациите се провеждат всеки вторник и четвъртък от 8.30 до 10.30 в кабинет по репродуктивно здраве № 224 в болницата. Записването е всеки ден между 12.30 и 13.30 на телефон 02/917 22 24.
 
Консултациите са предназначени за двойки с репродуктивни затруднения повече от година; такива, които провеждат или са провеждали лечение за стерилитет, което не е довело до резултат; за пациенти с повтарящи се репродуктивни неуспехи или повтарящи се спонтанни аборти; както и за жени с репродуктивни планове за оценка на яйчниковия резерв и такива с намерения за отлагане на репродукцията и съхранение на фертилитет.
 
Консултацията е по документи и включва гинекологичен преглед с ултразвук с цел да бъде предложен план на изследвания и лечение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Майчин домстерилитет
Още от Здраве
Бамбуковите кълнове помагат за отслабване и засилват имунитета
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 1 ден
Доц. Юнакова е страхотна! Благодаря Ви:-)
5
0
 
1
 
! Отговори
ЮФЭФ преди 1 ден
До хНАЛИ ТРЯБВА ДА ОСТАВИШ НЕЩО СЛЕД СЕБЕ СИ ЛУД
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ако бяхте почнали репродукцията във възрастта 14-16 год., в краен случай на 18-20 год, нямаше да ви е проблемно сега. Който не иска, когато може, няма да може, когато иска. Това не ви е като да отидете на ресторант и да си поръчате и да ви донесат. Във великобритания е легализирано матка под наем. Беше 9000 паунда. Вместо на всеки 6 месеца да ви разчеккват и мъчат и пак нищо и пак разходи, пренасочете парите към подобна оферта. Украйна беше също популярна дестинация за сурогатство
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Решавам проблеми със стерилитет. Стотици доволни клиентки. Пълна дискретност.
2
3
 
1
 
! Отговори
х преди 2 дни
Не ви трябват деца. Гледайте си живота.
1
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 2 дни
Дори стерилизирана, рамката пак ражда.