Борис Джонсън: Brexit не е краят, а началото ...

Британският премиер сигурен, че сега сънародниците му ще са приятели с ЕС
1 фев 2020 07:30, Петя Славова
107
Борис Джонсън: Brexit не е краят, а началото ...
Снимка: БГНЕС

"Brexit не е краят, а началото на нова страница в британската история. Каквито и да са препятствията по пътя, знам, че ще успеем. Това заяви британският премиер Борис Джонсън към сънародниците си час преди страната му да напусне ЕС.

Още по темата

По думите му, случващото се е начало на нова ера на приятелско сътрудничество с ЕС

 "Тази вечер напускаме Европейския съюз. За мнозина това е удивителен момент на надежда, момент, който те мислеха, че никога няма да настъпи. Много хора, разбира се, изпитват тревога и загуба, а има и трета група хора, вероятно най-голямата, които се безпокояха, че цялата тази политическа препирня никога няма да приключи", каза премиерът, цитиран от "Ройтерс" и БТА.

"Разбирам всички тези чувства и нашата работа като правителство, моята работа, е да обединим тази страна сега и да я поведем напред", добави той.

"Най-важното, което трябва да се каже тази вечер е, че това не е краят, а началото, мигът, когато пуква зората и завесата се вдига за ново действие в нашата славна национална драма", отбеляза поетично Джонсън.

"Каквито и да са препятствията по пътя, знам, че ще успеем", каза премиерът в изявлението си преди излизането на Великобритания от ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
6
 
! Отговори
ТЪЖНО преди 4 години
СЕГА БРАТЧЕДИТЕ КЪДЕ ЩЕ ЯДАТ ПУИКИ И ФАЗАНИ
73
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щатите отдавна не се англо доминирана държава. Сега са еврейско-мексикански щати и ще над.упят инглизите много стабилно, понеже вече не са им нужни като тороянски кон в ЕС.Австралия и Нова зеландия вече са почти китайски колонии.
72
3
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Пропагандата, че Русия е враг на Европа, е най- силното оръжие на САЩ. Истината е, че, ако Русия се обедини с ЕС - това ще е най- силният съюз в света. Всичките усилия на английската дипломация преди ВСВ бяха да противопоставят Германия на Русия, само и само тези две дъпжави да не се обединят...
71
6
 
6
 
! Отговори
иван преди 4 години
EС е проект и мечта от 150 години на илюминати- талмудисти Ротшилдовци и Рокфелеровци за Нов Световен ред и господство на юдеите над света
70
6
 
12
 
! Отговори
Гьобелс преди 4 години
Искрено Ви питам: - Ако сега дойде един нов Хитлер и изгони всички евреи, мюсюлмани, черни, обратни, циигани и не-християни от ЕС - нима няма да е по- добре за всички ни?
69
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
започва началото на края
68
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кварталите на Лондон опустяха,няма тълпи от новопригащи,които мъкнат възглавници ,одеяла,*** и уиски с бърза крачка да стигнат до някоя стаичка за 2-3- и повече такива като тях,с надежди за богатство и светло бъдеще...Много от бг счетоводители избягаха,защото няма вече далавери,а и данъчните ги търсят за неплатени сметки..Бг магазини са пусти..Стари коли никой не купува,автомивки и строежи имат проблем с недостиг на р.о.б.и...Англия върви на някъде,но без нас..
67
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
10% от трудоспособното население и 20% от студентите на бг е в юкей за паунди. Още толкова са в Германия за евро. Тези които са останали тук обаче са по-хитри.
66
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕС става френско-германска империя......................да, Англия............аут, да се махат, не са нужни на никого!!!
65
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Великобритания много векове е крала ресурси от 1/2 свят.................злато, нефт, диаманти и т.н., но за щастие са една разпадаща се империя!!Знаем ги тия ингелизки номера!!!
64
9
 
9
 
! Отговори
фактите преди 4 години
1.Крим е руски2.Курилите са руски3.Косово е сръбско4.Фолклендските острови скоро ще станат аржентински5.Великобритания е една западаща империя
63
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бай балгар нагли се радва но си присвоява парите на другите народи по еврокрадекти и се гордее колко велик европеец е
62
4
 
5
 
! Отговори
До ВАГИНИР ПУТИ преди 4 години
КРИМ Е УКРАИНСКИ. СИБИР Е КИТАЙСКИ. КУРИЛИТЕ ЯПОНСКИ. ИМА ФИЛАНСКИ ОСТРОВИ ЗАВЛАДЯНИ ОТ РУСИЯ,383 000КВАДРАТНИ НЕБЛАГОДАТНИ КИЛОМЕТРА Е РУСИЯ,А ДРУГОТО НАД МИЛИОН............................Много си зле, пий си хапчетата, браточка, най-добре в психото ***!!!
61
3
 
12
 
! Отговори
UK преди 4 години
Това е самото начало на истинския Brexit!! Сега UK ще напусне и НАТО после и ООН!! И това ще е само подготовка за истинското напускане на планетата Земя!!
60
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И ние се радваме, че се махнаха.
59
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво! Пожелавам му да изчисти острова от навлеците ако може.
58
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да това е началото на разпада на Великобитания нищо повече
57
2
 
7
 
! Отговори
Таню преди 4 години
The beginning of the end...
56
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям празник при ингилизите. Много радост, че се отърваха от ЕССР.
55
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Англия е костелив орех.Не случайно е ВЕЛИКОБРИТАНИЯ.Както виждаме, тя може да влезе в един съюз, а може и да излезе, докато нас могат да ни приемат в съюз, а могат да ни изхвърлят, защото сме малка държава.Апропо, Англия и извън ЕС ще е толкова извън, колкото когато беше вътре в него.Тукашните русофилски Гробокопачи могат само да паднат в собствения си гроб !