ЕС не иска преговори за Brexit през уикенда

Задънена улица?
5 окт 2019 09:00,
9
ЕС не иска преговори за Brexit през уикенда
Снимка: Pixabay

Европейският съюз отхвърли искане на британското правителство да позволи преговори за Брекзита да продължат през уикенда, пише британският в. "Таймс", цитиран от Ройтерс и от БТА.

"Ако водим преговори през уикенда би изглеждало, че това са същински преговори", е заявил пред вестника дипломат от ЕС. "Ние все още сме далеч от това".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: ВеликобританияЕСBrexit
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Само брексит! преди 4 години
Напред, докато не настигнем индийската рупия!
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4Ежиха се в парламента им и после разбраха, че трите им лъва са 0срана крава, мързелив ши6ек и проскубано куче.........Само че в Англия хеликоптерите-линейки се ползват от всички и за всички а не само за депутати както е в България. Ако ще и 10 Брексита да имат пак ще са с около 125 години развитие пред "великата" България, сещате се за истинското и име, нали!
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
точно така чао, стига някакви връзкари да им разпределят парите с ресори и някакви връзкари партийни бизнесмени да си строят къщи за гости с парите им и да си мислят колко велики бизнесмени са
5
0
 
1
 
! Отговори
sasuno преди 4 години
До АнонимеНСупер!!!!!!!!!!!!!
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви преговори ги гонят?Три години къде блеяха. Ежиха се в парламента им и после разбраха, че трите им лъва са 0срана крава, мързелив ши6ек и проскубано куче. Свърши се. На 31.10 трябва да са вън. Те сами си задействаха акт 50. Дадоха им 6 месеца след 29.03, след два месеца ще искат още 6 месеца.Плащат си неплатените вноски и чао.
3
1
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БРИТАНИЯ:- Искам еднорог!ЕС:- Единорозите не съществуват, но вместо това можете да имате пони.БРИТАНИЯ:- Гласувам против понито ви!ЕС:- Вече обсъдихме това подробно: пони или нищо.БРИТАНИЯ:- Гласувам против понито ви!ЕС:- Добре, тогава не получавате нищо.БРИТАНИЯ:- Аз гласувам против вашето нищо!ЕС:- Наистина не разбирате, нали?БРИТАНИЯ:- Искам повече време да мисля за това!ЕС:- За понито или за нищо?БРИТАНИЯ:- Искам еднорог!ДОРИ И ДА ПОЛУЧАТ ЕДНОРОГ ПАК НЯМА ДА ПРИЕМАТ!
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ето ги и тях: французите, не правещи нищо, и англичаните, помагащи им колкото е възможно най-бързо"К.Маркс за Кримската война
1
2
 
11
 
! Отговори
Опа... преди 4 години
Явно в момента само Лондон преговаря..... урока от моналата година.