Вечерно: Спешен дебат в Лондон за Brexit

Депутати се събират да решават съдбата на Великобритания
3 сеп 2019 22:21, Петя Славова
41
Вечерно: Спешен дебат в Лондон за Brexit
Снимка: БТА

Председателят на британската Камара на общините Джон Бъркоу одобри спешен дебат за Brexit , предложен от група депутати, които искат да блокират напускането на ЕС без сделка, предаде Ройтерс.

Още по темата

Дебатът ще се състои тази вечер и ще продължи около 3 часа, каза Бъркоу. Предложението бе внесено от депутата Оливър Летуин, който заяви, че предвид суспендирането на парламента обсъждането на въпроса дали той приема Brexit без сделка е станало спешно. Няколко консерватори подкрепиха предложението за извънреден дебат.

Депутатите планират да изземат контрола върху парламентарния дневен ред утре и да се опитат да прокарат законопроект, принуждаващ премиера Борис Джонсън да иска отлагане на Brexit . Според наблюдатели правителството ще загуби утрешния парламентарен вот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: дебатБорис ДжонсънBrexit
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се чешай по тиквата, че трънче ще ти влезе под нокътя.Знаеш ли колко е болезнено?
31
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 32Британския народ е скопен и опитомен отдавна.Не си ли се чудил, защо англичаните като отидат някъде на почивка извън Британия, се държат все едно са изтървани и са ги държали в клетка.
30
11
 
3
 
! Отговори
Гнусния Ротшилдски преди 4 години
кибук наречен ЕС се разпада !евреите ще бъдат жестоко наказани за това което причиниха на народите от Европа !!!
29
1
 
9
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
След три години и две правителства,те още не са на ясно със себе си какво желаят.То бива колебание,ама хайде нека вземат решение,защото тяхното държание прилича на една цинична поговорка,която не ми е в лексиката ,нещо от типа "Хем сърби,хем боли,хем мама не дава"
28
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АмериканНе в британския народ е проблема , а в педералните им политици. Британския народ си каза думата не само на референдума, но две години по-късно на изборите за ЕП. Ще има шутове съвсем скоро ако продължават да игнорират вота на народа. При британците подигравки не минават.
27
4
 
1
 
! Отговори
А сега сериозно преди 4 години
Колко смешно е как медиите наричат напоследък продажните депутари които са твърдо против брексит- депутати, които са против напускането на ЕС без сделка. Хитро нали?И за каква сделка са те? За тази която предлагат от ЕС? Която е с пъти по-лоша от твърд брексит. Британците обаче ще им обяснят едно друго. Както наскоро на изборите за ЕПарламент.
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До референдумТова е пълна глупост...На нацията обещано, че решението референдума е абсолютно и ще се изпълни! Такова номера минава милая родина, когато хвърлят чували с бюлетини, че да е невалиден референдума. О защо, в името на демокрацията, ще правиш допитване, ако Яна да действал според него? Време е за пряка демокрация!!!
25
3
 
8
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Да живее западната демокрация. Народа иска, но управляващата върхушка не дава и има да го сучи и да прави поданиците си на пълни *** още години. Но от народа нищо не зависи в западните "демокрации".
24
4
 
13
 
! Отговори
Референдум преди 4 години
Така да поясня за всички дето ревът за това че народа си казал думата на референдум. Да така е, само че има едно голямо НО а именно, референдумът имаше ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН, а НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН характер. Това че група пияни чики...гей го направиха задължителен за да изкарат пари не означава че могат да де гаврят с хората
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сега е момента да арестуват бабето за оказана подкрепа на турчина и да махат тази монархия, че им пречи. Това една с корана и данъкоплатците и плащат всичко до гроб, че и наследниците и т.н
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Егати цирка вече една годинаИзлизаме,после не излизаме,после кифли ,чайслед това ,депутати,кралици,политици,Брекзит,мекзит,яйца но очи,омлет Борис,Доналд ,ЕС,Русия,Китай,САЩ, ескимоси,торнадо,индиянци,марсиянци,гурбетчии,чччик иджии,и прочие
21
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Пакистан сили не му останаха от този БРЕКСИТ.
20
21
 
7
 
! Отговори
Джонсън е прав! преди 4 години
Джонсън е премиер той има власт, не бива да позволява на тия депутати или какви са там да му оспорват, все едно нашия парламент да се репчи на Бойко - ще ги смачка с един удар. Аз бих пратил армията да арестува тиа депутати и да отиват в затвора!
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това трябваше да стен предо две години ...
18
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако тези от острова са допуснали премиерът им да се казва Борис, значи няма какво да се чудят какво им се случваУау ... Сериозно ли?
17
7
 
16
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Накрая ще излязат със становище че за всичко е виновен Путин и новичок, заради натровения въздух не могат да концентрират мислите си и да вземат окончателно решение и ще искат нови санкции против русия
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това трябва да се третира като народна измяна ...
15
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Народът РЕШИ!Гласувани реши! А сега, вие невестулки такива! Виййй гадове долни, дето УЖ демокрация защитавате, се борите Против народа
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за какво беше целия брекзит шум?
13
7
 
14
 
! Отговори
Разбрахте ли ??? преди 4 години
БРЕХЗИТ НЯМА ДА ИМА .