20 г. затвор за млад мъж, опитал да убие с нож полицай

Случаят е от преди година в ромски квартал в Казанлък
23 окт 2024 10:44, Красимир Ангелов
34
20 г. затвор за млад мъж, опитал да убие с нож полицай
Снимка: БГНЕС

Мъж на 21 години е осъден на 20 години "лишаване от свобода" за опит за убийство на разследващ полицай в Казанлък, съобщиха от Окръжния съд в Стара Загора.

Присъдата е постановена от разширен съдебен състав от двама съдии и трима съдебни заседатели, определен е строг режим на изтърпяване, като следва от присъдата да бъде приспаднато времето, през което мъжът е бил с най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Още по темата
Осъденият е признат за виновен в това, че е направил опит умишлено да умъртви разследващ полицай от Районното управление в Казанлък при изпълнение на службата му. Деянието е извършено по хулигански подбуди, посочват още от съда. Инцидентът е възникнал на 9 октомври 2023 година.

Присъдата подлежи на протестиране и обжалване в 15-дневен срок пред Апелативния съд в Пловдив.

Деянието е извършено в квартал "Казмера" в Казанлък, където двама разследващи полицаи са отишли да призоват лице. На място лицето, което са търсили, не е било установено на адреса, след което по време на разговор с жители от квартала полицаите са били заобиколени.

Разговорът е бил сравнително спокоен, но в този момент се е появило криминално проявено лице, което е извадило нож и е наръгало единият от полицейските служители в гърба. Пострадалият служител на реда е откаран веднага в Областната болница в Стара Загора, където е стабилизиран.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от Общество
Откриха в частна къща наркотици и оръжие
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Единомишленик преди 15 минути
До malgiorno a tutti - Превеждай на хората бе, човек! Никът ти може да означава различни неща - "Лошо утро ("лош ден", "лош късмет") за всички". Като начини за екзекуция предлагаш "круЦификсус" - разпъване на кръст, но си го написал "круКификсус", също и "вивисекция" - рязане, изкормване на живо. Според мен обаче най-доброто решение на проблема е еднопосочни билети за Индия за цяла една малцинствена група - хем хуманно, хем ефикасно.
22
1
 
1
 
! Отговори
Осама бил гладен преди 41 минути
До Ушеф умре: ще бъда краен , но българската правораздавателна система си плаче за атентат срещу нея, но не като пиратката срещу ГешеФ. За да се стреснат малко , че буквално е помия там.
21
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
E mn e nali ne go e ubil no nali e polizai ako e dr njama da sa 20 g
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Да опита пак :)))
19
0
 
5
 
! Отговори
От България с любов преди 1 час
Тия са криминално проявени индуси,а не лица.
18
1
 
1
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 час
Поне да беше смъртна присъда, там, чрез обесване (но само с частично повдигане), или чрез разстрел (но забавена с няколко дни, отстрел със сачми в среднинната и долната част на корема), или чрез безкръвна екзекуция (изгаряне на клада), или чрез крукификсус или чрез вивисекция...
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До Време е за тоягата 20 - Не е бил достатъчно високо в йерархията. Ако е по-нагоре от вървежните и е въвлечен в далаверите, то значи, че изкарава много пари за някого, дето ещ го пари, а и онзи не е, каот да няма парички за адвокат.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До Батман 18 - Миналата година, едно едно 4-5 годишно, оставено без надзор, изкочи на пътя и го удари камион. "Родътъ" се събра веднага и заклаха шоьора, а после казаха, че бил 70 годишния, дето сигурно вече не е и жил и му даодха 5 годинки. Обясни ми ... как!
15
0
 
4
 
! Отговори
Време е за тоягата преди 1 час
Определението "по хулигански подбуди" не е съвсем точно. По-точно е да се каже, че едно малцинство си въобрази, че всичко му е позволено, всички са му длъжни и всичко, което извърши, ще остане безнаказано.
14
1
 
5
 
! Отговори
Batman преди 1 час
То добре че е полицай иначе ако беше ОБИКНОВЕНО ЧОВЕЧЕ ПО ПЪТЯ НЯМАШЕ ТОЯ И 2 ГОДИНИ ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА АМА ПОЛИЦИЯТА СЕ ЗАЩИТАВАТ ЗАЙМНО..
13
1
 
9
 
! Отговори
Ушеф умре преди 1 час
За наръган ушеф - 20 години, за двойно убийство на пътя надрусан и пиян до козирката - условна присъда.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА УБИВАТЕ ПОЛИЦАИ С НОЖ!
11
0
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 2 часа
в подобни случаи идва багер да заравни терена
10
1
 
8
 
! Отговори
Браво... преди 2 часа
...Ето това е заслужена присъда! Лошото е, че ако този *** беше направил същото на жена, например, като нищо можеше да се размине с няколко години условно....
9
0
 
11
 
! Отговори
Време е! преди 2 часа
Окей, ама сега имам още няколко претъпляния, да прегледаме. Първото е катастрофата с Ферарио Спасов, по вина на Начо Пантелеев, който имал над 60 провинения на пътя за 6 месеца, както и заплахи във Фейсбук, че хората ще "реват" - Вярно, за семейстовто на Ферарио. Второто е на Боян Златев от Нова Загора, убит от пиян рецидивист - Диньо Динев - Дюран, който само седмица преди това беше нанесал 7 прорезни рани на млад мъж и бе пуснат, без записка, без нищо, покровителстван от не-се-знае-кого-още.
8
0
 
7
 
! Отговори
Маангал дойчева преди 2 часа
!!! Но в цялата история изведнъж отново изскача надежда дойчева, за която в сайт се твърди, а и Господари на ефира са я показвали заедно с Полина Станчева Хамид, че са изнасяли момичета за прооститутки в Турция. !!!
7
0
 
4
 
! Отговори
Урунгел дойчева преди 2 часа
!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Брутална снимка. Гугъл. Новини Бг. Еталон за Грозотия. Грозна Маангалка, доста кофти симбиоза.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Уау ... истинско правосъдие? Или случайност, слуайно случила е предизборно?
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
а полицай кат убие дете на пътя - гаранция 500 лв че повече няма да прай така
4
0
 
3
 
! Отговори
Стеф преди 2 часа
Да се пени!