Ердоган: Масовите убийства на цивилни в Газа да спрат незабавно

"Наш дълг е да спасим палестинските си братя от израелски гнет"
Обновена: 6 ное 2023 10:12 | 6 ное 2023 10:12, Елка Василева
89
Ердоган: Масовите убийства на цивилни в Газа да спрат незабавно
Снимка: архив, БГНЕС

Масовите убийства на цивилни граждани в Ивицата Газа пред очите на световната общност трябва да бъдат прекратени незабавно, заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган, цитиран от Анадолската агенция.

"Наш дълг е да спасим палестинските си братя от израелски гнет и да спрем масовите убийства, извършвани в Ивицата Газа пред очите на света", заяви турският лидер по време на реч в окръг Ризе.

Той заяви, че Турция ще продължи да полага всички необходими усилия, за да помогне на цивилното население в палестинския анклав. "Никога няма да оставим нашите братя в Газа без дом, без помощ и сами", каза Ердоган.

"Наш дълг пред историята е да изобличим престъпленията на онези, които подкрепят извършителите на неморалното, безсъвестно и подло клане в Ивицата Газа", заяви турският държавен глава.
(БТА, София Георгиева)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
Х.у..и..л..о преди 5 месеца
и с е опика целото след тфа
47
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 61 Наследството от османската империя ни е чалгията и цигaниятa. Друго тази прогнила империя не е оставила
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 61 Наследството от османската империя ни е чалгията и ***. Друго тази прогнила империя не е оставила
45
2
 
3
 
! Отговори
Aнализатор преди 5 месеца
"Наш дълг е да спасим палестинските си братя от израелски гнет-а кюрдите Американците ще го освпбодят от вашият гнет-турският
44
11
 
5
 
! Отговори
Хамас преди 5 месеца
Израел е окупатор и евреите трябва да се избият поголовно навсякъде по света.
43
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Наш дълг е да спасим палестинските си братя от израелски гнет" .............. еми приберете си палестинската сгaн при вас и всички ще са хепи.
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Група Вагнера Като добросъвестен наемник, изтрепах 47 американчета в Афганистан и 53 фессчета в Сирия. ------------ и като се събуди 5 долара на възглавницата и силни болки под кръста, а :)
41
3
 
7
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 5 месеца
Ердоган: "Масовите убийства на цивилни в Газа да спрат незабавно"...а масовите убийства в Израел могат да продължат...yok problem...така ли....
40
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 51 защо всички турци сте такива изтерясали и психясали злобни шиззофреници? Нещо генетично от кръвосмешението ли е или просто ви е промит мозъка от човеконенавистният култ на разбойника мухамед,на който се кланите?
39
10
 
5
 
! Отговори
швейцарски швестер преди 5 месеца
Защо тук в средновековна швейцерия средното Ай Кю е около 58 (колкото на пиле) докато в България е над 92? Някой чувал ли е за някакво изобретение направено от швейййцаче? Не нали? Българите са измислили компютъра, ваксината срещу чума, киселото мляко, телеграфа, пишещата машина, пресата за копринени нишки, розовото масло.... къде летят некви си швейстери и мюсулмански робби хехе
38
8
 
3
 
! Отговори
Група Вагнера преди 5 месеца
Като добросъвестен наемник, изтрепах 47 американчета в Афганистан и 53 фессчета в Сирия. Ако ме питате, са горе долу правени по ръчен труд. Крещят, после вият, и после тишина докато им взимам документите както и един отрязан пръст за да си взема парите после..... нищо лично, тва е бизнес, да не съм там щот имам много свободно време? ;)
37
6
 
15
 
! Отговори
Цербер преди 5 месеца
мюсулманските под-чада ще бъдат изтрити от Европа завинаги, шипоццци, фессове и тем подобни термиди ще бъдат отново изпратени в клоаакката от която излазиха, Господ забавя, но не забравя и не прощава на некви си мравки хехе
36
2
 
4
 
! Отговори
Никос преди 5 месеца
Много приказки за нищо правене
35
7
 
15
 
! Отговори
Джо преди 5 месеца
Призови Хамас да се предадат и да освободят всички заложници и О ЧУДО, бомбардировките ще спрат. Що никой не се е сетил да поиска нещо от Хамас, а зоват Израел да спре? Израел бомбардира само територия която от 2 седмици зове да бъде евакуирана. ХАМАС не позволява на тези хора да се махнат от там защото им трябва човешки щит за да може медиите да ронят фалшиви сълзи а беднити цивилни. Хамас иска да умират хора и НЕ ГО ОТРИЧАТ, ХВАЛЯТ СЕ С ТОВА
34
4
 
13
 
! Отговори
Този Който преди 5 месеца
Акъл под чал *** не вирее. Още в деня в който нападнаха Израел знаех, че ще хвърчат чал ми из целия арабски полуостров.
33
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Колкото предния път ти чуха заповедите толкоз ще те чуят и сега. Не си вървежен.
32
4
 
16
 
! Отговори
Крундел преди 5 месеца
интересно, според султан ердо кюрдите, които нападат турски военни и правят атентати са терористи, а палестинците, които нападат израелски цивилни и правят атентати са борци за свобода, другото интересно нещо е как всички които пищят как палестинците са избивани(а те са, щото евреите са точно толкова жестоки и отмъстителни като тях, а имат средствата), мълчаха като пън0ве, когато "броците за свобода" избиха 1000+ евреи, включително и разни леви поддръжници на палестина на фестивала...
31
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Турците първо имат да се извиняват и да плащат репарации за толкова много геноциди, преди да укоряват когото и да е било за масови убийства.
30
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Масовият убиец вика "дръжте масовия убиец" хахаха
29
7
 
3
 
! Отговори
Ченгенепарлама преди 5 месеца
Никой не е виждал от турския потомствен роб да стане борец за свобода!