Ердоган: Масовите убийства на цивилни в Газа да спрат незабавно

"Наш дълг е да спасим палестинските си братя от израелски гнет"
Обновена: 6 ное 2023 10:12 | 6 ное 2023 10:12, Елка Василева
89
Ердоган: Масовите убийства на цивилни в Газа да спрат незабавно
Снимка: архив, БГНЕС

Масовите убийства на цивилни граждани в Ивицата Газа пред очите на световната общност трябва да бъдат прекратени незабавно, заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган, цитиран от Анадолската агенция.

"Наш дълг е да спасим палестинските си братя от израелски гнет и да спрем масовите убийства, извършвани в Ивицата Газа пред очите на света", заяви турският лидер по време на реч в окръг Ризе.

Той заяви, че Турция ще продължи да полага всички необходими усилия, за да помогне на цивилното население в палестинския анклав. "Никога няма да оставим нашите братя в Газа без дом, без помощ и сами", каза Ердоган.

"Наш дълг пред историята е да изобличим престъпленията на онези, които подкрепят извършителите на неморалното, безсъвестно и подло клане в Ивицата Газа", заяви турският държавен глава.
(БТА, София Георгиева)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Братята палестинци пък Египет варди границата с танкове за бежанци, саудитците и те не ги пускат а могат да нахранят цяла палестина с богатството си. Сега пак европа ще задължат да ги приеме
27
5
 
11
 
! Отговори
O преди 6 месеца
Реджеп пак ще обикаля да се моли за пари като миналата година, ама тоз път няма да има... Освен празните приказки и заплахи, в момента дава подслон на лидерите на Хамас, които са терористична организация в САЩ, ЕС, Британия. Чака го ембаргото като това над Иран.
26
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ще спасиш баба си. Евреите имат ядрено оръжие и няма да се колебаят да го използват ако се налага.
25
4
 
2
 
! Отговори
Бен Гурион преди 6 месеца
До popa ot razgrad Точно така е.
24
3
 
4
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 месеца
До Бен Гурион: не е точно така...
23
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
свобода и за кюрдите ердугане
22
15
 
9
 
! Отговори
Бен Гурион преди 6 месеца
Израел удря само места от които са изстрелвани ракети срещу Израел или места в които се намират бойци или инфраструктура на Хамас.
21
7
 
10
 
! Отговори
Отивали преди 6 месеца
били много чалмалии да помагат на палестинците...Е и? Тия си мислят, че ще размахват ятагани ли? Израел е свръхмодерно въоръжен, а цялото агентурно, радиоелектронно и спътниково разузнаване на САщ е в услуга на ЦАХАЛ! Къде в на коня краката?
20
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Когато хвърляха ракети по Израел не реваха.
19
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ердоган е много ядосан.Цяла Турция е настръхнала и чака заповед за да помогне на палестинците в Газа.
18
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Наш дълг е да спасим палестинските си братя от израелски гнет и да спрем масовите убийства, извършвани в сектора Газа пред очите на света", "Наш дълг пред историята е да изобличим престъпленията на онези, които подкрепят извършителите на неморалното, безсъвестно и подло клане в сектора Газа". Тези думи Ердоган произнесе преди да се срещне с Блинкин. Тези негови думи са отговор на целта на посещението на Блинкин /Палачинкин/ в Турция.
17
4
 
13
 
! Отговори
Манаф преди 6 месеца
До Yeni camii imami Скоро мюмюслманите ще отлетят към девиците, където им е мястото ....
16
16
 
9
 
! Отговори
Осман и co. преди 6 месеца
Много мюсюлмани от арабският свят се насочват към Газа под формата на доброволци за да се бият с евреите.От всички страни се стичат доброволци за да бранят Газа и да накажат Израел.На косъм да се включи директно е Иран,Турция и тя е възмутена.Хусите вече са в конфликта,скоро и Хизбула.
15
13
 
18
 
! Отговори
Некъф преди 6 месеца
Когато Хамас изтреля 5000 снаряда и ракети никой не каза дума ама сега когато Израел си го връща всички взеха да крещят. Ракетите на Хамас да не са поразявали само военни. Избиха маса и цивилно невинно население. Тоя мустакат зелняк да не плямпа много, че Израел с 90 ядрени бойни глави може да попилее 99% от мюслитата! Само аз ли виждам, че всички мюсюлмани подкрепят Хамас. Маската на лицемерието им падна!
14
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ти защо избиваше кюрди?
13
8
 
17
 
! Отговори
Българин преди 6 месеца
До Yeni camii imami Не сме забравили как ни клахте, отоманецо. Ислямските ви мераци ще бъдат посечени първо от Израел, а после и от сляпа в момента Европа. Неблагодарността и наглостта ви са безпределни.
12
22
 
9
 
! Отговори
Yeni camii imami преди 6 месеца
Я Аллах бисмиллях. Снощи бях в Истанбул. Народа е настръхнал заради това, което ционистите правят. Има информация, че паравоенни структури вече се бият на страната на палестинците. Излязоха видеа с разговори на турски от Газза. Народът го иска, а Ердо често прави това, което народа му желае. Тук ще се види кой е лидерът на мюсюлманите. За това е битката. С бойкот на Старбъкс и кока-кола няма да стане. На богатите емирства и на Салман дотам са им силите и желанието, явно. Ортаци на ционистите.
11
8
 
23
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 месеца
когато Хамас убива цивилни, е свято дело, а когато Израел убива цивилни е престъпление...Хамас даже е убил домашните кучета и котки по домовете на хората...убива майката и бащата пред очите на децата им и после ги кара да викат Аллаху Акбар...а това е човечност нали......лицемерие...подлост...невиждана жестокост...
10
5
 
8
 
! Отговори
?!? преди 6 месеца
За Украйна мълчи тоя. И тея са с двойни стандарти . Кога става дума за техни и кога става дума за други. Не се отличават с нищо от омразният запад.
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ердонасран пак се обажда.