Зодиите, които постоянно флиртуват

Вижте кои са те
24 окт 2024 20:30, Ивета Иванова
2
Зодиите, които постоянно флиртуват
Снимка: iStock/CandyRetriever

Тези зодии са любовчии. Те постоянно флиртуват, не понасят да стоят дълго без внимание, ласки и милувки, а и обичат да очароват хората около себе си, да получават комплименти и да събират погледите. Сладкодумни са и майстори на флирта. Ето кои са те, според "Times Of India".

Овен
 
Те са открити, говорят направо, без заобикалки, смели са и решителни. Това им помага да привлекат вниманието ви и да ви омаят с това колко са самоуверени. Много дръзки зодии, които копнеят за тръпка и вълнение - флиртът им дава това. Харесва им да бъдат преследвани, някой да опитва да ги спечели, но и самите те да печелят. Не са срамежливи, няма да се поколебаят и веднага ще инициират контакт, когато някой им харесва. Възползват се от шансовете си, впускат се в предизвикателства, отдават се на момента и тръпката- Огнени, страстни зодии, които завладяват със смелостта и увереноста си. Директни са.

Близнаци
 
Чаровниците на зодиака. Те са весели, оБщителни, обичат да излизат, да се запознават с нови хора, да водят много разговори, да търсят тръпка и различни предизвикателства. Освен това, те са остроумни, говорят на всякакви теми и са сладкодумни. Всичко това ги прави перфектни флиртаджии. Омайват с ума си, своята интелигентност, спонтанността си, жаждата за вълнение и забавление. Адаптивни са, нагаждат се спрямо ситуацията, така че могат да впечатлят всякакъв тип хора и да флиртуват във всякакви ситуации. Правят страхотни шеги.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от Ако щете - вярвайте
Хитове в маникюрите за Хелоуин
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Лена мустака и Просто Киро баджанака :)))
1
0
 
9
 
! Отговори
Кинти преди 1 час
Какво заблуждавате зодии модии има жени урви и мъже урвари такива се раждат и такива си отиват.