Зодиите, които вечно се карат с околните

Вижте кои са те
16 юли 2024 14:42, Ивета Иванова
10
Зодиите, които вечно се карат с околните
Снимка: iStock/fizkes

Тези зодии просто много държат да изкажат мнението си, понякога го налагат, вечно спорят с другите, инати са и искат винаги да имат последната дума. Те редовно се впускат в караници, около тях няма мир и все ще намерят на каква тема да спорят. Ето кои са те, според "Times Of India".

Овен
 
Управлявани са от Марс - планетата на действието, твърдостта, войната. Те винаги отстояват мнението си, страстни са по природа, имат силна воля и труден характер. Не е изненада, че често се впускат в спорове и постоянно се карат с близките. Имат огнен темперамент, състезателни са, винаги искат да са първи, победители, прави. Затова дискусиите ескалират в разгорещен спор. Овните са инати, държат на своето, не уважават други виждания. Но и заразяват със своя ентусиазъм.
 
Близнаци
 
Те са зодии, които са управлявани от Меркурий - планетата на интелекта и комуникацията. Любопитни са, адаптивни по природа, общителни, забавни. Впускат се в дискусии на разнообразни теми, могат да говорят за всичко с всеки. Изслушват и другата гледна точка, но често самите те са непостоянни. Променят вижданията си, трудно им е да признаят, че преди са казвали нещо друго, скачат от една гледна точка към друга, което води до несъответствия и спорове. Хората смятат, че Близнаците често си противоречат и така се стига до караници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Една от споменатите зодии съм. Не е вярно, че се караме - другите не се съгласяват с нас.
8
3
 
1
 
! Отговори
Луд Овен преди 1 месец
Овните сме си пичове, гледайте си работата швестърииии. :)
7
0
 
2
 
! Отговори
Конструктивни дебати преди 1 месец
Зодиите не се карат, простите и свадливи хора се карат. И злобните жени - също.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Овните искрено вярват в правотата си и смятат, че защитават Истината. Разбира се, на втори поглед не винаги е така. Най- неудържими в препирните са Водолеите. Те се мислят за философи, но не са, за жалост. И от двете зодии има широко и тясно скроени. Не е нужно споровете да стигат до бой.Чуждото мнение винаги помага да видиш още нещо, което ти самият не си видял, защото не си въздесъщ.Истината може да се вижда от различни ъгли, което дава съответно и различна картина.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Познавам и кротки Скорпиони. Лъвовете и особено Лъвиците просто искат да се налагат във всеки разговор и често пъти изглеждат глупави. Близнаците наистина са скандалджии, а за Овните не знам. Но познавам двойка, тя Овен, той Близнаци. Много се обичат, но често спорят и всички знаем, че когато са насаме споровете им нерядко приключват с шамари. Това споделя и той, и тя.
4
0
 
0
 
! Отговори
Вишну преди 1 месец
Дреме ми, управяйте се
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 2Това на какъв диалект е
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не са карайте бийте сааа :)))
1
8
 
3
 
! Отговори
ДОБРЕ преди 1 месец
Много ви дразни това, че Овните държим на своето и правим това директно, без шикалкавене, интриги и задкулисия. Нали така! Защото и други зодии държат да става тяхното, но го постигат подмолно, като за целта въртят интриги. Като например Близнаци и Везни.