Зодиите, които не биха останали в токсична връзка

Ето кои са те
26 юни 2024 22:00, Ивета Иванова
7
Зодиите, които не биха останали в токсична връзка
Снимка: iStock/KatarzynaBialasiewicz

Всички знаят колко зле влияят на здравето и психиката токсичните връзки. Но има някои хора, които просто успяват да ги толерират. Те преглъщат обидите и скандалите, прощават бързо, остават с партньора, дори когато има големи проблеми в отношенията. Други пък никога не биха останали в токсична връзка. Вижте кои са тези зодии, според "Times Of India".

Овен

Овните говорят открито, не спестяват истината и много ценят своята независимост. Те са много нетърпеливи зодии, не обичат да губяг време, не търпят някой да ги манипулира и да разваля настроението им. Като има проблем, веднага ще се изправят срещу вас, ще поговорят за него, ще ви кажат какво смятат. Ако няма как да се реши, ако проблемите ситуации се повтарят, ако отношенията станат токсични, Овните няма да се поколебаят. Те ще приключат с връзката и ще покажат уважение към себе си. 

Лъв

Те са много горделиви зодии и не биха позволили някой да ги мачка. Лъвовете имат достойнство, изискват уважение и лоялност от другите, не позволяват някой да си играе с тях. Те пазят себе си, ценят се, уважават се. Няма да допуснат никаква форма на неуважение към тях или токсични отношения. Веднага ще се отдалечат от човек, които им носи негативни емоции, които обижда или се държи незряло. Лъвовете са истински лидери и вярват в себе си.

Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от Ако щете - вярвайте
Хитове в бижутата за лятото
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Напоследък жените масово се изпедерастиха и станаха токсични!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Приятни сънища!
2
1
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 дни
До 3....Давай натам, сигурно има и още
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Путин е невменяем.