Тенденции в бижутата за пролетта

Ето кое е хит
25 мар 2024 13:16, Ивета Иванова
3
Тенденции в бижутата за пролетта
Снимка: iStock/sasapanchenko

Пролетният сезон е тук и много хора мислят за ново начало, промяна във визията, внасяне на свежест и нови аксесоари. Знаете, че бижутата са неразделна част от хубавата визия и винаги изпъкват. Кои ще са най-хитовите бижута за пролетта? Вижте отговорите на американския "Cosmopolitan".

Големи гривни
 
Големите, обемни, масивни и дебели гривни са модерни от известно време, а през пролетта тази тенденция се запазва и те стават още по-популярни. Най-хубавото е, че ако носите такава огромна, дебела и масивна гривна, може изобщо да не слагате друго бижу. Тя изпъква, забелязва се от далеч, достатъчна е. С такова бижу изглеждате уверени дами, много стилни сте и елегантни.

Перлени пръстени
 
Перлите са вечна класика. Те си подхождат с пролетта, тъй като стоят много нежно, а сезонът също е някак романтичен, невинен, нежен. Но този път перлите ще са хит не за огърлици и обеци, а основно за пръстени. Перлените пръстени ще са навсякъде тази пролет и вие трябва да се сдобиете с това бижу. С него сте изискани и нежни.

Бижута с животински мотиви
 
Животинските принтове вече превзеха модния свят - палта, блузи, чорапогащници и т.н. Сега това се пренася и в света на бижутата. Голям хит ще са брошки паяци, брошки омари, обеци бръмбари, гривни змии, гривни и гердани с морски звезди, брошки пеперуди и каквото друго ви дойде наум. Тези бижута определено правят голямо впечатление. Те са за смели дами, готови за приключения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хубава тема ,но тя бледнее на фона от политически и военни теми в пространството.Сега хората не се вълнуват от истински живот. Важно е колко струва сиренето.
2
0
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
Бижуто е добро, но защо е накачила тоя кич по себеси?
1
0
 
2
 
! Отговори
Бът плъг преди 1 месец
с инкрустации или RGB лед e абсолютен хит!