СДВР със строги мерки за дербито ЦСКА - Левски

С дронове полицията ще следи за спазване на реда
27 апр 2024 14:45, Анисия Иванова
10

Промени в паркирането и движението в София са в сила днес заради вечното дерби. ЦСКА се изправя срещу Левски от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски".

От 08:00 часа до приключване на футболната среща се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, на паркинга на моста пред националния стадион.

Точно преди 20 дни двата отбора премериха сили, като тогава "армейците" надделяха с 2:0 над "сините".

Тогава се стигна до напрежение на трибуните сред феновете на "Левски". Имаше и престрелка с ракети между "сини" и "червени". Шестима фенове са със забрани за посещаване на мачове за една година, глобени са и с по 1000 лв.

Шествията на двете агитки ще наложат промени в трафика в столицата. От ул. "Цар Иван Асен" феновете на ЦСКА ще тръгнат към секторите Г и А на националния стадион. Това ще се случи между 14 и 15 часа.

"Сините" фенове обявиха начален час 14:30 на своето шествие по бул. "Тодор Александров". Те ще бъдат настанени в секторите Б и В, а полицията предвиди по-големи буферни зони за днешното дерби.

Полицията предприема мерки за опазване на обществения ред, като ще бъдат използвани дронове и видеокамери за установяване на нарушители. Около стадиона ще има пунктове за проверка, като е забранено използването на пиротехника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: футболдвижениеЦСКА
Още от София
Закриха автобусна линия 384 до летището в София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От 15 години не гледам телевизия Отдавна не гледам и бг футбол Видях че днес играят ЦСКА и Левски и хвърлих едно око по интернет и гледам и не вярвам на очите си Не знам даже на кой стадион се играе мача , НО НЯМА СВЕТЕЩИ РЕКЛАМИ !!!!????? Рекламите са както преди 30 години -обикновени надписи По принцип много им се дразня на тия светкащи реклами по стадионите Но от друга страна , това че на този стадион няма такива показва колко сме изостанали , във всяко отношение ...
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ЦСКА-ЛЕВСКИ 3:0
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
СТАДИОНИТЕ ЗА ТАКИВА МАЧОВЕ ВЬН ОТ ГРАДА . НОВ ОЛЕМПИЙСКИ СТАДИОН
5
0
 
4
 
! Отговори
456 преди 1 седмица
Писна ми от тези лумпенски мачове,защото пречат на движението,пълно е с полиция и около стадиона е само *** и изпочупено!
4
1
 
1
 
! Отговори
Комюнике преди 1 седмица
Цесекарите ще ударят с ракети бензиновите генератори на левскарите. През това време левскарите ще бомбардират щабовете на противника и ще се опитат да си върнат незаконно окупираните полуострови около езерото Ариана. Ще потопят повечето водни колела на цесекарите. Цесекарите обаче ще направят важни пробиви по самата фронтова линия - ще превземат малки, но стратегически важни лафки по Граф Игнатиев. През първата година от мача левскарите ще се заканват за голям пробив чак до Борисовата градина.
3
1
 
3
 
! Отговори
Публиката ходи преди 1 седмица
Не за мача, да се бият. Да играят без публика.
2
3
 
2
 
! Отговори
Комуно преди 1 седмица
1 по добре Де комунизация и стига ходи по мъже да те плющят.
1
1
 
5
 
! Отговори
Фак за футбола преди 1 седмица
Фенките на левски и цска като ги съблечеш са пълни със свастики и всякакви нацистки татуси. Пият яко, друсат, агресират и се бият. Спешно е нужна денацификация