Светлана Гущерова се съветвала с астролог за отношенията си с Христиан

Двамата са разделени, но се чуват всеки ден заради децата
23 юли 2024 13:11, Нели Христова
127
Светлана Гущерова се съветвала с астролог за отношенията си с Христиан

С астролог се съветва как да продължи живота си Светлана Гущерова. Моделката се раздели със съпруга си Христиан, а преди това твърдеше, че е нападната и бита пред дома и децата си.

"Чувам се със съпруга си Христиан Гущеров всеки ден. Все пак имаме деца и това е най-важното за нас двамата. Иначе засега само това мога да кажа, защото се съветвам с астролог за отношенията ни. Ще научите повече в средата на август."

Това каза пред "България Днес" моделката и плеймейтка Светлана Гущерова. Красавицата изчаква удобен момент и да продължи отново кариерата си като дизайнер.

"Не съм се отказала. Знаете, че шихме екипите на нашите малки гимнастички, когато бяха в Дубай. Работила съм и с "Ергенът". Измислихме 10 нови пижами за поредния сезон на предаването и реагирахме много бързо с ушиването им. Но на този етап на първо място са децата и грижата ми за тях. Искам нещата около мен да се успокоят, за да продължа напред", споделя Гущерова.

Най-много в момента й помага собствената й майка, но грижата за четирите малчугана си е лично нейна. "Децата ми са приоритет. Те са и моята сила. В момента периодът ми е труден, но ще се измъкна. Децата ми дават сила и така и ще бъде занапред", казва Гущерова.

След като Светлана обяви, че се разделя с мъжа си, се появи информация, че хубавицата вече има нов мъж. Малко след това плеймейтката обяви в инстаграм, че това не е вярно. Красавицата смята, че раздялата с Гущеров е провокирана най-вече заради факта, че била въвлечена в дългове от мъжа си.

"Няма да говоря обаче за това. Както казах, в средата на август или най-късно в края на другия месец ще стане ясно всичко около семейното ми положение", обясни още Гущерова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е така като гледам определено не е гнуслива.
81
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Що си мислех, че се съветва с космолог и астрофизик?
80
0
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 1 месец
Тя нали в 7 мия месец ги раждаше децата, защото астрологично трябвало да се родят на определена дата за да им върви в живота.Като гледам астролога не е помогнал, защото децата живеят и ще живеят в стрес и проблеми с такива родители.Пък тази Светла нали не може да мисли и сама да взема решения затова ще слуша какво и казва астрологията.
79
0
 
5
 
! Отговори
111 преди 1 месец
следва нов сезон - бившата на бившия се събират за да го плюят заедно
78
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Простата *** и безмозъчния глиган на снимката къртят мивки! Смях в залата!!! :) :-) :-)
77
1
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Всеки ден статия за Светлана.На пазара е и търси нов спонсор.Стоката не е атрактивна.На години и с 4 деца.Трудна задача.
76
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да пусне нова модна линия пижами, с отвор отзад. Няма да има нужда да се свалят..
75
0
 
23
 
! Отговори
ха, ха преди 1 месец
Безделник комарджия и труженичка разиграват циркове за да скубнат още пари от червеното куфарче на дъртия гущер защото така са свикнали.Те и с тази цел се размножиха цели 4 пъти.Не че много деца са изкали,просто са си въобразили,че така ще манипулират дядото куфарния милионер от БСП.
74
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Диванът е Рококо.
73
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
га яде гущера ни рива, сига ривеш...
72
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ами секнаха потоците от бащата, БеСеПе-то се бори да мине минималния праг за следващия парламент и няма. Пресъхна извора на милионите и синчето и убавицата му какво да правят освен една сапунка да забъркам, току виж паднал някой лев. но много блудкава историйката, никой не му е до тия. светланчето търси следващия спонсор, има да храни 4 чавета все пак. успех!!!
71
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
болезнено се пада отвисоко!!!
70
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Златотърсачка женена за парите на мъжа си, се развежда познайте защо? Ако ви трябва жокер, ходете на астролог.
69
0
 
21
 
! Отговори
Lora преди 1 месец
Аз не разбитам как може да поставяте една до друга новини за изборите за американски президент заедно с някакви безумни глупости за безмозъчна моделка и впиянчения и съпруг. Това жълта медия ли е? Да знаем да не я отварям вече.
68
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А Дилянчо де изчезна от петък не са писали за него !Да не го сготвиха и изядоха вече?
67
1
 
7
 
! Отговори
истината преди 1 месец
Е най-после да се пише нещо по темата, аз много се бях притеснил за Гущерова(най-големия фен съм и)но щом има до себе си стабилен специалист/учен всичко е наред! Сега като е свободно може пък да си поиграе с моята змия.
66
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако някоя с джуки и силикон отиде в практикер да се съветва за 3д проект на банята, "днес" веднага ще ни осведомят.
65
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая е пълно куку. Гущера и той. Горките им деца.
64
0
 
13
 
! Отговори
Това трябваше преди 1 месец
Да бъде новият елит според комунистите но макар и с крадени пари нищо не става от тях.Еpic Failure.
63
0
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 1 месец
Абе кои са тия? Някой знае ли ги или е някаква фейк новина! Само погледнете какви плондери са постнали на снимката, а и самата статия за некакви магьосници, вещери и ясновидки се пише, Егати новинарския сайт.