Джей Ло и Бен Афлек продават имението си в Лос Анджелис

Само преди два дни изпълнителката беше забелязана сама из Ел Ей
13 юни 2024 23:45, Дарена Найденова
15
Джей Ло и Бен Афлек продават имението си в Лос Анджелис
Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес и Бен Афлек продават имението си в Бевърли Хилс, което закупиха заедно през юни 2023 година.

Според сайта TMZ, известната двойка, която в момента е изправена пред сериозни брачни проблеми, е решила да пусне на пазара дома си в Лос Анджелис, в който живееше след сватбата.

Новината идва на фона на множество спекулации, че Бен и Джен са на прага на развода, след като стана ясно, че те живеят отделно, въпреки че се намират в един и същи град. Официалните информации са, че Афлек се е отдал на работата по новия си филм и затова се е изнесъл от вкъщи, но неофициалните слухове говорят за развод.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Дженифър Лопес
Още от Звезди
Жената и щерката на Матю Макконъхи - като две капки вода
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хората явно имат постоянно разстройство с толкова бани вместо да бягат до нужника на двора, където ги хвани повика там разтварват самосвала... То с такива големи дирници нормално да имат толкова клозети...
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
искам да го купя ама нямам желание, много пари за тоалетна хартия ще отиват с толкова бани тоалетни...
6
0
 
5
 
! Отговори
опа преди 1 седмица
ами охолни хората, широко им е около врата. женят се развеждат се, купон да има. тоя като го гледам, вечно е в опиянение, май купонясва постоянно.
5
0
 
1
 
! Отговори
Ако Джени е на сухо преди 1 седмица
Бих се жертвал за един път.
4
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 1 седмица
24 бани са към всяка стая, не са общи за дома. Те имат общо около 4-5 деца, всяко дете със своя стая, 2 за прислугата, по една за родителите, станаха десетина бани, нали? Останалите са за гости, тези хора непрекъснато имат гости. А относно брака им - имам чувството, че Джей Ло не е много добър характер, четири брака и кой знае още колко връзки, май не могат да я изтърпят, не знам. Е, поне Афлек ще намаже при развода
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всяка вечер статия за тия дьрти свлачища. Докога?
2
0
 
7
 
! Отговори
Ситуация преди 1 седмица
Всяка стая има врата с ключ в един средно голям апартамент с една баня има минимум 4 ри врати с ключ при 24 бани смятай спалните и другото това са минимум 100 ключа 100 брави... Иконом задължително, градинар задължително, готвач желателно , чистачки поне две минимум да хвърчат прахът да чистят това са много стай. И безумие най-вече.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За чуй хий са им двадесет и четири бани ,не мога да разбера,не мога и да си обясня. Аз както се къпя само в неделя и ако ползвам различна баня при всяко къпане, всяка ще я ползвам максимум два пъти в годината,а за цял живот малко над сто пъти.