Медведев: Санкциите срещу Русия ще бъдат вечни

И Тръмп, и Камала няма да ги отменят
7 сеп 2024 23:01, Петър Бойчев
114
Медведев: Санкциите срещу Русия ще бъдат вечни
Снимка БГНЕС

Заместник-председателят на Съвета за национална сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев коментира в канала си в Telegram, че санкциите срещу Русия ще бъдат "вечни" или "до краха на САЩ в хода на неизбежната нова гражданска война".

"Доналд Тръмп се е обидил на сегашната администрация и заплаши да отмени санкциите срещу Русия. Ще ги отмени ли, ако бъде избран? Не, разбира се, че не", пише Дмитрий Медведев.

"При цялата си привидна "несистемност" Тръмп в крайна сметка е системен персонаж. Да, той е екстравагантен нарцисист, но е и прагматик. Като бизнесмен Тръмп разбира, че санкциите вредят на доминацията на долара в света. Но не дотолкова, че да организира революция в САЩ и да се противопостави на антируската линия на прословутата дълбока държава, която е много по-силна от който и да е Тръмп", допълва той.

"А какво да кажем за Харис? От нея още повече не бива да се очакват изненади. Тя е неопитна и, както твърдят нейните критици, просто глупава. Тя ще бъде подготвена с красиви безсмислени речи и скучни правилни отговори на въпросите, които ще чете от телепромптер, смеейки се заразително", посочва Медведев, припомняйки коментара на Владимир Путин при изказването му на Източния икономически форум.

"Санкциите срещу СССР са били в сила през целия ХХ век. Те се завърнаха през XXI век в безпрецедентен мащаб. Затова за всички нас санкциите са завинаги. Или по-скоро - до разпадането на САЩ в хода на неизбежната нова гражданска война. В края на краищата, Холивуд прави филми за това по някаква причина", допълва Медведев, пише Труд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: медведевРусиясавкции
Още от Свят
И в Германия влаковете спират
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
12
 
6
 
! Отговори
Медведев заПрезидент преди 1 седмица
за това - Вадите от Силозите в Урал - Сарматите - и решавате Проблемът Веднъж и ЗаВинаги! да, ама ЮдеюСемитските Ви Господари, са същите на като на Съединените Ашкенази Щати и не ви е позволено!! Колонията на Юдею САЩ съответно е Недосегаема, не защото е военна сила, а щото Шефовете Ви - са едни и същи.
22
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Че те санкциите са за еврог...щината и краваря и вече давт резултати, справка фолсваген, бош, мерцедес, рецесия, инфлация, протести, Русия си търгува с останалия свят и нямат проблеми.
21
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На тоя му е паднала веригата!
20
8
 
26
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 1 седмица
Ей го бе медведчик, изпълзя изпод масата:))))))))))))
19
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вероятно е прав! Санкциите срещу Мордор ще са завинаги!
18
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да спрат да се надяват да паднат санкциите и да се хващат да градят икономиката щот само с военни комплекси няма да стане. Трябва фабрики, производство и т.н. Ясно е, че с петрол всичко може, но е до време...
17
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вечни,вечни колко да са вечни.Само докато американските колонии се разбунтуват.Ние например сме близо,Натовските марионетки с 300 зора и изборни измами едва се държат на власт.
16
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Санкциите в Русия ще бъдат вечни, защото злото което идва от Русия, практически е вечно. А Медведев не вижда ли, че гражданската война в Русия е неизбежна, при този режим на Кремъл?
15
7
 
25
 
! Отговори
РУСКИ ОЛИГАРСИ преди 1 седмица
ДЯДО МУ Е БИЛ КРЕПОСТЕН, А ТЕ ДНЕС СА МИЛИАРДЕРИ, ПРАЩАЩИ НА ВОЙНА И СИГУРНА СМЪРТ РОДНИНИТЕ СИ..... САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ИЗЗЗЗЛОДИ....
14
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Червените линии на Кремъл се оказаха кафяви линии по бельото на Путин.
13
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Червените линии на Путин се оказаха кафяви линии по бельото на Путин.
12
8
 
28
 
! Отговори
Нещастници преди 1 седмица
Имали огромна територия, имали всички ресурси? Ами защо сте нахлули в чужда държава тогава ,бе! Да убивате за пари, и измародерствате чужди територии ? Явно е ,че крепостните могат да изкарват пари, само като се цанят за пушечно месо?
11
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този лунатик сънува разпад на Щатите....хахахаха!
10
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нещассни рашиссти, ако не бяхте нападали чужда държава, санкции нямаше да има. Ама вие си го знаехте, затова сте се и готвили за тях. Дано никога не ви ги отменят наистина! Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, руски фашист!
9
34
 
10
 
! Отговори
паф преди 1 седмица
велика страна е русия, пълна със суровини! в тази земя се намира цялата менделеева таблица...а какво имат запада и янките, едно НИЩО! ако не са техните колонии, развитието им щеше да е като на занзибар и уганда!
8
7
 
30
 
! Отговори
Хайдеее, преди 1 седмица
...тоя се прави че не е разбрал, за какво са санкциите? Санкциите щели да бъдат "вечни"? Явно ,че той, и Ботоксовият Фюрер, също се имат за "вечни"? Психиатрията набира скорост!
7
9
 
32
 
! Отговори
Хихи преди 1 седмица
Само си представете, това нещо е било президент на разия. Резил.
6
18
 
6
 
! Отговори
Истината преди 1 седмица
Санкции срещу Русия на практика няма а само на теория
5
6
 
33
 
! Отговори
Хихи преди 1 седмица
Вече няма ли ядрени бълнувания? И що така?
4
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Товарищ Медведя, че санкциите няма да паднат до тоталното унищожение на Ручмандия го знам от първият ден на войната. Трябваше и вие да го знаете ама нали сте *** а това значи не особено умни та..