Медведев: Санкциите срещу Русия ще бъдат вечни

И Тръмп, и Камала няма да ги отменят
7 сеп 2024 23:01, Петър Бойчев
114
Медведев: Санкциите срещу Русия ще бъдат вечни
Снимка БГНЕС

Заместник-председателят на Съвета за национална сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев коментира в канала си в Telegram, че санкциите срещу Русия ще бъдат "вечни" или "до краха на САЩ в хода на неизбежната нова гражданска война".

"Доналд Тръмп се е обидил на сегашната администрация и заплаши да отмени санкциите срещу Русия. Ще ги отмени ли, ако бъде избран? Не, разбира се, че не", пише Дмитрий Медведев.

"При цялата си привидна "несистемност" Тръмп в крайна сметка е системен персонаж. Да, той е екстравагантен нарцисист, но е и прагматик. Като бизнесмен Тръмп разбира, че санкциите вредят на доминацията на долара в света. Но не дотолкова, че да организира революция в САЩ и да се противопостави на антируската линия на прословутата дълбока държава, която е много по-силна от който и да е Тръмп", допълва той.

"А какво да кажем за Харис? От нея още повече не бива да се очакват изненади. Тя е неопитна и, както твърдят нейните критици, просто глупава. Тя ще бъде подготвена с красиви безсмислени речи и скучни правилни отговори на въпросите, които ще чете от телепромптер, смеейки се заразително", посочва Медведев, припомняйки коментара на Владимир Путин при изказването му на Източния икономически форум.

"Санкциите срещу СССР са били в сила през целия ХХ век. Те се завърнаха през XXI век в безпрецедентен мащаб. Затова за всички нас санкциите са завинаги. Или по-скоро - до разпадането на САЩ в хода на неизбежната нова гражданска война. В края на краищата, Холивуд прави филми за това по някаква причина", допълва Медведев, пише Труд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: медведевРусиясавкции
Още от Свят
И в Германия влаковете спират
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
9
 
25
 
! Отговори
Странно преди 1 седмица
1. Санкциите не работят..защо тогава искате да се отменят? 2. Без путин няма русия,а без русия за какво ми е света.....това са точни цитати на руски депутати. 3. Долара отслабва...но руснаците и партагеносе спестяват в долари....4. Запада е гнил ..но карат западни коли,купуват имоти на запад, пращат с крадените пари децата им да учат там....с безгранично лицемерие и цинизъм са тези рашисти.
82
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Скапан наркоман и алкохолик!!!
81
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Медведев е направил много точен анализ на Тръмп и особено на демокрадката , която е описал много точно с една дума.
80
20
 
8
 
! Отговори
Санкциите са преди 1 седмица
всъщност срещу ЕС. Днес пак има статии за съкращаване на работни места в Германия и изнасяне на производства. Понеже виждат, че Китай ги изпреварва икономически, САЩ ще се опитат да капсулират част от света около себе си, правейки го зависим от тях.
79
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Урсула си млъкна защото не се знае новата комисия дали ще бъде избрана.
78
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тук бомба, там бомба, тук чашка, там чашка, няма почивен ден!
77
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Санкциите срещу Русия работят. Но срещу самите санкционери. Фолксваген вече хлопна кепенците, Мерцедес закри още два завода миналата седмица, а останалите се пренесоха в Китай и САЩ. Така че има тема за размисъл на кого са угодни санкциите. Тя и Урсула даже си затвори зеялника и напоследък не държи вдъхновени русофобски речи.
76
7
 
14
 
! Отговори
варвари от Кремъл преди 1 седмица
В 5ч. СУТРИНТА на 4 СЕПТЕМВРИ НАНЕСОХА РАКЕТЕН УДАР ПО ЛЬВОВ. ЗАГИНАХА 7 ДУШИ, МЕЖДУ КОИТО 3 ДЕЦА. 47 СА РАНЕНИ И НАСТАНЕНИ В БОЛНИЦА, МЕЖДУ КОИТО 3 ДЕЦА. ХИЛЯДИ УКРАИНЦИ СЕ ПРОСТИХА С ЖЕРТВИТЕ НА ВАРВАРСКИЯ КРЕМЪЛ. ПО ЧУДО С РАНЕНО ОКЪРВАВЕНО ЛИЦЕ ОЦЕЛЯ 48 г. ЯРОСЛАВ БАЗИЛЕВИЧ, СЪПРУГ И БАЩА НА ЗАГИНАЛИТЕ : 43 г. СЪПРУГА ЕВГЕНИЯ И ТРИТЕ ИМ ДЪЩЕРИ : 21 г. ЯРИНА, 18 г. ДАРЬЯ И 7 г. ЭМИЛИЯ. ОСВЕН ЧОВЕШКИТЕ ЖЕРТВИ ИМА РАЗРУШЕНИЯ НА ЖИЛИЩА И НА 6 ПАМЕТНИЦИ НА КУЛТУРАТА. ПОЗОР ЗА ВАРВАРСКИЯ КРЕМЪЛ
75
9
 
17
 
! Отговори
путинофили жалки, преди 1 седмица
И ДА СКЪРЦАТЕ СЪС ЗЪБИ, ПАК УКРАЙНА ЩЕ ПОБЕДИ ! А ВИЕ НЯМА ДА ПОЛЗВАТЕ ПРИВИЛЕГИИ КАТО БИВШИТЕ АКТИВНИ БОРЦИ В БЪЛГАРИЯ !
74
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Митя е назначен от *** за клоун! Затуй отвреме навреме слага червения нос, а не че е пияницa!
73
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Путин и Медведев си мислят че Русия започва с тях и свършва с тях Повярвали са си че са незаменими Историята е виждала много такива.
72
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е, вечни ... докато се върне Крим на Украйна и Путин и бандата му влязат или в затвора или в гроба.
71
7
 
19
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 1 седмица
По скоро до разпада на РуZия.
70
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Митя е бомба момче, или човекът бомба, ако по ви харесва!
69
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тя майката природа жестоко го е санкционирала! Пускат му репликите само да се развесели и разведри обстановката, иначе нямат стойност! Личният шут на путин, но понякога играят на доктор!
68
7
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
По времето на СССР празноглавите чебурашки вече чакаха краха на САЩ.Чакаха,чакаха,мечтаха,писаха пропагандни лозунги и СССР рухна.Сега Митята се почерпил добре и седнал да чака същото.Няма да го дочака.Пак ще се печатат купони и ще се чакат корабите с храна от САЩ
67
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
...което означава че Вие...Вечно...няма да поумнеете....
66
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Митя, дека са бомбити? Не те аресвам такъв!
65
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да учи китайски, че може един ден шефа му дс се казва Си Дзинпин
64
5
 
18
 
! Отговори
Сеирджия преди 1 седмица
Митя е лошо момче! Велика Америка закриля Pycnuя и не дава косъм да падне oт главата и, а той се размечтал за гражданска война в Амирика и разпада и! Накрая тази черна неблагодарност ще принуди Байдън да пусне укрите в Москвето!