След диагнозата рак - Кейт Мидълтън бележи добър напредък

Ще присъства на военен парад за рождения ден на краля
15 юни 2024 11:21, Елка Василева
16
След диагнозата рак - Кейт Мидълтън бележи добър напредък
Снимка: архив, БГНЕС

Принцесата на Уелс обяви, че бележи "добър напредък", след като бе диагностицирана с рак и претърпя операция, и ще присъства днес на специалния военен парад за отбелязване на рождения ден на краля, известен като Trooping the Colour, предаде кореспондентът на БНР.

Това ще бъде първата публична изява на Кейт Мидълтън тази година след диагнозата и коремната операция през януари. В разпространеното лично от нея съобщение се казва, че лечението ѝ все още продължава и ще е така още няколко месеца.

Това е най-значимата актуализация за здравето на принцесата на Уелс, откакто през март тя лично разкри, че има рак. Изявлението е придружено от нова снимка на принцесата близо до дома й в Уиндзор. За Trooping the Colour принцесата ще бъде в парада на каляските с децата си и ще бъде част от семейната група, махаща от балкона на Бъкингамския дворец.

Това събитие е парад за рождения ден на монарха и говорител на двореца каза, че крал Чарлз III е "доволен, че принцесата може да присъства на събитията". Принцесата изрази своята благодарност за цялата обществена подкрепа по време на заболяването й, като каза, че е била "зашеметена" от насърчителните послания.

"Това наистина промени света за Уилям и мен и ни помогна през някои от по-трудните моменти", се казва в съобщението от принцесата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от Русия
Ким изпратил на Русия контейнери с близо 5 млн. артилерийски снаряда
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Не ни преди 2 дни
Стигат наще болести и нещастия, че ни занимават с рака на жена, която дори не знае къде е България! Писна ми на каделята!
15
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 дни
VS,кой те е излъгал,че само ТИ разбираш,а другите-не ?!..Първо :Ако ТИ смъркаш и се друсаш НЕ означава ,че и другите го правят...Не съди за другите по себе си !..Второ:-И моята майка си отиде от рак,баща ми-също !..Познавам и други...Щом твоята е живяла 25 години с тая диагноза значи,че или диагнозата е била неточна,или е получила "ПОМИЛВАНЕ" от Съдбата..Такива случаи има, но са изключение,не правило..
14
0
 
2
 
! Отговори
Мъка преди 2 дни
Аз съм с рак и знам как се живее с тази диагноза.Все едно си сгоден със смъртта и не знаеш кога ще бъде сватбата. Това не е живот.
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
кой я е виждал от Коледа?
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До Анонимен 7, прав си. то няма и смисъл да ти дреме за някой, чието име ще остане в историята, а ти ще продължиш да бъдеш *** и в понеделник пак си на строежа да бъркаш бетонЯ :)
11
1
 
3
 
! Отговори
vs преди 3 дни
Първо, пожелавам на просото от коментарите по- долу да спре да пуши и смърка! Второ, коментара му за рака е т***ъп! Не всеки рак е край! Има такива които се развиват по 20-25 години, има и хора оцелели 25 години след диагнозата, и аз много добре познавам такъв човек! Майка ми е все пак, а рака беше на матката! Така че, когато не разбираш, не пиши глупости!
10
1
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 дни
"завръщащия се",опитал/а си се да направиш транскрипция на "Аз знам че нищо не знам",ама..не ти се получава бе!
9
0
 
2
 
! Отговори
СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА преди 3 дни
Абе просото ли си простият ли си. , ти си разбрал, че нищо не си разбрал
8
4
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 дни
сега ще напиша нещо "филисифско",което няма да ви хареса,но е истина /..малей,и ПроСоТо фана да философства!..До къде стигнахме,а ?../..Та :-Човек още с раждането си получава "ПРИЗОВКА" от Всевишния..Хубавото е,че ДАТАТА е закодирана,да са не плаши чиляк..Но така е!..-Житото пониква за да бъде ожънато,кокошката се ражда за да посети грила след като си снесе яйцата...Човека не осъзнава за какво всъщност се ражда..Мисли си,че Живота е "измислен" САМО за неговото съществуване...От там идватбедите
7
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Дреме ми на УРО за Кейт. Да не сме наглосаксонска колония, че да ме интересува? Бай Пенчо от Долно Нанагорнище как е с алкохолизма? Щото той ме засяга повече от някаква, дето е жена на някакъв, дето не ми е никакъв...
6
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 дни
моите уважения,но киселинността НЕ е причина,а СЛЕДСТВИЕ !Както повишаването на температурата не е причина за грипа,а следствие на заразата..
5
9
 
5
 
! Отговори
anonymous преди 3 дни
До ПроСоТоРака е просто повишена киселинност на тялото. При диета на плодове и зеленчуци няколко месеца, които повишават алкалността на кръвта, ракът се излекува напълно. При понататъшна неправилна диета, в случай че се върне, се лекува по същия елементарен начин. Химиотерапията е отрова, която още повече повишава киселинността на тялото и ускорява смъртта.
4
4
 
3
 
! Отговори
СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА преди 3 дни
Този рептил пометна , другото са глупости.
3
3
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 дни
от рака не се оцелява..МОЖЕ да се ОТМЕНИ за десетина години,примерно резултата,но той е предизвестен..Не пожелавам на никого да се срещне с това Чудовище,което ИЗЯЖДА живия организъм !../даже не го пожелавам и на тая измислена персона/..
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Тяхната е лесна, но да му мислим ние. Хората с такава диагноза са оставени на произвола на съдбата и тяхната лична борба, докторите гледат само по пътека да си наредят нещата.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Има подобрение но е с перука и махнаха бъбрек.