Гръцката неофашистка партия "Златна зора"- вече и в Ню Йорк

Нейни представители са открили бюро в САЩ
23 сеп 2012 15:12, Петя Славова
13
Гръцката неофашистка партия  "Златна зора"- вече и в Ню Йорк
"Златна зора" излиза на трето място в предпочитанията на гърците. Снимка: БТА

Гръцката неофашистка партия "Златна зора" е открила бюро в Ню Йорк. Там нейни представители ще подредят своите идеи и инициативи, като част от по-обща кампания за контакт с гърците в чужбина, съобщава електронното издание на гръцкия в. "Катимерини".

Сайтът на бюрото на "Златна зора" в Ню Йорк призовава гърците от диаспората да даряват храни, дрехи и лекарства за благотворителните инициативи на партията, които са ограничени единствено за гърци. Първите дарения от нюйоркския клон на ултранационалистическата формация вече са пристигнали в Гърция и са били разпределени в Атина, предаде БТА.

"Нечестивият съюз между банкерите, медиите, корумпираните политици и образователната система яростно се опитва да заличи всяка следа на елинизма - минало, настояще и бъдеще, чрез бедност, исторически ревизионизъм, медийни изопачения и трета световна имиграция", пише в публикувано от партията съобщение на страницата й в интернет.

Според резултатите от ново социалогическо проучване на агенция Метрон Аналисис (Metron Analysis), публикувани във в. "Епендитис", "Златна зора" излиза на трето място в предпочитанията на гърците с 8,8 на сто подкрепа. Тя е изпреварвана само от Коалицията на радикалната левица СИРИЗА с 20,8 на сто и партията на премиера Андонис Самарас Нова демокрация с 19,6 на сто.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
????? преди 11 години
ТОВА БЮРО В НЮ ЙОРК НАЛИ Е ОТ ТЯХНИ ЕМИГРАНТИ?ТОГАВА АКО АМЕРИКА, БРАЗИЛИЯ ,АВСТРАЛИЯ ,ГЕРМАНИЯ , АНГЛИЯ И ОЩЕ 50 ДЪРЖАВИ СИ ИЗГОНЯТ ЕМИГРАНТИТЕ-ГЪРЦИ ОТ ТЯХНИТЕ ДЪРЖАВИ,Г Ъ Р Ц И Я ДАЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА СЪБЕРЕ 20 МИЛИОНА ГЪРЦИ НА 111 ХИЛ.КВ. М. ПЛОЩТ? ИНАЧЕ ИСКАТ ДА ИЗГОНЯТ ЕМИГРАНТИТЕ!ЩО ПАРИ СПЕСТИХА ОТ НИСКА РАБОТНА РЪКА, НЕПЛАЩАНЕ НА ОСИГУРОВКИ И Т.Н.! ПАК С ТЕХНИТЕ ХИТРИНКИ!ХУБАВО ДА СЕ НАУЧАТ ДА ПОРАБОТЯТ ПОВЕЧКО И ДА ХАРЧАТ ПО МАЛКО ЗА МАЗНИТЕ СИ Г..ЗЛЕТА!!!
9
3
 
2
 
! Отговори
Restitutor Orbis преди 11 години
Тракиец, всички бездарници и мързеливци приемат идеята за комунизъм. Фашизмът е нещо друго. Диктатура (временна) е най-доброто управление в случай на война или външна заплаха. Напишете в гугъла Cincinnatus да разберете кой е бил и защо първите американски президенти са се наричали Cincinnati.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗЛАТНА ЗОРА САМО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ВДИГА ЕЛЕКТОРАЛНАТА СИ ПОДКРЕПА ОТ 7,2 % НА 24,4 % И СЕ ОЧЕРТАВА КАТО ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В МОМЕНТА ,ГЪРЦИТЕ И ТЕ СЕ СЪБУЖДАТ
7
5
 
1
 
! Отговори
до Прасев преди 11 години
Шо ве да нямаш за спонсор мазен гръцки манав да те люби дълго....
6
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВСИЧКИ ГЪРЦИ,СЛАВЯНИ,ТУРЦИ,МУРЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ НАТРАПНИЦИ ДА НАПУСКАТ ЗЕМИТЕ НА ТРАКИТЕ,ИЛИРИТЕ И ДАКИТЕ!!!! НА БАЛКАНИТЕ ДА ОСТАНАТ САМО ХОРАТА С ДОКАЗАН ТРАКИЙСКИ,ИЛИРСКИ И ДАКСКИ ПРОИЗХОД!!!! ОСТАНАЛОТО ДА СЕ ИЗНАСЯ ОТКЪДЕТО Е ДОШЛО!!! ВИЖТЕ КАКВИ СМЕ СОЛИДАРНИ ДАВАМЕ ВИ ШАНС ДА СЕ ИЗНЕСЕТЕ БЕЗКРЪВНО ХАХАХАХА
5
8
 
16
 
! Отговори
Шопарев преди 11 години
Браво мраво,ама помнете че Гърците ни мразят най много! И имат огромни териториални претенции и с тия елинистически идеи нали се сещате че всички грсадове в Бг си имат и гръцки имена....
4
8
 
11
 
! Отговори
Тракиец преди 11 години
Ами логично всички бездарници и мързеливци поемат идеята за фашизъм,елини кви елини са тия кривокраки,ниски черни маймуни?
3
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
имам приятели от "златна зора",много големи патриоти са,и крайно време е и тук хората на "атака" да се вземат в ръце
2
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХАХА ГРЪЦКИТЕ *** ДО АМЕРИКА ЛИ СА СТИГНАЛИ ЧАК.... ХАХА ЕТИОПСКИ СМЕШНИЦИ
1
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво!