Удар на украинската армия в окупираната от Русия Луганска област

Тя е поразила петролен склад, избухнал е пожар
Обновена: 12 окт 2024 14:25 | 12 окт 2024 14:20, Елка Василева
158
Удар на украинската армия в окупираната от Русия Луганска област
Снимка: архив, БГНЕС

Украинските сили са нанесли днес удар по петролен склад в окупираната от Русия Луганска област в Източна Украйна, предаде Ройтерс, като се позова на съобщение на украинската армия.

"Съоръжението е използвано за складиране на петрол и на петролни продукти, които освен за други нужди са доставяни и на частите на руската армия. На територията на комплекса е засечен пожар", се казва в изявлението на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна в приложението "Телеграм".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от Русия
Огромните гори на Украйна са опустошени в ада на войната
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
5
 
7
 
! Отговори
до КАМАЛА ХАРИС преди 1 седмица
Абе психо до вчера същите простотии ги пишеше за Байдън сега за Камала Харис. Как да ти се обясни, че за Русия няма никакво значение кой ще спечели изборите в сащ, те така или иначе ще смачкат и Украйна и ще победят. Не ти ли стана ясно, че сащ вече не са фактор и малко неща вече зависят от нея хаха.
28
4
 
3
 
! Отговори
На Ицо и Юлиян преди 1 седмица
Даже една пияна руска грозотия им отказа, слушайте какво ви казвам, те са гейдвойка
27
2
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Красота.Удри.
26
4
 
3
 
! Отговори
ПРИНЦЕСА ЮЛИЯНА преди 1 седмица
СУТРИНТА НЕ СИ ВЗЕХ ХАПЧЕТАТА И СЕГА ИМАМ РАЗДВОЕНИЕ НА ЛИЧНОСТТА И ПИША КАТО ПРИНЦЕСА ЮЛИЯНА И КАТО ЮЛИЯН ЕДНОВРЕМЕННО! ОТКАЧЕНА РАБОТА
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ей че война, евреина ще ги праща на фронта до последния украинец.
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Складове под носа на украинците!Големи мозъци...
23
1
 
0
 
! Отговори
Юлиян до 20 преди 1 седмица
Вече да!И преди и сега!
22
5
 
2
 
! Отговори
ПРИНЦЕСА ЮЛИЯНА преди 1 седмица
ДЕНЕМ СЪМ ЕДНА И БАЧКАМ НА МАГИСТРАЛАТА КАТО ДРАГ КРАЛИЦА С ЛАКОМ ПУТИН! НОЩЕМ СЪМ ДРУГ ЮЛИЯН И ПИШЕ БЕЗПОЛЕЗНИ КОМЕНТАРИ В ПОЛЗА НА БОТОКС ТЪ ПУТИН! РАЗЛИКАТА МЕЖДУ МЕН И Нане,БАНко и ХРИСТО ХРСТОВ Е, ЧЕ ТЕ СИ ИМАТ СОБСТВЕН СУТЕНЬОР БОБИ ТУРБОТО А АЗ БАЧКАМ САМО ЗА СЕБЕ СИ :D
21
5
 
7
 
! Отговори
БАНко преди 1 седмица
ЗА ДА ЗАТВОРИ В ,, КОТЕЛ " УКРАИНСКИТЕ ОКУПАТОРИ В КУРСКА ОБЛАСТ НА РУСИЯ И ОСТАВАТ 13 КИЛОМЕТРА , КОЛКОТО ОТ ПАРЛАМЕНТА ДО МЛАДОСТ 4 , В СОФИЯ !!! НО ПУТИН ЧАКА ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ ОЩЕ МЛАДИ МЪЖЕ ДА НАБУТА ТАМ , ПОД БОМБИТЕ И СНАРЯДИТЕ !!! ЖЕРТВИТЕ НА ОСТАТЪЧНА У-КРАЙНА САМО В КУРСК СА НАД 50 000 ЗА ЦЯЛАТА ОКУПАЦИЯ - ТРИ МЕСЕЦА !!! НАТООВЦЕ , ПРАЩАЙТЕ ОЩЕ !!!
20
0
 
5
 
! Отговори
Юлиян до 15 преди 1 седмица
Е, кога с отломки,кога с цяла ракета.
19
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Луганск е Русия.
18
8
 
5
 
! Отговори
КАМАЛА ХАРИС преди 1 седмица
ДАНО ОСТАНАТ НЯКОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ ТЪПУТИНИСТИ ДА ИЗТРЕПАМ И АЗ ОТ ТАЯ БЕЗПОЛЕЗНА *** КОГАТО СЕ ОЧЯВИ, ЧЕ ДЕМОКРАТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА!
17
2
 
3
 
! Отговори
До 17 преди 1 седмица
Не се учудвам че са те кръстили с женско име!
16
7
 
7
 
! Отговори
Юлиян преди 1 седмица
Е,нека и украинците да ударят нещо.Че те от доста време освен да "бият" по цивилни ги бива само да си "бият камшика" и да отстъпват назад.
15
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тъй като ,са гейове - Копейкин и глупакът Цончо и не могат да носят оръжие ,са решили ,да станат пожарникари в Русия .Русия гори и това е добра помощ ...
14
3
 
7
 
! Отговори
До 10 преди 1 седмица
И как отломката от украинско ПВО прави взрив и събаря сградата, само от удар на някакво парче! То ясно , че армия не си наближавал, такива сте русофилите, ама поне малко физика в училище не си ли учил? Пък то може и да не си учил,кой знае!
13
8
 
8
 
! Отговори
БАНко преди 1 седмица
ЛУГАНСКА ОБЛАСТ, КАКТО ХЕРСОНСКА, ЗАПОРОЖКА , ДОНЕЦКА ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ СА ОСВОБОДЕНИ И СА ТЕРИТОРИЯ НА РУСИЯ !!! ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ ИМА САМО В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !!! НАТООВЦЕ , МЪКА СТЕ ЗА СВЕТА !!!
12
7
 
2
 
! Отговори
82 ОМБр преди 1 седмица
Как е руски абфали,срещате ли все повече украйнски защитници,разхождайки се през ноща в София!? Внимавайте!!! Да не изпищите!!!!
11
4
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 седмица
БРАВО! НИЕ 3-ТЕ ДРАГ КРАЛИЦИ С Нане и БАНко подкрепяме атаката по тъпотероруските , защото открито нарушиеха меморандума от Будапеща а това е предателство точно като лидера им!
10
8
 
7
 
! Отговори
Браво преди 1 седмица
Бой по ***, макар че дали ще умрат на война която почват или от алкохолизъм, в итоги, не е много важно,те 60 няма да стигнат! Да им разрешат оръжия с далечен обсег, ей там да им изпукат 100 човека в Петербург, че поне те да се замислят защо правят това всеки ден вече почти 3 тодини!