Руски генерал и полицейски служители бяха убити в Украйна

Това е станало в контролираната от Русия част от Херсонска област
29 ное 2023 19:12, Красимир Ангелов
97
Руски генерал и полицейски служители бяха убити в Украйна
Снимка: БГНЕС

Смъртта на руски генерал и полицаи в контролираната от Русия част от Херсонска област в Южна Украйна бе потвърдена от медийни източници, цитирани от ДПА.

Руски държавни медии съобщиха, че най-малко четирима полицейски служители са били убити, а 18 - ранени, при украински удар по село Юбилейное вчера.

Киев от своя страна каза, че са били убити петима полицаи.

Украински медии съобщиха и за предполагаемата смърт на руския генерал-майор Владимир Завадски, който според цитиран източник от украинската армия е загинал от взрив на мина. ДПА отбелязва, че не може да потвърди тази информация по независим път.

Според съобщения в украински медии Завадски е заместник-командир на 14-и армейски корпус от руските въоръжени сили, а плакати с негова снимка са били използвани за привличане на нови попълнения в руската армия, посочва ДПА.

Москва засега не потвърждава смъртта на генерала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 59 Украйна е на Русия ве, смееешник краварски! Все едно да кажеш че територията на Македония е македонска.
35
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Путин разруши домовете на рускоговорящите в Източна Украйна, и ги поизтепа! И на туй му викат защита!
34
8
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
Завоюваните украински територии от Русия трябвало да са към Русия, защото имало руско говорящи. Територията е на Украйна, а говорящите може да бъдат на 100 езика. Фюрерът с мустачките така започна. Джуджето му подръжава. Краят е същия.
33
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 53 Укрите още събота бяха пробити при най- здравата им отбранителната им линия в Авдеевка, която са я конструирали още 2014-та година. Падне ли Авдеевка свършено е с наркомана. Въпрос на дни.
32
3
 
11
 
! Отговори
РУСКИ СТАНДАРТ преди 9 месеца
Не чекайте вече тъз червена cви ня, лежи юнакът на чужда земя. На една страна захвърлил автомат, на друга бутилка РУСКИЙ СТАНДАРТ!
31
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Обективно погледнато в момента ВСУ са освободили към 60% от окупираните от Z фашагите украински земи след 24.02.22г.! Всички северни територии- Суми, Чернигов, околностите на Киев, БУЧА и т.н + територията на цялата Харковска област, + градовете Купянск, Лиман и т.н, на юг- Областният град Херсон + селата и населени пунлтове в Запорожие, там ВСУ са практически на 15 тина км. от Токмак ФАКТИ, ФАКТИ
30
4
 
8
 
! Отговори
82-ОМБР преди 9 месеца
Кой нож вади,от нож умира!
29
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 40 Русия реши да запази тези територии с РускоГоворящо население които анексира! И както виждаш си Ги пази! А че УкроФашисткият режим в Киев,излезе с лъжата,че Видите ли Русия е Тръгнала да " Завзема Европа", Не се Доказаха!!! -:))
28
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ПОЛИГЛОТ : Думичката рубла произхожда от две думички. От РУсия и от БЛА БЛА БЛА!
27
7
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 9 месеца
УКРАЙНА ЩЕ ЗАВЕДЕ ДЕЛО ЗА 100 ТРИЛИОНА ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ СРЕЩУ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТЪЙ, ЧЕ АКО УКРАЙНА СИ СВЪРШИ ДОБРЕ РАБОТАТА ЮРИДИЧЕСКИ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НИЩО НЯМА ДА ОСТАНЕ!
26
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ако ще бъде критикувано украинското контранастъпление, какво да кажеме за руското " настъпление" от миналата зима до сега единствено городока Бахмут успяха да превземат завалиите и то благодарение на оня " готвач" дето *** го свали с C 300 край москва, ВСУ тази зима ще получи Ф16 с необходимите боеприпаси към тях за да имат превъзходство в небето над Украйна, бомбьошките през 2024 г ще са нещо съвсем обичайно за многострадалните " братошки" ru/Z, както в момента са ракетните удари по крим и дон
25
9
 
6
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 9 месеца
Бавно върви процесът на поумняване сред политиците в Брюксел. Орбан е прав като казва, че Украйна не може да спечели войната, но само той не е достатъчен. За всеки що годе разумен човек беше ясно от самото начало, че Украйна не може да спечели война с Русия. А от ЕС вместо да работят за мир, помагат на Украйна да воюва до последният украинец.
24
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 22 Ти поне 15 или 20 годинки,имаш ли малко " демократично" Американофилско дихателче?-:)) То след 1989 г,българските " демократи", точно това започнаха да ви " учат"! Ама вие от къде да знаете я?-:) Яростна омраза към Русия и " Голяма любов" към Америка,която е на задните части на географията"!!!-:)) Скачате не скачате Факт е!!! Русия е Близо,САЩ на оная част на Географията!!!Хайде да спите,че утре Пак " училище"!-:)))
23
6
 
5
 
! Отговори
Какво следва преди 9 месеца
Украйна губи войната, Западът вече си плаща цената и сателитите като нас - също. И ще плащаме още. Силно се надявам, че на изборите за ЕС европейските избиратели ще изринат от Брюксел и Урсула, и Барозу и Шарл Мишел, и цялата им дружинка.
22
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Украйна, земя като една човешка длан, но влязат ли чepвени cвuнe тук, таз длан се свива във юмрук!
21
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако беше Сталин, сигурно до сега СВО да е приключила с военен парад в Киев.Руснаците и украинците дават излишни жертви в чужда за двете страни война под натиска на Запада.
20
5
 
1
 
! Отговори
Малко за политика преди 9 месеца
От САЩ вече искат замразяване на конфликта в Украйна, но това няма как да стане без преговори с Русия. Но как да преговаря Зеленски, след като е издал указ, с който се забраняват каквито и да е преговори с Русия? И ето че Зеленски става неудобен за американските интереси, а избори не се кани да прави. Нищо чудно през следващата година с помощта на САЩ да му спретнат един преврат.
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Мината руска ли била?
18
5
 
3
 
! Отговори
Аристович каза преди 9 месеца
Аристович - бившият съветник на Зеленски, пише за бъдещето на Украйна: "Държава с такова ниво на беззаконие, корупция, безнравственост и пълна липса на смисъл не може да спечели война".
17
7
 
3
 
! Отговори
Слава на Русия преди 9 месеца
Времето работи за Русия. От САЩ признават, че не могат да осигурят боеприпаси за Украйна - складовете им се изпразват, Израел също чака, а частните фирми не искат да инвестират в нови мощности за евтини боеприпаси без гаранция за дългосрочни поръчки. А в Русия просто са отворили консервираните от времето на Студената война заводи за боеприпаси и те работят на пълна мощност. На САЩ и сателитите им само приказките им са големи - това е истината.