Симптомите на COVID-19 на Байдън почти са изчезнали

Не е ясно кога той ще се върне в Белия дом
23 юли 2024 08:03, Елка Василева
32
Симптомите на COVID-19 на Байдън почти са изчезнали
Снимка: архив, БГНЕС

Президентът на САЩ Джо Байдън е на път да се възстанови след коронавирусната инфекция, заяви неговият лекар, предаде ДПА.

"Симптомите му почти напълно отшумяха“, пише личният лекар на 81-годишния президент Кевин О'Конър в писмо, публикувано от Белия дом.

Пулсът, кръвното налягане, честотата на дишане и температурата на Байдън  са "абсолютно нормални“. „Белите му дробове остават чисти“, каза лекарят.

Президентът е получил десетата си доза антивирусно лекарство "Паксловид“ вчера сутринта и продължава да изпълнява всички президентски задължения, заяви О'Конър.

От миналата сряда Байдън се е изолирал в Рехобот Бийч в щата Делауеър. Не е ясно кога ще се върне в Белия дом във Вашингтон и дали ще може да поддържа графика си.

Байдън беше заявил, че тази седмица ще обясни по-подробно причините за оттеглянето си от президентската надпревара в САЩ. Все още не е определена дата за това.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Той ли ви каза това? Впрочем, къде е дедо? Скоро никой не го е виждал на живо.
7
3
 
6
 
! Отговори
до 6 преди 1 месец
То да бяха жени като жени господине?То рептил до рептила!Тези дъртите и мазни като Килъри и Пелоси най-страшни!Вижте снимки от инагурацията му!Тази пасмина не е от вчера на хранилка,цицат още когато е бил сенатор и вице!Тя цялата им партия такава уродлива и педерастична!Там е стандарт за влизане да си обратен или содомит
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От миналата сряда байДжо се е изолирал в Рехобот Бийч в щата Делауеър и от тогава никой не е виждал негова снимка или видео. Даже водещите по телевизиите се питат: Жив ли е той?
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поне включи навсякъде жени и те доказаха, че не стават.Накрая даже го и предадоха.В общи линии така става винаги с тези неразумни същества, които все завиждат на мъжете, че те можели пък на тях не им давали.Е, дадоха ви и кво.Още по-зле.Да му мисли Европа, Америка няма да допусне жени начело, ама тука навсякъде.
4
1
 
13
 
! Отговори
Айляк преди 1 месец
Ще изчезнат симптомите, как нема да изчезнат...то не ги е имало. Виж, някои други нещица при Джо не знам дали някога ще изчезнат...
3
1
 
6
 
! Отговори
Айде бе преди 1 месец
Meрси за инфото. Сигурно щото е тройно бустериран, а? Хахаххаа. Е л к е, ти си една платена ми сир ка!
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Байдън е умрял преди няколко дни. Просто още крият това докато решат какво да правят, дали Камала да стане президент. От 1 седмица никой не е виждал или чувал президента Джо Байдън.
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Байдън не е просто провал.И преди е имало провали, но те бяха и трагични и драматични, бяха следствеие на някаква грешка в иначе велики президентства, като това на Никсън, например.Не, Байдън е ОПОЗОРЕН.Първият наистина ОПОЗОРЕН президент!В един не пълен мандат той оставя опустошена Украйна, предаден Афганистан и обсаден Израел.Оставя една подигравка със света с ковид 19 , която целеше да прикрие гранфиозна афера около фалшификация на президентски избори.Накрая не успя да убие и Тръмп, а го иска