Australian Open приближава, какво да очакваме от Гришо?

През миналата година Димитров стигна до 1/4-финалите в Мелбърн
4 яну 2019 11:30, Веселин Коларов
50
Australian Open приближава, какво да очакваме от Гришо?
Снимка: Reuters

Ракета №1 на България Григор Димитров отпадна от 1/4-финалите на турнира от сериите АТР 250 в Бризбън, след като загуби от Кей Нишикори. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria

По думите му, Гришо ще изпадне от Топ 20 на световната ранглиста за първи път от септември 2016 г.

"Това се дължи на факта, че не успя да защити точките си от миналата година, когато стигна до 1/2-финалите. Освен това Димитров продължава да е без победа над тенисист от Топ 10 от април 2018 г., когато спечели срещу Давид Гофен. Той допусна и пето поражение от Нишикори от шест мача помежду им", добави Коларов.

За българина сега предстои участие на първия за годината турнир от Големия шлем – Australian Open. Надпреварата в Мелбърн ще се проведе от 14 до 27 януари, като гостът припомни, че Гришо има да защитава точки до 1/4-финал, където миналата година беше елиминиран от британеца Кайл Едмънд.

"Наградните фондове бяха вдигнати с 14% сравнение с миналата година. Причината за това е падналият курс на австралийския долар. За последните двайсетина години сумите в Мелбърн са се увеличили с 351% или 48,6 млн. долара", каза още Коларов.

Всичко за тениса четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !Не е ромка бе. Латина е.Иначе очаквам минус 270 точки.
36
1
 
7
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Толкова много злоба в тая наша България,нямам думи просто.Всички тук и една частичка не сте направили спрямо това,което е направил Григор.Това момче е феномен за България.Та ние сме нямали тенисист,който да е близо до топ 100.А вие с такава злоба и ненавист говорите за него.Ужасен съм..Няма такава държава..И Стоичков не бил българин.И Бербатов.И Кубрат.И Веско Топалов..А това са световни звезди.Гордост за малка България.Но не и за българите.Най-злобното и завистливо племе на земята..
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пикът му беше полуфинала с Надал на този турнир и 5-те часа драма. Нещо като нашите футболисти 94-та. След това нищо за съжаление.
34
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко пъти съм спорил с тъпанарчетата, че от тоя хасковски мегасмешник нищо не става, а тия ревът: "Хейтър, хейтър, хейтър! Какво ще правиш, ако вземе титлата?" Абе, пичове, вземете си намажете с вазелин косите и задниците! Пак ви казвам, ***: НЯМА ДА ВЗЕМЕ ТИТЛАТА. И не защото съм хейтър, а защото досега НИКОГА НЕ ГО Е ПРАВИЛ. Откога, абе, откога чакам да видя какво да правя, като взема поне една титла от голям шлем!
33
3
 
7
 
! Отговори
men преди 5 години
да върне парите които сме му платили като дотации на олимпийския талантец. да върне и парите за заличките у хаскю които е ползвал на вересия. а ако ми даде 100 хилки че му кажем че проблема му е че е с пипе на 13 годишно. буквално. чуйте го как говори само. плаши гаргите с агаси. посланието на дриш и агаси било не знам си кво. и колко му плати на плешу за посланието. на АО максимум 3ти кръг. ако изтегли обаче вердаско или некой на който е абонат и е малко по на доле че олигави мръвчока още първи
32
1
 
10
 
! Отговори
Мистер 2 кръг преди 5 години
Макс два кръга при добър жребий.
31
1
 
14
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 5 години
"Australian Open приближава, какво да очакваме от Гришо?"...нищо...
30
1
 
10
 
! Отговори
adn преди 5 години
НИЩО
29
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 31Хахахах. Предполагах че в Софето са пропаднали до такова ниво ама ти наистина.. леле мале ами не искам такива хора около себе си в държавата си никъде. Тъй че най-после станете най-гнусния град-държава в света и Пловдив/Варна да стават Столица както си му е реда и без това. Поне няма да се срамим че столицата е ***
28
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори и нищо да не направи, не знам заплата ли му плащате или залагате на него, та все ви е яд. Колкото толкова. Вече не е социализъм и който може повече да заминава и да показва. Оставете го намира. Нали пари не ви иска за представянето си? Каквото направи - това ще е.
27
12
 
1
 
! Отговори
Григор Димитров преди 5 години
Да не ме обсъждат текезесарчетата ,а да ходят на село и да отглеждат компири !
26
1
 
10
 
! Отговори
Dimitar Rupchev преди 5 години
po vazno e koga ste zavursi 5 klas
25
3
 
13
 
! Отговори
Топгънър!!! преди 5 години
Внимание!Внимание!Внимание!До всички диви селяни и селянки-топфенове на Дришока/Дрисока,дето с влажни чифтокопитни погледи следят невероятните изяви на Супермена!Запомнете и разберете,бре-София не е България!!!Тя си е отделна държава,която беше напълнена с мигранти от дълбок ия прованс през последните 29 години,бре!Та ето точно тия са феновете на Христо Бисеров!Ох,исках да напиша Григ Димитрович-тенисменчето!Иначе съм фен на Кольо Банев-все аскоювски мегазвезди!
24
4
 
11
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
Гришо е Талант , но трябва да го използва .Димитров има подкрепата на цяла България .Този тенисист е единствения в Света който е на Държавна Издръжка в Частен Турнир .
23
13
 
4
 
! Отговори
??? преди 5 години
Какво ли ще пишат хейтърите, ако Гришо спечели в Мелбърн? Най-вероятно нищо, защото ще са се пукнали от злоба.
22
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ХАХАХАХХХАХАХАА КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ЛИ ? А ПОЗНАЙТЕ,,,,,,,,,ПОРЕДНОТО МУ ОСИ*РАНЕЕЕЕЕ
21
2
 
15
 
! Отговори
aa преди 5 години
аз лично очаквам дас прете да ни занимавате вече с гражданина на монако
20
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
въпросът е какво да не очакваме?
19
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво да очакваме ли? Винаги се очаква следващата среща, а в случая още не е излязла схемата турнира в Мелбърн. Когато един тенисист победи в даден кръг от един турнир, чак тогава се гледа следващата му среща и това важи за всички, без значение дали става дума за първия в ранглистата, за втория, третия,...,десетия,...стотния,..., хилядния и т.н.
18
6
 
14
 
! Отговори
Чичи преди 5 години
Григор трябва да се примири с постигнатото през 2017г., това беше най-доброто от него.Вече само назад и надолу !