Разпитват още свидетели по делото "Дебора"

Прокуратурата поиска максимална присъда за Георги
40
Разпитват още свидетели по делото "Дебора"
Снимка: БГНЕС

Делото "Дебора" продължава днес в Пловдив с разпит на свидетели. Подсъдим в процеса е бившият ѝ приятел - охранителят Георги Георгиев, обвинен в нанасяне на прорезни рани с макетно ножче, насилствено подстригване на косата ѝ и заплахи с убийство.

В петък Районният съд в Пловдив разпита първо пострадалата Дебора Михайлова, която получи над 400 шева по лицето и тялото. После изслуша основните десет свидетели.

Днес предстои съдът да разпита още толкова. После в два различни дни ще чуе вещите лица, които са изготвили експертизите, включително и най-оспорваната - съдебно-медицинската.

Адвокатите на Дебора и прокуратурата поискаха за подсъдимия максималната присъда - десет години затвор. Делото се гледа при закрити врата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: Дебора
Още от Темида
Освободиха арестуваната детска учителка от Велинград
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
ЕДНА МАЙКА преди 3 седмици
До всички с долните коментарчетаПожелавам ви от сърце да изпитате всичко онова, което е изпитало това момиче и нейното семейство! Каквато и да е, никой няма право на подобни изродщини към и върху когото и да било! *** сте! Прехвърлихте се на майката и върху нея да плюете. И какво общо има жанра на музиката, не разбрах?! Или сте от подръжниците на тази ШИЗОФРЕНИЧНА ГНЯЗ, която съсипа това момиче и семейството му?? За съжаление не е само този, много са/сте като него! Дано всичко ви се връща!
29
1
 
0
 
! Отговори
До преди 3 седмици
Живот да го осъдят най-после! Да страда!
28
1
 
1
 
! Отговори
ароматния пръч преди 3 седмици
Вчера даваха един филм с Клинт Истууд "Непростимо".Уестърн,в който изпозастреля хора пребили една жрица на любовта.Тогава правосъдието там тепърва е прохождало.Днес биха ги осъдили.Не я знам каква е,но за да е снимала клип е амбициозна и си е нейно право да си живее живота,както си иска,което пък не дава право на никойда я пребива.Тя е жертвата,а не той.Друг въпрос е при тези обществени реакции дали няма да отнесе прекомерно наказание,но едва ли много смятат,че трябва да остане ненаказан.
27
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
кои плати силикона по джуките и имаше снимка на маика и в нощен бар двете саот занаята хаиде да видим дали ще кандидатства за университета
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Момичето е със сбъркана ценностна система. Хойкало по чалга-клубове и намерило каквото може да се намери там - татуиран батка със садистични наклонности. И след ужасната травма, която преживя пак я влече към чалгата. Да не се оплаква повече. В тази среда друго не я чака освен нови издевателства.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Айде пак големите защитнички- мн ми е интересно ако бяха казали цялата истина дали щяхте да сте толкова активни. Ако се окаже че не е чак толкова невинна. В никакъв случай ме оправдавам това което к се е случило. Естествено че не е нормално. Но да ни навират ежедневно пропаднала морално личност, майка й и момчето дето я е наредло. Спор между работодател и служителка стана голяма драма.
24
2
 
2
 
! Отговори
една преди 3 седмици
Заради този описан мандалитет, няма да гласувам и съжалявам, че изобщо съм ходила на избори. Ами направете референдум да наградите този с няколко милиона, а Дебора - на доживетен затвор?!
23
4
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Масово прехвърляне на вината върху жената - такава, онакава, нищо, че е с осем г. по-малка, да си седяла в къщи, ходела с женени, а те теменужки горките, и пр. А този с привилегии ли е, може би да, според вас, болшинството и то от вас. За пореден път показвате що за балкански мандалитет имате. Но и вие имате дъщери и ще видим как ще реагирате тогава, е, те със сигурност ще са изключения, а батковците като този съвсем няма да са такива онеправдани и герои едва ли не.
22
0
 
7
 
! Отговори
за втори път преди 3 седмици
Това е храм и не се влиза по гол корем там
21
1
 
6
 
! Отговори
4545 преди 3 седмици
До Брадаткото е ясенТа тя е по голямо животно и от него.
20
1
 
7
 
! Отговори
Кубрик преди 3 седмици
Моето мнение,не трябва да се налага всякакво насилие, особено на жена, но има изключения,ние не знаем истината,на снимката жената с низък интелект,щом обслужва мъже за пари,а сега цялото общество трябва да и съчувства, Редактори, моля пишете за умни и успешни жени,не за чалгарки-***.
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Родителски грижи? - Не знам, никой няма право да се държи по тоя начин с друг, но пък, като ги гледам и двамата са търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака. За мен родителите също имат вина, не може да не знаят, а, ако не се интересуват - още по-зле, къде и с кого си прекарва времето щерката. Ама, нали бяха пуснали снимки на мама да друка гюбеци в същото заведение, та знам ли........
18
2
 
16
 
! Отговори
Родителски грижи? преди 3 седмици
Майката защо не е изправена пред съда за неполагане на родителски грижи? Непълнолетната й дъщеря ходи като парясница наляво надясно с женени или извършва услуги за пари? Къде е била майка й? Не е ли тя човека отговорен за действията на детето си? Къде е грижата ,която трябва да полага? Защо тази жена не е с обвинение и на съд???? Думичка не се казва за това!!
17
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не си спомням да се е оплаквала като и плащах по 200 лв на час
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Музикалната й кариера" от всичко ми дойде малко в повече. Не слушам такава музика и нямам и представа какви гласови възможности са нужни, но веднъж пуснах неин клип и няма да повторя. За всеки влак си има пътници, щом има канибали и некрофили.
15
5
 
9
 
! Отговори
Васко Далаверата преди 3 седмици
Подронила му е достойнството и я е остригал трябвало е гола да я разнесе по центъра.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
секси лейди
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това дело го влачат вече цяла година.Накрая ще осъдят нападаля на една година условно и това ще е.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много й е сплескан фейса на тая.
11
1
 
17
 
! Отговори
Аман от дегенерати преди 3 седмици
Обидно ми е постоянно да ни занимават с "проблемите" на тия двама ***. Хвани едното същество та шибни другото.