Защитен свидетел срещу Маргините се отметна от показания срещу Баретата

Велин Добрев иззад паравана: Искаха да кажа, че Демби се отчита на Златко
Обновена: 18 окт 2010 11:31 | 1 окт 2010 17:16,
32
Защитен свидетел срещу Маргините се отметна от показания срещу Баретата
Снимка: БГНЕС

Защитени свидетел по делото „Маргините“, който дойде в съда, за да даде показания и срещу Златомир Иванов – Баретата, се отказа от думите си, казани в досъдебната фаза на процеса.

Велин Добрев, известен още като Вили Моториста, днес бе разпитан, скрит зад параван. А из Съдебната палата се разнесе слух, че параванът вероятно е вкаран в залата, защото Добрев е претърпял пластична операция на лицето и така външният му вид бил сменен.

Още по темата

Пред съда Велин Добрев заяви, че се отрича от показанията си пред следовател, защото бил притискан да заяви, че Димитър Вучев – Демби, се е отчитал на Баретата за продадения хероин.

„Близо половин час ме караха да кажа, че Златомир Иванов покровителства Димитър Вучев, и най-накрая казах да напишат каквото искат“, каза днес свидетелят.

Добрев каза, че Демби е ръководил собствена организирана група за разпространение на дрога, която условно наричали „Фирмата“ (така досега свидетелите назоваваха наркогрупата на Баретата – бел. ред.).

Не знаел Демби да е бил свързан с Баретата, бил е свидетел на няколко срещи между двамата на басейна „Спартак“, но не знае какво са си говорили на тези срещи. Не е виждал и Вучев да дава пари на Баретата.

Добрев каза, че Демби и соченият за дясна ръка на Златко Баретата – Мартин Станков – Рашо, са си разпределили стока от Турция, която са продавали.

Двамата отговаряли за различни райони в София, които били идентични с териториите на съответните полицейски управления.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Велин Добрев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
3
 
! Отговори
ZARSTVO TRAKIA преди 13 години
tryabva ni TARNOVSKA KONZTITUZIA i naZ zakonen ZAR FERDINAND III na vlast, AAA vizte kakvo pravQT oligofreniasylsi SLZUBI NA KGB RPEUBLIKA!! UUU HAAA laqt vav zinhrON protivi naz ZARSTVO BALGARIA VELIKA OY 6000 veka ot yambolskoa KROA! tam zedinevat VYARA I ZAR NA VZIZKI edinni balgari a ne republikistan na VEDNOVI LAINYANI LAINOLUZII
7
9
 
29
 
! Отговори
Учуден преди 13 години
Що не се скриете бе смешници. Всички комунисти защитавате престъпниците ли ??? Не ви е срам дори за такива работи да плюете по Цветанов. Пък и кога и с койя точно негова екция хванаха Баретата, като той е в ареста от 2008 година ? Смешници ненадарени. То и навремето взривявахте църкви, но това хората не го помнят вече. Терористи = комунисти.
6
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
никой няма да сме е да свидетелства срещу такива хора
5
8
 
16
 
! Отговори
до 3 преди 13 години
гласувай си!Бъди комунист!
4
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цялата система е толкова пробита,анонимен свидетел го дават по телевизията- мухахахах.А главния прокурор му казва името за протокола.ахаххате що не му кажат и къде живее,и телефона,че да е по-лесно...
3
23
 
17
 
! Отговори
до 1 преди 13 години
да до духаш бе, и пак ще гласуваме за тях
2
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
този "защитен свидетел" защо е говорил зад параван, след като му се знае името и как изглежда?
1
27
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аххаха и ся ко стана,бе Цветанов ?един осъден няма след всичките ви акции,смешници!!!хората за какво гласуваха за вас ?деева и комунистите смешни