Лудост: Джигит кара с над 230 км/ч в тунел "Железница"

Мъжът дори се похвалил в социалните мрежи
22 юли 2024 09:36, Александър Попов
161
Лудост: Джигит кара с над 230 км/ч в тунел "Железница"
Кадър: Нова тв

Роден джигит се похвали в социалните мрежи как "лети" с над 230 км/ч в тунела "Железница", където ограничението е 80 км/ч. В него има над 100 камери, но нито една от тях не засича скорост.

Шофьорът видимо се прави на пилот от Формула 1, за да впечатли жена до себе си.

„Влиза в тунела с 220-230 км/ч. Към средата се забелязва, че черен джип го изпреварва вътре, но явно с по-ниска скорост, защото на шофьора, който е заснел клипа, му се налага да намали до 180 км/ч. След това пак ускорява до 250 км/ч. При такава скорост много лоши неща могат да се случат. За части от секундата, ако се промени траекторията на автомобила, може да станат тежки катастрофи, с много жертви”, заяви пред Нова тв Георги Бързаков от Националната асоциация за квалификация на шофьорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още по темата: джигиттунел железница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ФИЗИКЪТ СБЪРКАНА ВИ Е ФИЗИКАТА, ФИЗИКЪТ!!!... В ДОСТА ОПРОСТЕН СЛУЧАЙ (ОПТИМАЛНО СЦЕПЛЕНИЕ НА ГУМИТЕ С ПЪТЯ (ф=0,7 ОТ ЗЕМНОТО 9,81 м/с.кв. БЕЗ ОТЧИТАНЕ НА ВЪЗДУШНОТО СЪПРОТИВЛЕНИЕ) ПРИ СКОРОСТ 230 км/ч , СПИРАЧНИЯТ ПЪТ Е 297,2 МЕТРА. КЪМ НЕГО СЕ ДОБАВЯ ИЗМИНАТИЯ ПЪТ ДО ЗАДЕЙСТВАНЕ НА СПИРАЧКИТЕ ОТ ШОФЬОРА СЛЕД СЪБИТИЕТО. ВЪЗДУШНОТО СЪПРОТИВЛЕНИЕ НАМАЛЯВА ТОЗИ СПИРАЧЕН ПЪТ, КАТО ПРИБЛИЗИТЕЛНА ОЦЕНКА МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ПО СЪОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ СЪОТВЕТНИТЕ МОЩНОСТИ И МОЖЕ ДА СЕ НАМАЛИ С 40-60%.
98
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не в затвора тоя малoyмник е застрашил десетки животи,да се осъди на смърт без право на замяна!
97
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
бе ко са хвали, в хит лер ландия вдигат 380-400 на тоя нещо бараката не върви, ако бях с тая смешна скорост щях да умра от срам и нито ще публикувам даже нямаше да се снимам щях да отида да се скрия някъде и да си изгния от срам.
96
0
 
8
 
! Отговори
Как бе преди 1 месец
Нали са суер популярни песничките в които : "газиш, газиш" . Всяка втора песен е за газене , всеки клип с въртене на гуми и гъзария.
95
1
 
18
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
По принцип, ако се трепеха само те нямаше на никой да му дреме, ако ще и с 530км да кара. Проблемът е, че не са сами на пътя!
94
4
 
1
 
! Отговори
Всеки знае преди 1 месец
песента на Васил Найденов - със 100 км в час аз съм ноооомер еднооооо.Със 100 км в час аааааз летяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяииииии.
93
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На нас Кирчу ни каза,че ще има съдебна реформа ако го изберем. И ние го избирахме. И реформа нямаше. При Боко такива дреболии не го интересуват. Доганчо и той си мисли само за обрача от фирми. Та промяна да не чакаме. Няма кой да ги вкарва тези в затвора. И те го знаят и си карат с 200
92
0
 
24
 
! Отговори
Психолог преди 1 месец
Комплексарите имат нужда да се похвалят, защото така се чувстват значими, въпреки проблемите, които знаят, че ще имат. Това е свързано с ниска самооценка и травма в детството.
91
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За такива трябва да има много големи глоби придружени със затвор, след това полагане на обществен полезен труд и накрая да си губи правото да управлява автомобил за дълго време. След това да мине курс за психическо здраве и чак след това да се яви на нов изпит за шофьорски курс. И да видим дали след всички тези неща ще има желание да кара така повече, ако има да си губи правото да управлява автомобил до края на живота си. В тунел стане ли катастрофа и особено пожар става много опасно.
90
8
 
3
 
! Отговори
. преди 1 месец
Карал, карал... Хубаво! Ама що се е самоиздал като е карал с 230?! Карал си, карал си... Трай си, бе, ***! Те такива за тва го фащат, щот толкоз им е акъла! Веднага пост у фейса!
89
2
 
23
 
! Отговори
Минаващ преди 1 месец
Конфискация на автомобила и отнемане на СУМПС.Плюс глоба и 2 години условна присъда.
88
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като видиш чиста стена трябва да се подпишеш на нея! В чистото езеро задължително си измиваш кирта или чергите,на нов път си показваш члена или членчето,на мач- без бабаитлъка и гърмежите,не е мач! Е ,така сме ние българите! Чернооки,чернокоси,че и дори чернокожи европейци! Както го е написал Алеко!
87
14
 
3
 
! Отговори
Про джигит преди 1 месец
Евала на човека преебал е държавата, не могат да го пипнат !
86
0
 
15
 
! Отговори
Мвр в малък град преди 1 месец
Наше момче...баща му беше колега....хубав човек. Всеки греши...е така е мвр по малките градове
85
1
 
22
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
Мвр нарицателно за неефективност и нулеви резултати. Иначе караме бмв-та за 150 бона дето уж трябваше да се справяме с точно такива
84
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До И?, щом се хвали, значи знае, че "ще се оправи"! И това е трагедията на тази нация: държавни търкачи на столове, които чакат някой да отиде с подобно нарушение и да му "помогнат" срещу съответната сума. През останалото време му върви стажа, плащаме му заплатите, бонусите, 20те заплати при пенсиониране.... А останалите реват по разни форуми.... ревете. Следващата стъпка е да ви вземат и жилищата. Колко коли си продадоха..... запазените дори не стигат до наказателни паркинги ;) Що така стана?
83
2
 
30
 
! Отговори
Хаха преди 1 месец
И какво като камерите не снимат скорост? Той самият се е записал, а това е първо доказателство, а и много лесно могат да му измерят скоростта като видят в колко часа го е заснела камерата в началото на тунела и камерата в края на тунела ако им трябва още едно потвърждение! Елементарно!!! Хайде да не ни правят на луди, а да го вкарват в затвора тоя несретник!
82
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То ако ставаше така Ф1 щяха да летят с 400
81
1
 
7
 
! Отговори
анонимен до Урко преди 1 месец
Явно си излязъл от филма "Планетата на маймуните"затова така разсъждаваш.
80
0
 
29
 
! Отговори
Koko преди 1 месец
От драскане у фейса файда няма. Има камери на входо-изходите, както и в тунела. И това се е знаело преди да се разшуми. Ако този още не е опандизен значи държаватае съучастник. След като се комплектоваха със скъпите коли се очакват ефективни резултати а не пози. До края на деня джигита да е прострян на асфалта, иначе продавайте баварките и купувайте пожарни!