Лудост: Джигит кара с над 230 км/ч в тунел "Железница"

Мъжът дори се похвалил в социалните мрежи
22 юли 2024 09:36, Александър Попов
161
Лудост: Джигит кара с над 230 км/ч в тунел "Железница"
Кадър: Нова тв

Роден джигит се похвали в социалните мрежи как "лети" с над 230 км/ч в тунела "Железница", където ограничението е 80 км/ч. В него има над 100 камери, но нито една от тях не засича скорост.

Шофьорът видимо се прави на пилот от Формула 1, за да впечатли жена до себе си.

„Влиза в тунела с 220-230 км/ч. Към средата се забелязва, че черен джип го изпреварва вътре, но явно с по-ниска скорост, защото на шофьора, който е заснел клипа, му се налага да намали до 180 км/ч. След това пак ускорява до 250 км/ч. При такава скорост много лоши неща могат да се случат. За части от секундата, ако се промени траекторията на автомобила, може да станат тежки катастрофи, с много жертви”, заяви пред Нова тв Георги Бързаков от Националната асоциация за квалификация на шофьорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още по темата: джигиттунел железница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дано поне да си е купил колата сам а не поредния дето мама и тати му купили спортна кола
18
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Единствено конфискуване на автомобила може да накара вождовете на МПСта да се замислят преди следващото нарушение на правилата.
17
36
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не пречи на никого. Максималната скорост по пътищата е и минимална за да не се образуват задръствания и нерви на по-свободолюбивите и по-смелите. Пострадалите сами са си виновни, да не са карали автомобил, като не могат да се пазят, а да са ползвали масов транспорт.
16
19
 
2
 
! Отговори
Евала преди 1 месец
е б а си пича. Няма 6-5 цепи мрака.
15
2
 
8
 
! Отговори
От физикът преди 1 месец
При 36км/ч се изминават 10м/с, при 72км/ч са вече 20м/с при 144км/ч са 40м/с при 230 изчислете сами! При време за реакция от 0,7-1 секунда се прелитат около 100м без да се има възможност за реакция! Не знам каква тортонетка е карал, но нормалните имат при такава скорост около 100-120 м спирачен път, който се добавя (събира) към реакцията и сумата е вече доста над 200 м. Понеже файтонджията не е трениран човек (не знам къде в България може да се тренира бързо каране) значи е летец! В Нюрбургринг
14
2
 
7
 
! Отговори
До 3 преди 1 месец
Ако и ти не беше *** нямаше да напишеш тази глупост ! Самата дума "българин" е определение за просsт човек в света ! Няма закони в България това е отговорът защо има такива шосейни *** ! За убийство на пътя при умишлено неспазване на ЗДП се дава условна по непредпазливост така ще е !
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами като го е страх да кара в дълъг тунел и иска по бързо да го премине🤬
12
0
 
25
 
! Отговори
Ми той е страшен преди 1 месец
И като го показа на всички? Някой ще му каже евала? Когато сивото вещество ти е обло, без гънки и си мислиш, че ще се издигнеш в обществото и в очите на другите с разни клипчета. Възхищаваме се на онези, които гасят пожари и даряват каквото могат, не на такива "готини" типове.
11
2
 
5
 
! Отговори
230 нищо не е преди 1 месец
Бате Боко също ни реже с 200
10
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
+Отемане на книжка. Явно и доказано не може да мине психо тест.
9
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разрешителен режим за притежание на кола над 200кс. 6 месеца арест за видео в интернет.
8
1
 
42
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Давам му на момента 10 години и следващ такъв няма да посмее! Но сега като получи глоба от 500лв другият път пак ще го направи, а може и глоба да не получи.
7
0
 
36
 
! Отговори
Ами то ... преди 1 месец
Нормани хора в тази държава останаха ли ?
6
1
 
30
 
! Отговори
61 преди 1 месец
Този защо още не е с конфискувана кола и в раирана униформа?
5
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евроатлантизъм се лее отвсякъде
4
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами така ще като има хубави пътища. Виж ако пътя беше целия на дупки и кръпки никой няма да посмее да кара с такава скорост. На българите не трябва да се правят хубави и гладки пътища, че ще се затрият по тях.
3
3
 
16
 
! Отговори
Вижте статистиката преди 1 месец
На КАТ- 90% от катастрофите с вреди и такива ***, друга част заради използване на телефон постоянно, и само един процент заради употреба на алкохол и наркотици, Но в същото време България е на първо място най-много осъдени за каране след алкохол и наркотици заради фалшивите тестове за дрога и те продължават да ви облъчват и да ви взимат колите, а на този колата ще я вземат ли Не няма да я вземат той ще убие ли човек да Ще убие човек а вие тъпо племе ли сте да такова сте!
2
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аабе има един филм - Дарвиновите награди. Там едни искаха пак да правят високи скорости с кола по пътищата и си сложиха ракетен двигател на колата. Резултата беше уникален. Съветвам всички наши джигити да пробват - ЗАСЛУЖАВА СИ. Развивате скорост от 900 км/ч може и да минете през тунела с нея. Направете го моля ви, но ако може да няма други коли около вас. Уникален адреналин, точно като за ш..ини селяни като Вас
1
9
 
5
 
! Отговори
GTI 2.3 V5 150 коня преди 1 месец
само ?