Цацаров призна: Слънчев бряг си е държава в държавата!

В курорта срещу 5 лв. може да се вдиша райски газ, разказа той
12 юли 2016 09:07,
52
Цацаров призна: Слънчев бряг си е държава в държавата!
Снимка: архив, Bulphoto

Слънчев бряг е икономическа и админастративна държава в държавата. Това е война за контролиране на наркопазара, настоя главният прокурор Сотир Цацаров.

Той посочи, че който контролира нелегално, но силово, той печели битката за Слънчев бряг.

"Това е нагла престъпност, а срещу наглата престъпност трябва да се действа по този начин", отсече обвинител №1 в държавата.

Още по темата

Главният прокурор даде за пример един от задържаните от полицията покрай стрелбата по Митьо Очите, който продавал райски газ на туристите срещу 5 лв. за вдишване.

Той обаче отрече полицията и прокуратурата да покровителстват определени групировки и да "удрят" други.

"Ако не се беше случила тази дандания, нямаше да се разбере, че морето всъщност е едно благо", коментира Цацаров пред Нова тв.

Той коментира и нашумелите наскоро популярни каси. По думите му прокуратурата ще си свърши работата. Предстоят разпити на всички замесени в скандала - и клиентите на касите, и даващите големи лихви.

Цацаров изрази мнение и по скандала около министъра на културата Вежди Рашидов. Според него е нормално всеки да изпусне нервите си, но е редно да се извини.

По думите му хората, искащи оставката на министъра, не са направили и една десета от това, което е направил Рашидов. Нещо повече - това били същите хора, искали оставката на още поне 10 човека, в това число и неговата.

Въпреки това Цацаров бе категоричен, че прокуратурата е готова да провери имотното състояние на Вежди Рашидов, но само ако Сметната палата и НАП преценят това за редно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Hotel Selo преди 7 години
Glasnost...perestroika...:-):-):-):-):-)Kolko struva 5 minuti parking do garata, autogarata, policeiskata academia, medicinskia punkt, post, kapali charshi, farmacie, kmetstvoto...durugite publichni adminisracii...?!:-):-):-):-):-):-)
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"в цяла цивилизована Европа артистити и студенти взимат наркотици"Учил съм в три различни университета в цивилизована Европа и никога не съм познавал или чувал за колеги, които взимат наркотици, нито че някой се е опитвал да ги продава. Само за един професор, който като млад един път пушил трева. В училище в България беше масово, основно синтетични с неясен състав или смески от легални лекарства с фалшива рецепта плюс алкохол. За заплатата от 4000 евро: сигурно имаш предвид професорите.
39
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това само доказва че прокурора няма власт в държавата СЛЪНЧЕВ БРЯГ !Ебатии и държавата дето не може да се справи с 100 километра курорти и едно море.Ами ако имахме три морета колко държави щеше да има са питам ?Когато един селянин строй магистрали други си дърпат такива на морето ...
38
0
 
10
 
! Отговори
абдикация преди 7 години
главният блюстител на закона у нас развя белите парцали. Призна си, че нищо, за което е определен, не може да свърши. Остана да се занимава с незначителни неща и да праща много пара в свирката.
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добро утро то цялото море е распределено от маймуни от преди 25 години.Трябвало да стане ми то стават всяка вечер бе ама полицията ги крие защото взима пари.
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък продавам газ от бобена пръдня .Направо припадате никви шансове нямате ...
35
0
 
0
 
! Отговори
Митьо чепа преди 7 години
Разгеле
34
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
До Анонимен 30По онова време Слънчев бряг беше място за почивка.Схващаш ли разликата?
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе защо ни занимават с махленски свади? Да се построят паркинги и Слънчев бряг ще стане отново райско място. Нали това беше коментара на Бойко. И кога ще му се повдигне обвинение за умишлено насочване на следствието в грешна посока? Цацаров, цаца си.
32
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С една дума - бардак.
31
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ходили ли сте там- отидете и ще видите за какво става дума- аз избягах- да там е наистина само за пиянки. Несебър е друго нещо- ЮНЕСКО го е спасило от мутробарока и архитектурата на Слънчев бряг.
30
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално е при демокрацията да се продават наркотици - в цяла цивилизована Европа артистити и студенти взимат наркотици и не е работа на някой депутат на ходи по учебните заведения да проверява дали се продават наркотици! Пазарът на наркотици се контролира от полицията, да сте чули някой немски или френски депутат да следят за продажби на наркотици в университетите? Затова там заплатите са по 4 хил евро и живеят добре.
29
0
 
25
 
! Отговори
Балтона преди 7 години
Првилно цаца, полицията не подкрепя определени групировки, а всички. Тя съжителства мирно с тях и прибира своя пай.
28
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, че има вече официално признание за това.
27
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По времето на комунизма при диктатора Тодор Живков и 45 годишната руска окупация Слънчев Бряг беше 3 държави в държавата, но комунистите криеха това от народа.
26
1
 
40
 
! Отговори
Жо преди 7 години
ЦАЦАРОВ, това, в Слънчев бряг не е от вчера.И ти не си от вчера на този държавна длъжност.Значи признаваш, че не си се справил с работата си.Подай си оставката!
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
towa nqma kak da stane bez pokrovitelstvuvane na policiq !
24
2
 
5
 
! Отговори
бококоп преди 7 години
Пак не си в час,България е държава в държавата,при това не от вчера,така я приехме от тато
23
0
 
31
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Писна ми от дебелаци на народна хранилка които замазват очите на шефовете си демек на вас дами и господа сънародници а от друга страна си въртят кирията (далаверата) с техни фирми или от приятелски такива и си пускат чадъри над този и онзи и не вършат истинска работа то си личи като българин се разходи из България и види ,че всичко абсолютно всичко е FUCKED UP И няма надежда да се оправи с еничарите подметки дето са на власт а трябва КРУМОВА РЪКА за да си дойде всичко на мястото !
22
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
цацаров ти си бил хептем албански реотан