Роналдо: Това е последното ми европейско

Предстои ни труден четвъртфинал срещу Франция
2 юли 2024 10:16, Инна Ангелова
33
Роналдо: Това е последното ми европейско
Снимка: ЕПА/БГНЕС

След трудната победа на Португалия снощи, нападателят Кристиано Роналдо откровено сподели, че това европейско е последно в кариерата му. Португалците спечелиха с 3:0 над Словения след изпълнение на дузпи.

"Никога не съм се страхувал от предизвикателства и да се предам е последното, което можете да очаквате от мен. . Това със сигурност е последното ми Европейско първенство. Този факт не ме притеснява. Още съм изпълнен с ентусиазъм. Стана ми жал за феновете. Винаги ще давам всичко от себе си за фланелката на Португалия", заяви Роналдо, цитиран от A Bola.

В редовното време на мача Роналдо изпусна дузпа, което видимо разклати психиката му. Двата отбора играха и продължения, но пак не успяха да си отбележат попадение. Първата дузпа за Португалия отново я би Роналдо и този път не сбърка.

Вратарят на португалците Диого Коща спаси всички три дузпи на словенците и класира тима си на четвъртфиналите.

"Беше трудно, но това е футболът. Съперниците се защитаваха добре. Показахме ентусиазъм, показахме, че искаме да играем, да се забавляваме и да доставяме радост на феновете - всичко това е нашият живот", коментира нападателят.

За предстоящия четвъртфинал срещу Франция, Роналдо допълни, че очаква труден мач.

Всичко за Евро 2024 четете тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от Спорт
Дузпи пратиха Португалия напред
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Шести, португалският балон никога няма да играе финал на СП, никога! Не заслужава. Меси има два, един спечели, a португалският е кръгла нула и медиен герой.
9
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Меси ли точно... айде у лево завистливец. Да отива да рекламира чипс и кола аржентинският анаболен ***. Мецгу е най комплексираното псе, бутано от съдиите, УЕФА и ФИФА. Заради такива кто него, сега всяко докосване е фал или дузпа.
8
1
 
3
 
! Отговори
Жорж преди 4 дни
Не бе, изкарай и другото европейско
7
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тоя е един от хората, които съсипаха футбола и повлияха зле на младото поколение играчи чрез егоцентризма и арогантността си. Пенсионирането му ще бъде празник за спорта. Имаме нужда от повече скромни личности във футбола като Меси, Модрич, Канте, Иниеста, Пирло, Дел Пиеро, Лам, Мюлер... Успели футболисти, но най-вече добри хора.
6
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Отсега ви казвам да си знаете, че световното в САЩ след две години ще завърши с мача Аржентина Португалия - Меси срещу Роналдо.Това е медии, реклама, шоу каквото искат американците.
5
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Роналдо е легенда, вчера го показа като пое отговорност да бие първата дузпа в толкова труден момент, след като беше пропуснал в редовното време !
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Това ще се отрази на рейтинга на следващото европейско.
3
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Той не е залязваща звезда. той е залязала звезда , гелосано зализана звезда медиен продукт. точка.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Очевидно ще играе на световното.
1
12
 
15
 
! Отговори
Язе преди 4 дни
Роналдо - цивривата naча.