Гаф: Женски крака издадоха на живо изневяра на мъжа на Бланка Влашич

Вече има спекулации коя е любовницата му
25 юни 2024 13:36, Нели Христова
69
Гаф: Женски крака издадоха на живо изневяра на мъжа на Бланка Влашич
Снимка: БГНЕС

Белгийският спортен журналист Рубен ван Гухт, съпруг на Бланка Влашич, която е с 3 години по-голяма от него, в момента е в Кьолн, където прави репортажи от европейското първенство по футбол. Той говори на живо от хотелската си стая в предаването Weekwatchers на Радио 2 преди мача между Белгия и Румъния.

Зрителите забелязаха чифт женски крака на леглото зад него. Когато и той ги забеляза, се опита да ги скрие с чаша кафе, но не успя. Видеото вече се разпространява в социалните мрежи, а белгийският HLN пише, че Рубен не е пожелал да коментира сензационните кадри.

Интересното е, че само преди 10 дни белгийските медии писаха за личния живот на Рубен, тоест за връзката му с 31-годишната Шарлот Ван Лой, писателка, продуцент и бивша приятелка на Адриан Ван ден Хуф.

Според "Даг Алемаал" Рубен и Шарлот са "близки". Посочената медия припомня, че Бланка живее в Сплит с 1,5-годишния им син Мондо и пише, че Рубен и Шарлот се срещат редовно, а това заключават журналистите от техни публикации в социалните мрежи. Те бяха заедно в Nieuwpoort, Валенсия и Милано, а Шарлот публикува снимка със спортния коментатор преди две седмици и половина. Ван Гухт отиде в Канзас Сити с бившия професионалист по колоездене Ян Бакелантс, който участваше в Unbound Gravel там, и Шарлот отиде с тях. "Какъв отбор, какво изживяване! Само любов, приятелство и спомени за цял живот“, написа тя заедно със серия от снимки.

Същата медия пише, че Шарлот редовно придружава Ван Гухт при записите на неговия подкаст "Cycling Club Wattage".

Бланка е преди всичко хърватка и има задължения в страната си, отговори Рубен в "Масата на Герт" на въпрос защо не живее със семейството си. „Освен това отглеждането на дете изисква много. И ако трябва да го направите в среда, която не познавате...“, добави той.

Тези дни HLN се свърза с Рубен относно тези статии и той каза, че "няма нито време, нито нужда" да говори за личния си живот. "Това е натоварен период. Току-що се върнах от Руанда и вече съм на път за Германия", каза той.

Шарлот също не пожела да каже нищо: "Не искам да коментирам връзката си - или по-скоро професионалните отношения, които имам с Рубен", каза тя за Dag Allemaal.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от Спорт
БФШ 2022 разкрива истината за българския шахмат
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Жилка!
63
8
 
5
 
! Отговори
Не съм Мила преди 3 дни
До Смях - Така е, прав си.Но си представи как се чувства свястната жена, ако чуе, че съпругът й кръшка. Или друга типична ситуация, каквато всички сме виждали в ранната си младост - красиво, но все още наивно девойче се доверява на момче-***.Той си знае, че е кръгла нула и за да се изфука пред приятели най-напред показва, че девойчето му е гадже.После на някой купон демонстративно в нейно присъствие сваля грозотия, за да е сигурен,че ще му върже.Демек, тази стойностната за мен не значи нищо
62
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До Mr. Stoev /55/ Важното е всяка една от трите постоянни да не разбере, че имаш още две паралелни връзки освен нея. Ако разбира се е истина това, което пишеш. Помисли и по въпроса дали всяка една от трите постоянни не си прави вече дългосрочни планове за съвместно бъдеще с теб,защото в наше време женската половинка от двойката не те моли на колене да се ожените в случай, че забременее. Сега направо ражда и ако се опиташ да си тарикат, прави ДНК тест и жална ти майка, ще те одере за издръжка.
61
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Биянка Плашич ,хахха
60
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Това не са женски крака бухахахахах
59
27
 
5
 
! Отговори
Лалугеров преди 3 дни
И аз бих изневерил на Бланка. Тя има дълги крака но това е всичко ! Грозна е, няма цаци, куха е като хралупа...как да не и изневери човек...
58
3
 
7
 
! Отговори
смях преди 3 дни
До Mr. StoevТи, пичаго, лъхаш на девствен :)
57
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
като се плющи с нещо от джендърска държава, това са резултатите
56
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
И това е главна новина, защото????
55
8
 
3
 
! Отговори
Аномалия преди 3 дни
Когато събереш двама,продукта на тяхната енергийна връзка е водата в бутилката.Когато има аномалия от нея произтичат всички злини страдания престъпления мизерия бедност мерзост нещастия и деца,отхвърлени и обречено програмирани да страдат Защото единият (или и двамата) крадат енергия.В такива сем.благословияталипсва те нямат вода.Имат често сляп донор и крадец, изнасящ бъдещето.Мъжът-Жената трябва да са безкомпромисни с аномалиите.Аномалиите са неживи форми.
54
33
 
7
 
! Отговори
Mr. Stoev преди 3 дни
Играч е, в днешно време да си само с една омръзва. Добре е да ги връткате поне по 3. Аз си имам една в България, една в Германия и една в Австрия. И нещо чуждо допълнително да ебна през лятото на слънчака ми стига!
53
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Че то кой няма да кръшка ако тази Бланка Влашич му е жена ?! Я как сте я хванали в най красивата и поза
52
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Тази камериерка мръсните паршафи ли пробва или току що ги е сменила с нови и ги пробва?
51
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Трябвало е да каже, чакайте малко, имам да се погрижа за човек на легло и в ефир да й го отпере. И не само крака а и останалото. Какви са тези арабски изпълнения, показали заголените глезени на Айшшата и хайде на цялата мъжка аудитория им станало
50
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Тази от Влашко ли е?
49
5
 
6
 
! Отговори
Аномалия преди 3 дни
Да си с някого това е чакрално енергийно свързване,цели да създадете нещо по добро и по голямо от всеки един от вас поотделно Напр.пълна бутилка вода имаме капачка съд и вода Ако са заедно обаче може да пълниш вода да я носиш и тн Ако липсва тапа или съд нямаш бутилка нямаш вода Изневярата е пapaзитизъм еднопосочна кражба на енергия от единият партньор раздаващ водата на другия. Привидно са добри тапа и съд ,но дефектни Вода не наливат в бутилка и тя винаги ще изтича и бъде празна
48
1
 
26
 
! Отговори
Това е камериерката преди 3 дни
Сменя му чершаво
47
4
 
4
 
! Отговори
Баба Гошка преди 3 дни
Краката са моите две свински крачета. Падам си по екзотични тойбойс и плащам добре за сервис. Пък и щом има син на 1 5 год. Може и на мен да ми излезе късметя. Кой знай?
46
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Цял ден ни занимавате с краката на режисьорката Разтури къща. Не виждате ли, че иска да му разбие семейството?
45
5
 
9
 
! Отговори
смях преди 3 дни
Мира, на рогата на мъжете на такива като теб си закачаме якетата в офисите. То нека се разчуе, че изневеряваш на мъжа ти, пък обяснявай ти, какво е любов и какво е обич. За един мъж това е равносилно да му отрежеш топките. В това отношение някой жени са по-жестоки и от най-суровия палач и мъчител.