Борислав Михайлов подаде оставка като шеф на БФС!

Времено изпълняващ длъжността ще бъде Михаил Касабов
Обновена: 27 ное 2023 14:11 | 27 ное 2023 13:58, Красимир Ангелов
127
Борислав Михайлов подаде оставка като шеф на БФС!
Снимка: Lap.bg

Президентът на БФС Борислав Михайлов подаде оставка, съобщава Gol.bg.

Това стана факт преди минути на провеждащия се изпълком на футболната централа, на която трябва да се вземе решение и за свикването на извънреден конгрес през пролетта на 2024 година!

Решението му беше очаквано след ексцесиите покрай евроквалификацията между България и Унгария в София. Времено изпълняващ длъжността ще бъде Михаил Касабов. Следващото заседание на Изпълком ще бъде на 6 декември.

"Откакто се завърнах начело на БФС, всички участници в процеса понесоха огромни критики. Да, националният отбор не се представи на ниво. Всичко останало, което е зависело от мен, е било изпълнено. Българският футболен съюз разви система за развитие на млади таланти, която ще бъде представена през декември. Инвестирахме в това българското първенство да е максимално ефективно. Подписахме анекс за телевизионните права. Установихме партньорски договори, за да повдигнем нивото на българския футбол.

Само от моето завръщане насам са въведени в експлоатация 19 терена. Организационната структура бе обновена с млади и кадърни хора. Щяхме да направим още повече, ако не се бяхме превърнали в отдушник. Истински горд съм от постигнатото. Това са факти, а срещу тях никой няма да каже нищо. Имате ми оставката, нито един клуб не ми иска оставката", каза Михайлов и отказа да отговаря на журналистически въпроси.

Всичко за оставката на Борислав Михайлов четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: бфсБорислав Михайлов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не може някакви хулигани да решават кой да е президент. Това е работа на клубовете. Стига с това чупене и рушене. Има си ред при който се избира президент. Хулиганчетата не могат да разберат че те с тяхното поведение по стадионите изгониха много зрители а това са и много загуби за клубовете отделно докарват и глоби. Аз ако бях на мястото на президента щях да направя така че ако някой дори запали цигара на стадиона да не стъпва повече там, да не говорим пък за бомби, факли и димки.
47
1
 
14
 
! Отговори
... преди 9 месеца
ама вижте сега... не се иска само неговата,а на цялата клика там до чистачката. тя да остане жената да си има за насъщния.
46
1
 
28
 
! Отговори
Българин преди 9 месеца
Олицетворение на България - 30 години свободно падане.
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ей сега е далавера да си шефче на малко отборче от долните групи. И Перуката и други ще наддават яко за гласовете на текива.
44
0
 
8
 
! Отговори
3254362 преди 9 месеца
Пак ли, *** перуко?
43
0
 
19
 
! Отговори
Коко Касабов преди 9 месеца
На футболен жаргон "Тоя мач вече сме го играли". В момента в който Бербатов се кандидатира, Перуци моментално ще реши, че всъщност тая оставка е била в следствие на алкохолен делириум и му е рано да се пенсионира. Докато не видя БФС с изцяло изменен състав от хора, необвързани със сегашното ОПГ не се връзвам на такива циркове.
42
0
 
14
 
! Отговори
Корни Нинова преди 9 месеца
ЕиииИ Корнелия Нинова подаде оставка, ама конгреса прие ли я?Не
41
2
 
15
 
! Отговори
Koko преди 9 месеца
Анжело Перуци, Енрико Катуци и Перуката влезли в един бар...
40
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Фейк нюз. Това не е възможно. Освен да планира нещо - пак да го изберат след 6 месеца.
39
2
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 9 месеца
малкият Михайлов ще поеме щафетата!
38
1
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 9 месеца
Мда, той Перуци и миналият път подаде оставката и после на нагласеният конгрес си го "избраха" пак :))))))))))))))))))))))))) Вън Перуката, Домуса, Данчо и Емо - алчните!!!
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Германец - Биеш ли си бустера редовно? Ако скоро не си, да го направиш. Върлува Ковид хахаха
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Може да стане шеф на УЕФА, да върне руските отбори?
35
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Браво - сега е ред на братята Магнитски - Борисов и Пеевски.
34
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Германец - Щом според теб българите сме мразели успешните българи, защото осъзнаваме ние колко жалки сме били, значи можеш да си спокоен, че теб никой българин не те мрази... :) ... ти още не си научил немския, така че си доста далеч от определението "успешен българин"... :)
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И пред кого точно си подаде оставката щото не разбрах?Или по правилно, обяви пред медии че излиза в отпуска, да не пържат повече главите на тези дето скачаха за оставката му. Конгрес мин. след три месеца, е там вече може и да си подаде оставката. А може ли да не му я приемат? Или пак да си го изберат? Щото нито медии и *** с платената атака, нито фен и провокатор гласуват на събранието. Нещо за 500 делегата се чува. Ами сега?
32
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ще видите колко е трагичен бг футбол без Михайлов но ще бъде късно.
31
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Поздравявам цялата нео-либерална, жълтопаветна, умнокрасива общност за победата! За кратко време се научиха как да правят преврати в държав-ицата...!
30
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ще запомня Боби с невероятните танци!
29
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Поредната глупост в БГ.След Гешев, сега Бобито ни е виновен за всичко.Това са знаци, но никой не чете.......ТБД си отива безславно, за разлика от ПБД паднала в бой с Василий втори, ВБД загинала след чудото на вкаменената ръка на палача над главата на Евтимий.Не- сега ТБД си отива с поредица от глупави скандали и медийни новини.ТБД вече фейк новина.