Първа сензация в Мелбърн - Надал отпадна!

Рафа загуби от Фернандо Вердаско в пет сета
19 яну 2016 14:37, Красимир Ангелов
20
Първа сензация в Мелбърн - Надал отпадна!
Снимка: БТА

Шампионът през 2009 година Рафаел Надал (Испания) беше елиминиран в първия кръг на Откритото първенство на Австралия по тенис.

Поставеният под №5 Надал загуби от сънародника си Фернандо Вердаско с 6:7(6), 6:4, 6:3, 6:7(4), 2:6 след 4:41 часа, за да запише най-ранното си отпадане в Мелбърн, след като при предишните си осем участия той достигаше най-малко до четвърфинал.

Той също така напуска толкова рано турнир от Големия шлем едва за втори път в кариерата си след "Уимбълдън" през 2013 година, когато за първи път претърпя поражение на старта.

Подробности за мача и още новини от Australian open четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
до 13 преди 8 години
Абе, олигоф. френ неща.стен смахнат, аз ти говоря за дълголетието на Федерер на най-високо ниво- там където се печелят титли от ГШ. Затова ти говоря. Ми то иначе на 30 години в тениса да си сред гениите Джокович и Федерер и да си цъкаш тенис и да *** мухите без титла от ГШ и Ферер си го може. Кой на 31 години от тия петимата е печелил титла от ГШ? Кой ще достигне от тия петимата финал на ГШ на 34 години както Роджър???За това ти говоря, ама ти или се правиш на *** или наистина си ***.от!
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 13Селянино ***, това да не ти кушията на село.Кое не разбра????5 от първите 10 са над 30 години.Видиш ли го нагъл и *** зная че е от провинцията.
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 13Кой на 31 години от първите 10 е печелил титла от Голям Шлемн, бе юрдек? Кой от първите 10-*** в ранглистата ще стигне финал на Голям шлем на 34 години, юрдек? Скрий се, бе!
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 12Ахмак, от първите 10 ПЕТИМА са над 30 години а ти си доказан селски бек кати ***.Провинциалистите се познавате по това че сте "дървени" философи.Хем некадърни и неграмотни но пък нагли.
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не всеки може да гони спортното дълголетие на Дядо Роджър и да печели титли на 31 години от Голям Шлем!
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 5 Надал ако е стар на 29 години, то какво да кажем за Федерер? Че на 31 години спечели титла от ГШ, а на 33 и 34 години на два пъти стигна до финал на ГШ? А? Надал просто е изхабен. Стилът му на игра за тези 10 години го изцеди тотално. Тялото му не го слуша вече, но не че е стар, а е амортизиран. С голямо тичане компенсираше таланта на Федерер през годините.
8
3
 
0
 
! Отговори
do 5 преди 8 години
А теб направо щяха да те умъртвят! За този спорт е стар!
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Задават се много големи скандали с манипулирани мачове в АТП.Сега ще се разбере как калинката *** достигна до десетката.Убеден съм че Селския е в играта и това ще е краят на далаверите му.Много подозрителни отказвания и контузии имаше в годината когато се докопа допо-предни места в листата.
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
анаболния ром от майорка вече взе да издиша
5
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тези контузии заради които отсъстваше толкова пъти му видяха сметката.вече няма да види титла от шлема,ама може на мастерсите да направи нещо поне.
4
3
 
3
 
! Отговори
Страхил преди 8 години
***,не мога да го гледам,играй на 100%,все едно ще го линчуват,ако загуби,антитенисист.
3
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много сте зле! Надал вече е стар просто. Много преди Джокович съществува като играч и е спечелил достатъчно турнири и е бил достатъчно често на първо мяст. Време е на Джокович. Кво сте седнали дам у обсъждате стероидите и косата.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заради гадния навик го кръстих газобрък и не ми е приятно да го гледам.
1
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стероидният Мавър почна да се разпада. Така е то, не можеш да поддържаш ниво назобан. Трябва да си природен феномен като Джокович, който ще продължи и тази година, а и следващите да им разказва играта. И Мавъра, и нафукания, надменен швейцарец го биеха Ноле криво-ляво докато беше младо и зелено, но откакто се поочупи не могат да припарят до неговото ниво. Надалчо даже взел да оплешивява от грижи, завалията, а "маестрото" гледа да се записвеа на колкото се може по-малко турнири с участието на Джо